Kako spremeniti jezik na iPhone: glavni načini

IOS platforma "Apple", ki uporablja najbolj priljubljene iPhone in iPads danes, poleg številnih čipov ima še eno zanimivo funkcijo - več jezikov. To pomeni, da je v vaši napravi prisotna že uveljavljena lokalizacija. Med drugimi jeziki, seveda, je bil prostor "velik in mogočen".

Ni pomembno, kje si kupil pripomoček - vsaj na severnem tečaju. Nastavitve bodo vedno imele ruski jezik za sistem in glavno tipkovnico. Ampak včasih se zgodi, da v rokah nekaterih uporabnikov dobi napravo, kjer se lokalizacija vmesnika izvaja v jeziku, ki ni ruski.


Težave pri prevajanju

Seveda se lahko angleška pisma nekako razumejo, toda kaj storiti z vzhodnimi ali azijskimi liki? Tu in tam je precej logično vprašanje: kako namestiti iPhone na ruski jezik in ga narediti neboleče za sam pripomoček, ne da bi poškodoval sistemske nastavitve in za uporabnika. Težava morda ni tako ostra, vendar nekaj uvaja resnično utrujenost. Torej, poglejmo, kako spremeniti jezik na iPhone, izkušen način. Naslednje metode so primerne za absolutno vse različice pripomočkov, vključno z ipadom z ipod-i.

Prvi nagib

Če je bila naprava kupljena v trgovini distributerja, ki je pakirana, je nikoli ni nikogar uporabljal, potem je vprašanje, kako spremeniti jezik na iPhone, praktično odpravljeno. Dovolj je, da vklopite napravo in kasnejepozdravni zaslon se bo prenesel v del izbire države in s tem lokalizacijo. Izberemo jezik, ki ga potrebujete, in nadaljujemo z delom s platformo na znanih črkah.


Prav tako je treba omeniti, da mnoge države CIS podpirajo ruski jezik, vendar ima vsaka posebna, drugačna od domače lokalizacije, svoje nianse. Zato ne bodite preveč leni, da bi videli dele regij in se odločili za Rusijo, ne za Armenijo ali Kazahstan. Prosimo, da posebno pozornost posvetite temu, preden spremenite jezik v napravi iPhone.

Naslednji vključki

Če ste dobili v roke pripomoček z že vzpostavljeno neznano lokalizacijo, boste morali krmariti po slikah. Prva stvar, ki jo najdemo v ikoni iPhone, je ikona z orodji, to je nastavitev. Naslednje v oknu kliknite na enako bližnjico in zavrtite zaslon na iTunes Wi-Fi napis. Ne glede na lokalizacijo bo ta postavka vedno upodobljena v angleških črkah, zato ne bi smelo biti več nobene zmede. Zanima nas odstavek nad tem napisom, ki je natančno odgovoren za delo z jeziki. Po kliku se odpre novo okno, kjer morate izbrati sam vrh menija. Ta element odpre seznam vseh razpoložljivih jezikov, vključno z ruskim.
Nato kliknite izbrani jezik, dokler se ne prikaže modra kljukica, in kliknite gumb v zgornjem desnem kotu, ki se nahaja tik pod indikatorjem baterije. To je neke vrste "Accept /Enter". Po določenem času namestitve lokalizacije bo vaš pripomoček sprejel običajen ruski jezik. Tudi, če gre kaj narobeNekako so užaljeni, potem je najbolje, da jih izklopite, nato pa znova vklopite napravo in ponovite postopek od začetka, namesto da bi poskušali še naprej hoditi skozi znake. Upoštevajte to točko, preden spremenite jezik v napravi iPhone.

Sorodne publikacije