Kako postaviti makro na Bloody A4Tech miško

Računalniška miška je nepogrešljiv subjekt pri doseganju zmage v igrah. Njegove možnosti so neposredno odvisne od tega, kaj ga je proizvajalec določil. Večina ljubiteljev računalniških iger raje masivnih miši, ki imajo veliko gumbov za različne namene. Podobne naprave imajo tudi edinstveno zasnovo, ki vam omogoča udobno pozicioniranje vaše roke. Med dodatnimi funkcijami lahko označite več programov za izboljšano funkcionalnost iger, med katerimi je tudi makro. Nato se naučite, kako nastaviti makro na Bloody miško.

Opis izraza

Makro je niz ukazov, ki se aktivirajo, ko uporabnik klikne določeno tipko. To dejanje ni namenjeno večkratnemu pritisku na isti gumb, temveč programiranju miške za to operacijo. To ne samo, da prihrani čas v igrah, temveč tudi podaljša življenjsko dobo opreme. Zato je pomembno vedeti, kako postaviti makro na miško Bloody.


Kljub uporabnim funkcijam tega programskega modula, je njegova uporaba v mnogih spletnih igrah prepovedana, zato lahko uporabnik te možnosti začasno ali popolnoma prepreči dostop do igre. Zato najprej pomislite, preden makro postavite na Bloody miško.

Podpora za strojno opremo

Veliko uporabnikov zanima, kako postaviti makro na miško Bloody. Vendar te tehnologije ne podpira vsaka naprava. Torej, kako določiti razpoložljivost strojne podpore? Obstajajo posebni programi, ki to poenostavljajonalogo. Nekatere naprave imajo že nastavljen makro, za druge pa je potrebno izvesti nekaj manipulacij in ga namestiti ročno. Za takšne operacije je program Oscar Editor, ki vam bo omogočil, da ugotovite, ali miš podpira program.


S tem pripomočkom lahko izvajate programiranje strojne opreme in če kupite napravo z vgrajenim pomnilnikom, bo to zelo poenostavilo nalogo. Poleg makra lahko nastavite tudi druge funkcije, če dovolite število gumbov, zato so za to primerne miškine igre.

Nakup pripomočka

Preden namestite makro na miško Bloody, razmislite o nekaterih odtenkih, povezanih z nakupom naprave. Proizvajalci najpogosteje pri izdaji blagovnih znamk opremijo disk z dodatnimi nastavitvami. Omogočajo vam aktiviranje makrov in lažje doseganje dosežkov v igrah. Vendar imajo nekatere naprave že vgrajene funkcije in ne zahtevajo dodatnih manipulacij. Pri naročanju miške iz spletne trgovine je treba upoštevati, da prodajalec morda ne bo mogel vstaviti diska z nastavitvami. Iz prodajalca je treba navesti vse podatke naročila. Kupovanje na spletu je veliko bolj donosno kot nakupovanje v računalniških trgovinah.

Izboljšajte pripomoček

Zdaj lahko pogledate, kako namestite Bloody A4Tech makre. Za začetek prenesite program s uradne strani proizvajalca. Nato jo namestite v računalnik z naslednjim zagonom. Ko se odpre glavni meni, izberite "Core 3" in počakajte, da se program zažene. Naprej potrebujeteaktivirajte možnost "Oscar Macro", nato pojdite na zavihek "File", nato kliknite na "New Game" in poiščite ime za to. Obdržite ga
Nato se vrnite na zavihek Datoteka in poiščite podatke, ki ste jih ustvarili, nato izberite. Nato se aktivira funkcija "Headshot", ki omogoča "bralcu" sposobnosti igralca v vsakem strelcu. To možnost je treba dodeliti ustreznemu ključu naprave in potrditi dejanja s klikom na gumb "Uporabi". Na ta način lahko makro postavite na miško Bloody. Treba je omeniti, da je uporaba makrov daleč od "goljufije". Na primer, v igri World of Warcraft so makri lahko in celo dobrodošli. Meni igre ima vmesnik za pisanje makrov. Seveda lahko poskusite namestiti programsko opremo na običajno napravo, vendar bo izbira gumbov veliko manjša.

Sorodne publikacije