Kaj pomeni "pojdi v posteljo": razlaga igre slenga

Vprašanje, kaj pomeni "hoditi", je zanimivo za vse uporabnike, ki so se registrirali le v spletnem strelecju ali jezikovnem žanru igre. Ta način vpliva na eno od mnogih priljubljenih taktik v bitki z drugimi igralci. Njegov pomen je ustvariti past, ki bo v naslednjem boju pridobil prednost.

Pojav slenga

Da bi ugotovili, kaj pomeni iti v “, se morate sklicevati na angleški besednjak. Ima besedo vaba, ki se dobesedno prevaja kot "vaba". Prevod in razlaga celotnega bistva strategije grizenja.


Ena oseba iz ekipe je izbrana za vlogo vabe, drugi pa čakajo na sovražnika. Ko bodo vsi nasprotniki na pravem mestu, bodo z lahkoto obkroženi in ubiti, saj bodo v bolj ugodnem položaju. Ponavadi nasprotniki redko razumejo, da se past pripravlja, ker ima strast v bitki prednost pred zdravim razumom. Večina zased je tako uspešna v vsaki od iger. Nič manj pogosto imenovana vaba je taktika, ko en uporabnik vodi do sovražnikov do zaveznikov, tudi brez namernega ustvarjanja pasti.

Standardna shema in usposabljanje

Idealno bi bilo, kaj pomeni "iti" in kako uporabiti strategijo, le v praksi. V vlogi vabe je vedno najhujši vojak, ki je na prvi pogled lahko jesti za dva ali tri sovražnike. Igralec, ki se je strinjal z vabo, mora biti pripravljen na napad in izračunati načine, kako zapustiti ali zavzeti prednost v bitki.
Parnoz uspešnim zapiranjem pasti bo ostal glavni cilj sovražnika, saj ima najmanj zdravja ali pa ga je težko obrniti po ozkem delu zemljevida. Ko nasprotniki dosežejo določen položaj, zavezniki skočijo iz skrivnosti in izkoristijo trenutek nepričakovanega. Zamuda pri eni sekundi je ubijanje. Zato taktika deluje odlično in se uporablja v večini mrežnih dirk.


Da bi dobro razumeli, kaj pomeni "hoditi" in kako ga uporabljati v praksi, je potrebno sodelovati v zasedah ​​ali padati v sovražnikovo kljuko. Glavna stvar - da se spomnimo, da v enem in istem mestu dvakrat ujemanje past le redko pride ven, in si lahko sami ujeti na pripravljeni napad nasprotnikov.

Ugriz v dva dela igre "DOTU"

Žanr spletne igre LANGUAGE, imenovan "DOTU", ima več kot desetletje priljubljenosti med milijoni uporabnikov. Novi igralci se vedno trudijo, da se hitro naučijo igrati in se učiti zapletenosti spletnih bitk. Na prvem mestu jih zanima, kaj pomeni "iti" v "DOTI" in kako to narediti sami. Za izvedbo pasti potrebujete dobro interakcijo med člani ekipe in razumevanje igre. Brez tega bo igralec zamudil in bo nekoristen ali pa se bo pojavil na polju pred tem in bo uničil zasedo. Ker so v igri "DOTU" vsi kraji pasti že raziskani, je treba razumeti, da je sovražnik lahko pripravljen na udarce. Vendar je kot cilj vedno izbran le strelec ali čarovnik z nizko stopnjo zdravja. Na sposobnost, da se brani s heroj napadom, bo skrbno izveden in past ne boučinka.
Podobna strategija se v drugem delu igre ni spremenila. V projektu je bil zemljevid posodobljen, nekatere mehanike in predmeti so bili spremenjeni za nakup, vendar je bistvo ostalo enako. Če želi igralec vedeti, kaj pomeni "iti" v "DOTI-2", je dovolj, da uporabiš znanje iz prejšnjega dela.

Biting v online strelec

Da bi popolnoma razumeli, kaj pomeni "iti" v "COP: GO", morate poznati bistvo same igre. Ljudje, ki gledajo na prvo osebo, se borijo na določeni lokaciji, na strani posebnih sil ali teroristov. Na eni strani se običajno borijo od pet do deset ljudi. Zmaga v krogu in ekipo, ki je ubila vse sovražnike, razstrelila bombo ali jo odbila. Igralci v takšnih razmerah težko ustvarijo kakovostne zasede, saj imajo zemljevide svoje posebnosti. Pomembno vlogo igra razdalja, saj jo je mogoče zlahka ubiti na daljavo in zaseda bo takoj propadla. Potrebno je le pogledati oči sovražnikov in jih pripeljati do izbranega kraja, kjer bodo čakali zavezniki. Če želite hitro zapreti past in dobiti želeni rezultat, morate imeti veliko bitko izkušenj, izberite prave cilje in položaj na zemljevidu pravilno. Če so igralci iz ekipe že sodelovali v takšnem okviru, potem ne bi smelo biti težav z organizacijo. Kot vabo je najbolje izbrati ostrostrelca, saj se bodo sovražniki poskušali približati.

Sorodne publikacije