Kateri glasovni pomočnik je najboljši v Androidu?

Siri, Alexa, Cortana, Google in druge podobne pomožne tehnologije so ljudem dali priložnost, da spoznajo prednosti uporabe umetne inteligence. Brez dvoma lahko virtualni pomočnik izboljša udobje in zanimanje uporabnika. S to storitvijo lahko opravljate vsakodnevne naloge s pametnega telefona, medtem ko se sproščate in sproščate. Storitev je sposobna opravljati klice na vas, pošiljanje pomembnih e-poštnih sporočil in celo zagotavljanje prostega časa za zabavo. Kateri glasovni pomočnik je boljši za Android?

To je žalostno, vendar uporabniki Androida nimajo "Siri", toda ko gre za aplikacije, ni dvoma, da lahko najdete alternativo na tej platformi. Poleg Googlovega pomočnika so v Trgovini Play še številni drugi programi pomoči. Seznam vseh razpoložljivih storitev.Po pregledu, boste lahko določili, kateri izmed najboljših glasovnega pomočnika na svetu, ki ste ga nastavili sami. Vsi so na voljo brezplačno in so zanesljivi.


Google Assistant je zelo priljubljen in odgovarja na vprašanje, kateri je najboljši glas Na napravo lahko prenesete najboljšega svetovnega pomočnika, mnogi strokovnjaki svetujejo, saj ga je usposobil Google in je na voljo skoraj vsem telefonom Android, ki uporabljajo različice Nougat, Marshmallow in Oreo. Google app "in" Google Play. "Orodje vam lahko pomaga pri izvajanju vseh nalog, ki jih nastaviteNiz bistvenih funkcij, kot so besedilna sporočila, klici, e-poštna sporočila, nastavitve alarmov in alarmov, navigacija po terenu, iskanje po omrežju, novice, vremenska poročila itd. Googleova pomočnica je zabavna in zabavna. Imate priložnost voditi igre, postavljati zanimiva vprašanja in se učiti različnih dejstev, poslušati glasbo in še veliko več, vključno z več kot tridesetimi glasovnimi ukazi. Hitro ga lahko zaženete tako, da izgovorite »OK Google« in program bo začel delovati za vas.


Lyra Personal Assistant

Kaj je najboljši glasovni pomočnik, ki ga je treba nastaviti, da je univerzalen? V preteklosti je bila Lyra znana kot osebni pomočnik podjetja Indigo, ki je inteligentna storitev za naprave na Androidih in iOS. Poleg bistvenih funkcij, kot so pošiljanje sporočil, klicanje, pošiljanje e-pošte, iskanje omrežja itd., Lahko predvaja tudi datoteke v YouTubu, prevaja fraze in besede, šali, upravlja dnevnik, nastavlja alarme itd. Njegova izjemna značilnost je, da ima platformo neodvisen tip in je sposoben shranjevati sporočila na številnih pripomočkih. Ta alternativa, "Siri za Android, uporablja najnovejšo obdelavo naravnega jezika, tako da lahko pri pogovoru z njo pričakujete minimalne napake. Na splošno se lahko Lyra imenuje eden najboljših osebnih pomočnikov, ki je brezplačen brez ponudbe nakupov ali oglaševanja.

Microsoft Cortana za Android

, ki ga je razvil Microsoft Cortana, vam lahko pomaga z opombami, opomniki,seznamov, nalog in še veliko več. Na voljo je za nastavitev opomnika na računalniku z operacijskim sistemom Windows in prejemanje obvestila o času ali mestu s pametnega telefona. Če uporabljate Outlook.com ali Office 365 za e-pošto, lahko pomočnik Cortana samodejno nastavi opomnike iz e-poštnih sporočil.
Storitev vam bo pomagala pri različnih nalogah in iskanju odgovorov z interneta. Lahko vnesete svoje ime, s katerim vas bo kontaktirala glasovna storitev. Aplikacijo morate aktivirati tako, da jo ustvarite v bližnjici na začetnem zaslonu ali z besedo "Hej, Cortana". Možnost Moj dan v programu vam vsako jutro nudi vse informacije, vključno z novicami, urnikom srečanj in vremenom. Moj dan se uči in prilagaja, pozna vaše želje in antipatije. Poleg tega lahko prosite Cortano, naj predvaja pesem, da bi povedala šale. Kateri govorni asistent je boljši za Android, če aktivno uporabljate računalnik vzporedno s pametnim telefonom? Seveda, "Cortana". V aplikaciji je ime prenosnega računalnika, funkcija, s katero lahko nadzirate, koliko informacij ve o aplikaciji in katere ponudbe je mogoče dobiti. Če ste uporabnik sistema Windows 10, poskusite prenesti ta Android Assistant in raziskati njegove odlične funkcije.

Extreme

"Extreme" je bil ustvarjen za operacijski sistem Android za simulacijo dejanj Tonyja Starka J. A. R. V. I. S. iz "Iron Man". Če govorimo o tem, kaj je vokalni asistent bolje prenesti, če želite izvirnost, je bolje, da ostanete na njem.Ima precej zapleten vmesnik, s svojo zanesljivostjo. Extreme ponuja vse osnovne funkcije Android Assistant - od brskanja po internetu do klicev. Uporabniki lahko z njim delajo s klikom na tipkovnico ali v naravnem jeziku. Lahko zahtevate objavo statusa Facebook, predvajanje Youtube videa, odprtje programa itd. Za vse to, zaženite pomočnika s klikom na Extreme in bo pripravljen za vaše ukaze. Extreme je popolnoma brezplačen in enostaven za uporabo. Vendar pa storitev v aplikaciji prikaže oglase in zahteve za nakupe.

DataBot

Kateri glasovni pomočnik je najboljši za vse, če ga želite sinhronizirati z več napravami? DataBot je ena izmed najboljših storitev Android, ki jo lahko uporabite za vse informacije, ki jih potrebujete, ali za igranje. Z njim je mogoče komunicirati bodisi s pomočjo mikrofona, bodisi z vnosom besedila tipkovnice. Program vas bo poiskal po želenih podatkih. DataBot bo dobra pomoč, ko potujete, študirate, delate, igrate igre ali se sprostite. Lahko se tudi obrne na vaše ime. Med drugim je platforma, tako da jo lahko uporabite na pametnem telefonu, pa tudi na tabličnem računalniku in prenosnem računalniku.

Storitev DataBot je udobna za uporabo. Na voljo je brezplačno in lahko deluje v petih jezikih, razen v angleščini. Storitev vsebuje oglase in ponudbe za nakupe.

Robin

"Robin" - udoben dodatek osebnega pomočnika za Android, izdelan kottekmovalec Siri. Lahko vam veliko pomaga, ko ste na poti, poročate o pravilnih podatkih o lokaciji, GPS navigaciji, informacijah o pravilni smeri, stanju prometa itd. Poleg tega je lahko njegova aplikacija zabavna in lahko konfigurirate storitev za dostop z imenom, ki ga izberete. Robin se nenehno prilagaja vam in učenju. Ko govorimo o boljšem glasovnem pomočniku, ga ne smemo spregledati. Lahko postavite vprašanja o novicah, poročilih o vremenskih razmerah, nastavitvi alarmov in opomnikov, klicanju, pošiljanju besedil itd. Vsaka akcija se izvaja brez roke. Kliknite gumb mikrofona in Robin vam je pripravljena pomagati. Lahko pa ga inicializirate tako, da izgovorite »Robin« ali dvakrat kliknete prste blizu zgornjega roba zaslona nad senzorjem bližine.

Jarvis

Kateri glasovni pomočnik je najboljši, če od njega želite izboljšati funkcionalnost? Jarvis lahko uporabnika obvesti o veliki količini vsebin, na primer, da poroča o najnovejših novicah, trenutnem vremenu, klicih, sporočilih itd. Do danes podpira izključno angleško.
Jarvis lahko nadzoruje nastavitve pametnega telefona, vključno z Bluetoothom, Wi-Fi, flash pomnilnikom, kot tudi omogoča nastavitev alarmov, alarmov, predvajanja glasbe itd. Ima podporo za widget, ki omogoča dotik z enim dotikom. dostop do zaklenjenega zaslona. Storitev lahko prikazuje oglase inponujajo nakupe v aplikaciji.

"Alice"

. Mnogi trdijo, kateri glasovni pomočnik je boljši - "siva" ali kakšna druga. Alice je programska oprema podjetja Yandex, ki vam pomaga hitro in enostavno delati na napravi Android. Alice ponuja vse glavne funkcije, kot so SMS, klici, e-pošta, začetek uporabe, navigacija, iskanje po omrežju, vremenska poročila itd. način bujenja, predvajanje glasbe in drugo. Mnogi ne morejo niti določiti, kateri glasovni pomočnik je boljši - "Alice" ali "Grey". Program je konkurenčen in mnogi drugi.
Ta alternativa Googlu Assistantu omogoča vnos lastnih ukazov in upravljanje naprav, ki so na voljo prek spletnega vmesnika. Ekipe lahko oddate s tipkanjem ali z uporabo lastnega glasu. Med drugim program vsebuje zabavne odgovore na neumna in nestandardna vprašanja. Tako obstaja celoten seznam stavkov, ki pravijo, da se lahko za "Alice" smejite.

Dragon

Kateri najboljši glasovni pomočnik lahko uporabite, če živite v ZDA? Dragon Mobile Assistant je inteligentna in prilagodljiva pomočnik, ki učinkovito izpolnjuje vaše potrebe. Njegova funkcionalnost, ki jo uporablja podjetje Nuance, je sposobna glasno obveščati o vaših Twitter in Facebook statusih, dohodnih klicih in opozorilih za prihajajoče sestanke. Poleg tega lahko omogočite način pozornosti in aktivirate pomočnikakadarkoli in ustvarite lastne glasovne ukaze zanj. V njej lahko izberete želeni glas in ustvarite svoje ime.
Danes je na voljo samo v ZDA in se prenese v trgovino Google Play. Hkrati se bo v bližnji prihodnosti pojavila podpora drugim državam in drugim jezikom.

Bixby

To je Samsungova aplikacija za osebno pomoč. Na voljo je samo na napravah te blagovne znamke. Vsekakor izgleda čudno. Išče po spletu, prenaša aplikacije v Googlu Play in ima neposredno podporo za številne razpoložljive programe. Pred kratkim je bil razvit. Kljub temu pa izgleda bolje kot večina drugih možnosti. Uporabniki naprav Samsung naj jo preizkusijo. Danes ni znano, ali Samsung načrtuje, da bo na voljo na drugih telefonih. Lepo bi bilo, če bi to storili.

SoundHound

Program je eden od novih osebnih asistentov, ki so prišli s Cortano. SoundHound je izšel pred nekaj leti. Storitev opravlja vse osnovne funkcije in vključuje tudi nekatere napredne stvari, kot so hipotekarni kalkulator, integrirano podporo Expedia za hotelske rezervacije in SoundHound Now, ki odpira iskanje glasbe. Lahko tudi igrate interaktivne igre, kot je Hangman. Asistent je zdaj na voljo samo prebivalcem ZDA, vendar prihaja iz beta verzije in bo kmalu pripravljen za vse.

Amazon Alexa

Ta aplikacija je pravzaprav odličen osebni pomočnik. Na žalost je težko razumeti. To zahteva napravo Amazon Fire ali Amazon Echo. V aplikaciji Android jev bistvu samo krmilnik za druge pogone. Alexa lahko išče po spletu, se integrira z "pametnimi" domačimi pripomočki in celo naroči pico. Njegova omejitev na naprave je seveda najslabši del. Ker je uporaba Amazona v rusko govorečem okolju zelo omejena, ta storitev verjetno ne bo ustrezala uporabnikom v Rusiji. Če pa živite v Združenih državah, lahko popolnoma razumete to funkcionalnost. Aplikacije, kot je Personal Assistant, obstajajo že dolgo časa. Vendar so šele po "Siriju" postali resna storitev. Uporabniki imajo zdaj veliko funkcij, vključno z ponudbami Googla, Microsofta in drugih znanih blagovnih znamk. Po preizkusu funkcionalnosti več izmed njih boste verjetno lahko odločili, kateri govorni asistent je najboljši.

Sorodne publikacije