SUV Jeep Wrangler Rubicon: Pregled, specifikacije in pregledi

SUV Jeep Wrangler Rubicon - je predvsem legendarna kakovost, odlične lastnosti, kvadratne oblike in zanesljivost. Avto z moškim in asketskim videzom. Brutalni prehod z neomejenim uglaševanjem. Dolgo časa je veljal za najboljši in najbolj zanesljiv avtomobil za preskuse trkov na terenu. Kakšna je njegova zgodba in kaj je v njem tako posebnega? O tem bomo razpravljali.

Zgodovina

V 40. letih XIX. Stoletja je ameriška vojska izdala ukaz za ustvarjanje avtomobila, ki bi opravljal obveščevalne funkcije, je bil prehoden, enostaven in bi lahko nadomestil prevoz, ki je bil takrat oborožen z vojsko - Ford T. za vzrok. Čeprav jih je bilo težko poimenovati, so to bila majhna inženirska podjetja. Takšna so bila tri podjetja. Od 1.500.000 preizkušenih in zgrajenih avtomobilov je zaradi moči motorja prišel prvi v Willys Quad.


Tako je bil oddaljeni prednik Jeep Wrangler Rubicon - Willys MB.
V povojnem obdobju je podjetje Willys uvedlo Jeep. Nekatere funkcije podjetja Willys je mogoče zaslediti do Jeep Wrangler Rubicon do danes. Chrysler, podjetje za proizvodnjo avtomobilov, je leta 1987 predstavilo prvo svetovno različico svojega najljubšega Jeepa. To ni bil preprost avto, temveč štirikolesni SUV, ki je bil zmožen osvojiti težka področja neprehodnosti. Trenutno ga pripravljajo.

Rubicon

Jeep Wrangler Rubicon je dobil ime po istoimenskem Rubicon Trail. To je 22-miljska pot, ki se nahaja v Združenih državah AmerikeSierra Nevada, 130 km od Sacramenta, se nahaja v bližini jezer in jezer Tahoe. Ta pot je zapletena skalnata dvigala za SUV. To je tam, kjer se opravijo preizkusi avtomobilov visokega prehoda. SUV Jeep Wrangler Rubicon je že uveljavil svoje ime kot avto, zasnovan posebej za premagovanje terena, ki ga konvencionalni avtomobil ne more premagati, in "Rubikon" bo lahko, in to ni omejitev.

Jeep Wrangler Rubicon

Avto je predstavljen v dveh različicah in v 10 barvah. Začnimo s pogovorom o verziji s tremi vrati. Na zgornji fotografiji lahko vidite model v oranžni barvi. Do leta 2005 je bil Jeep izdan le v tej predstavi, po letu 2005 pa je bila razširjena petvratna različica.
Opremljen z Wranglerjem tik pod neprehodnostjo, vendar je bil zaradi teh namenov ustvarjen. Guma je namenjena izključno neprehodnosti. Pnevmatike so visoke kakovosti, njihovo ime pa govori sama po sebi - BFGoodrich Mud-Terrain. Dobro odpornost na površino in določen upor na cesti je zagotovljena s Sway Bar Disconnect. Razdelilni sistem Rock-TRAC 4x4 zahvaljujoč štirim prenosnim številkam omogoča stroju v pravem pomenu besede, da plazi ogromne balvane, različne ovire, se povzpne na hrib pod velikim pobočjem. Moč hladilnika hladilnika se distribuira preko sistema Tru-Lock. Zapora diferenciala je prisotna na vseh mostovih. Kljub visoki moči je motor zelo ekonomičen. Obstajajo 4 različice zgornjega dela avtomobila. Po želji lahko avtomobil popolnoma povzdignete,možno je odpreti vrata, v primeru slabega vremena pa je šotor, ki ga je mogoče hitro dvigniti. Cena za Jeep Wrangler Rubicon se začne pri 2,5 milijona rubljev.

Specifikacije

Leta 2016 je bila izdana nova različica "Rubikona", ki je imela naslednje parametre:
 • tip motorja - bencin, atmosferski, Pentastar;
 • zmogljivost motorja - 3,6 litra;
 • moč motorja - 284 konjskih moči;
 • navor - 347 NM;
 • položaj motorja - spredaj, vzdolžni položaj;
 • menjalnik - petstopenjski avtomatski menjalnik;
 • polni pogon;
 • čas pospeševanja do 100 km - 8,1 c;
 • največja hitrost 160 km /h;
 • rezervoar za gorivo - 70 litrov;
 • število sedežev - 4;
 • Prostor za prtljago - 142 litrov;
 • razdalja 220 mm;
 • dolžina - 420 mm;
 • širina - 190 mm;
 • višina - 180 mm;
 • R-18245/75 diskov;
 • masa - 1850 kg, masa stvari - 2000 kg;
 • Kaj je sposoben Rubicon?

  Pet značilnih značilnosti, pet lastnosti, ki dokazujejo, kaj je sposoben:
 • Priključne lastnosti, po katerih Rubicon vozi po kateri koli cesti, na cestni površini ne zahtevajo nobenih ovir; pot je odprta vsaka, brez izjeme.
 • Kinematika vzmetenja. Velik nosilec trivratne različice, kot tudi terenski avtomobil Jeep Wrangler Unlimited Rubicon, omogoča, da prečkajo težka cestna območja in se udobno počutijo na običajnih cestah. Kinematika pomaga voziti SUV, da zavrti kolesa in vozi avto v gibanju s katerokoli vrsto obešenih koles na težkem delu ceste.
 • Manevrske sposobnosti. Osnova kolesa je zasnovana tako, da je Rubicon kljub svoji velikosti (če je različica s petimi vrati) dobro voden. Z lahkoto se spušča v ozek prostor, višina ceste pa jo na dnu avtomobila praktično nepoškodovana.
 • Odmik ali odmik od ceste. Idealno izračunani koti rallya in vstopa ter vzdolžni vogal prehoda zagotavljajo "Rubikonu" premagovanje ovir, kot so veliki kamni, hlodi, nepravilnosti. Od dna Wranglerja je prekrita s kovanimi ploščami. Plošče ščitijo najpomembnejše vozle in strojne enote. Debelina jeklenih plošč je 3 mm.
 • Vodne ovire. Visoka lega točke dovoda zraka omogoča prehod vodnih ovir. Na pol metra udobno premaga vilice. Jeep je opremljen z dodatno električno izolacijo. Telo ima tudi dodatno zaščito pred vodo.
 • Razširjena različica

  Jeep Wrangler Unlimited Rubicon je petdimenzionalna različica legendarnega terenskega vozila, ki se je začel leta 2005. Od zadaj je že 5 vrat in polni udobni sedeži za potnike. Tudi v tovarni je nameščen kontrolni sistem za zračni tlak v kolesih. Vsako kolo je opremljeno s senzorji, ki nadzorujejo tlak, v primeru padca tlaka v pnevmatikah pa je voznik o tem takoj obveščen.

  Tudi Jeep Wrangler Unlimited Rubicon zagotavlja sistem pomoči za dvig HSA in pri spustu HDC. Elektronski sistem se ne vrne, ko dvigujete ali pomotoma premikate naprej. Jeep ostane mirujoč dve sekundi, potem ko je voznik odstranil stopalo z zavornega pedala. Zavoznik je lahko pritisnil na pedal za plin brez strahu, da bo avto šel nazaj ali nazaj, inženirji so ustvarili edinstven sistem, ki blokira dvig nehotenega gibanja stroja. Zahvaljujoč HDC-ju, je Rubicon sposoben spust po zelo strmem pobočju s konstantno hitrostjo. Po ocenah je model predstavljen tudi v desetih barvah. Na ruskem trgu lahko kupite bencinsko različico in različico z dizelskim motorjem. Tako ena kot druga različica sta kljub visoki moči motorja precej varčni.

  Nov "Rubikon"

  Leta 2018 je na trg prišel posodobljen Jeep Wrangler Rubicon. Avto obstaja v izvedbah s tremi in s petimi vrati. Avto je popolnoma zamenjal sodobnejša optika. Jeep je pridobil izjemen nov zaključek in elegantno notranjost: če so se razvijalci prej osredotočili na off-road lastnosti, so razvijalci namenili ustrezno pozornost udobju voznika in potnikov. Velik plus - velik prtljažnik, saj se ljubitelji potovanj nenehno sprašujejo o lokaciji prtljage. Vgrajen je nov visokokakovostni zvočni sistem Alpine. Zvočniki imajo zdaj nameščenih 7 močnih ojačevalnikov. Novi SUV Jeep Wrangler Unlimited Rubicon ima talni drenažni sistem. Sedaj lahko varno umivate umazano tla neposredno iz cevi, kot je na dnu, ki omogoča odvodno odprtino z vtičem. V novi različici legendarnega Jeepa je veliko elektronskih senzorjev, ki nadzorujejo "slepo" cono, parktronic, kamero za vzvratno vožnjo z glasovnim pomočnikom. Seveda obstajajo zračne blazine, ABS sistem itd. Novi Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 2018 je prejel zmogljivo turbopolnilcemotorja Motor z notranjim zgorevanjem se samodejno izklopi in ponovno zažene, da bi prihranili porabo bencina, kar zmanjša čas prostega teka in zmanjša emisije in hrup.

  Toy Jeep

  Izkazalo se je, da o tako "železnem prijatelju" sanjajo ne samo moški, ampak tudi fantje. Ta vrsta transporta igrač je zelo priljubljena. Bruder Jeep Wrangler Unlimited Rubicon je poseben stroj, izdelan v razmerju do 1/16 dejanskega avtomobila. Odpre vrata, šotor lahko odstranite z zgornjega dela avtomobila, volan pa zavrti kolesa od ene do druge. Če želite, se zadnji sedeži odstranijo. Vrata so tudi odstranjena, kar prinaša 100-odstotni realizem. Izdelovalec SUV Bruder Jeep Wrangler Unlimited Rubicon - Nemčija. Igrača je namenjena otrokom od treh let. Materiali, iz katerih je stroj izdelan - kovinski in plastični.

  Skratka,

  Jeep Wrangler Rubicon ni razvajen prebivalec mesta, ki bo lastnika vrnil na delo. Avto bo zelo dolgočasen, če bo obstajal v tako ozkem okviru. To je borec, ki ljubi težave, premaguje težave, aktivno delo, podeželje, svobodo in potovanje. On je kot jekleni konj, ki ne more brez prostora, nenehno potrebuje ekstrem. Z lahkoto in neverjetno ujame miljo miljo, kilometer po kilometru, bo premagal vse odseke ceste, kar dokazuje, da lahko, da je sposoben, da je on, "Rubikon", tisti, za katerega ni ovir!

  Sorodne publikacije