Kako dešifrira MTS in druge zanimive podatke o mobilnem operaterju

Kako se dekodira MTS? Takšno vprašanje lahko slišimo tako od obstoječih strank podjetja kot tudi tistih, ki uporabljajo sim kartice drugih mobilnih operaterjev, vendar se zanima za enega od voditeljev mobilnega trga v naši državi. Seveda, ko sklepate pogodbo v salonski komunikaciji, ko kupite starter, lahko v dokumentaciji ugotovite dekodiranje te kratice. Vendar pa vsi ljudje niso tako zainteresirani že v prvih trenutkih in razmišljajo o tem, kako je beseda MTS dešifrirana, nekoliko kasneje. Ta članek bo pokazal nekaj zanimivih dejstev o mobilnem operaterju, še posebej, da se bo pojavilo vprašanje polnega imena.


Zgodovina blagovne znamke

Leto ustanovitve MTS je 1993. Kakovost storitev v tistem času je bila daleč od tistega, na kar so se navadili sodobni kupci, saj je bila povezava zagotovljena v skladu s standardom GSM-450. Nekaj ​​pozneje so bile bazne postaje operaterja približno petnajst, vsaka od njih pa je že vzpostavila povezavo s standardom GSM-900 (približno konec leta 1995 - začetek leta 1996). V teh letih je mobilne naprave in storitve tega operaterja uporabljalo okoli šest tisoč ljudi, ki so lahko prepričani v stabilno in kakovostno komunikacijo. Kako se dekodira MTS? Že v tistih letih, ko se je število storitev in zmogljivosti, ki so trenutno na voljo naročnikom, lahko le sanjali, je bilo podobno vprašanje. Trenutno je MTS jamstvo kakovosti in zaupanja, da nihče nima stranke s sedem karticamiRdeče-belega operaterja bo vedno zagotovljen stabilen komunikacijski kanal.


Zanimivosti

Preden povem o tem, kako MTS dešifrira (mobilni operater), bi rad dal nekaj zanimivih informacij o tem podjetju.
 • Trenutno lahko stranke SIM iz naslednjih držav: Ukrajina, Belorusija, Kirgizistan, Turkmenistan, Armenija, Uzbekistan kupijo kartice in začnejo uporabljati storitve sporočanja iz MTS. V vsaki od teh držav je zagotovljena visoka kakovost storitev mobilnega operaterja
 • . , mobile), VAS-storitve za pravne osebe, kot je "Auto-tajnik").
 • Od leta 2015 družba ponuja možnost uporabe super hitrega interneta z uvedbo osebnega omrežja LTE.
 • Ime blagovne znamke MTS je mogoče najti v več kot pet tisoč salonih v Rusiji.
 • V letu 2015 je upravljavec lahko izvedel neverjetno - povečanje prihodkov iz lastnih storitev.
 • Sedanji logotip podjetja, ki je bel pravokotnik z belim jajcem in ime organizacije upravljavca na desni, je četrti račun in deluje od leta 2010.
 • Kako je MTS dešifriral?

  Torej, kaj vse pomeni pod prej omenjenimi skrajšanimi okrajšavami? Tu lahko najdete dve različici dekodiranja, od katerih je ena - kratka, druga - polna. Torej:
 • MTS -Mobilni Telesystems.
 • MTS - mobilni telekomunikacijski sistemi.
 • Zaključek

  V tem članku smo govorili o tem, kako je MTS dešifriral in prinesel tudi nekaj zanimivih dejstev o tej blagovni znamki. Pozorni smo, da podjetje zavzema samozavestno in stabilno mesto med prvimi tremi vodilnimi ruskimi trgi mobilnih komunikacij in svojim strankam zagotavlja kakovostne komunikacije v vseh regijah države in v tujini. Poleg standardov storitev ponuja operater številne dodatne možnosti, ki so lahko zanimive in uporabne za stranke, na primer za optimizacijo stroškov storitev v gostovanju itd.

  Sorodne publikacije