Kako narediti tekoči reagent v Black Desert?

Začnimo z dejstvom, da v Črni puščavi obstaja veliko različnih receptov, ki alkimistom omogočajo, da ustvarijo vse vrste napitkov in tako naprej. Celotna veriga receptov se je že pojavila v omrežju, ker ima tekoči reagent - tekoči reagent v črni puščavi - določeno vrednost - lahko se uporablja za izdelavo različnih stvari. Če je alhemična miza, in sposobnosti se črpajo, potem lahko kuhate napitke. Na primer, za izboljšanje borilnih veščin. Ali hitrost gibanja. Ali količino izkušenj. In mnogi drugi. Obstajajo kratkoročne, dolgoročne.


Zakaj je Alkimija?

Moram povedati, da se ukvarjanje s to znanostjo na začetku ne bo enostavno. Ker je potrebna celotna serija materialov, pridelanih v vrtnarstvu, kmetijstvu itd. Prav tako potrebujete prispevke, tako da so vaši delavci delali dobro, in seveda skladišče, v katerem bodo shranjene vse vrste stvari.
Hkrati pa lahko naredite čudovite eliksirje, ki pomagajo izboljšati sposobnosti, izdelati kamne, sestavne dele in tako naprej.

Osnove

Da lahko igralec obvlada obrt alkimista, mora poznati alkimične materiale. Najpomembneje pa je, da mora biti sposoben pripraviti tekoči reagent v črni puščavi in ​​je še vedno prašek. Ti dve komponenti sta zelo pomembni, saj ju sestavljata praktično vsi drugi reagenti, napitki, esence. Alkimist mora biti sposoben ustvariti te obdelovance in tudi vedeti, kje najde sestavne dele za njih.

Zakaj ga potrebujemo?

Veliko se jih sprašuje o lastnostih tekočega reagenta v. \ TČrna puščava Zakaj je na splošno potreben? Vse je zelo preprosto. Številne reakcije in transformacije v alkemiji zahtevajo katalizator, dejansko tekoči reagent in je dani katalizator. Večina različnih materialov zahteva regenta, saj je del njih.


Na primer topilo za kovine. In recept je precej preprost, tudi začetnik lahko to stori. Vsak začetnik alkimist bi se moral naučiti na pamet v receptu Black Desert za tekoči reagent.

Kaj morate storiti?

Za izvedbo komponent boste potrebovali orodje. Vsak dobavitelj blaga vam bo z veseljem prodal ta izdelek. Kako ga najti? Poiščite mini zemljevid, poleg njega je okno z NPC. Tam morate izbrati "blago". Toda orodje lahko postavite samo v vašem bivališču.
Lahko se nahajate v kraju, kjer živite in lahko izberete katerokoli mesto, vendar pa usposobljeni igralci svetujejo, da raje izberete Olvijo. To mesto bo prvo, kjer boste ustvarili svoj lik. Kakšna je njena prednost? Prvič, vsak dan so časopisi, posvečeni alkemiji, s katerimi lahko pridobite veščine. Drugič, upravitelj shranjevanja je v bližini. Mimogrede, alkimija in kuhanje imata isti gumb, ki se imenuje "Stalna proizvodnja". To pomeni, da je treba v lonec postaviti sestavine, potrebne za ustvarjanje enega posameznega predmeta. Nato kliknete gumb in izberete število ponovitev. Približajte se orodju, pritisnite gumb "R", izberite sestavine desnega gumba za en element. Nato kliknete"Neprekinjeno opravljanje". Spodaj je fotografija za kuhanje, vendar je postopek za alkimijo praktično enak.
Preprosto vnesite zahtevano številko in, da boste naredili čim več, pritisnite "F" ali "Maksimalno število". Nato pritisnite "OK" in naredite toliko elementov, kot imate dovolj energije ali sestavin.

Potrebni predmeti in kje so njihovi bratje

Za ustvarjanje tekočega reagenta v Črni puščavi morate zbrati nekaj:
 • Najprej potrebujete eno sol.
 • Drugič, prečiščena voda.
 • Tretjič, trava se zori, Sunrise Herb in samo pravi ognjišče.
 • Tretjič, divja trava.
 • Za pridobivanje prečiščene vode mora dobavitelj materiala kupiti prazno steklenico. Postavite ga v bližini reke, po prejemu rečne vode pa jo je treba reciklirati z gumbom (L).
  Vendar pa boste za vsako steklenico potrebovali 2 energiji - eno za sprejemanje vode iz reke, drugo za čiščenje. Ko dvigujete svojo raven, boste namesto ene naključne poti prejeli dve prečiščeni vodi. Divje trave lahko zamenjate s pleveli (od enega do petih), znesek pa je odvisen od alkimičnih veščin. Zbiranje divje trave, lahko dobite plevela, vendar njegova hitrost padanja zmanjšuje s povečanjem vaše zbirateljske spretnosti. Če želite dobiti sol, pojdite v gostilno in jo kupite od trgovca. Kalendula lahko najdete s pomočjo delavcev z mesta gradu Kron vzhodno od Heidela.
  Ali, da se zberejo ali poskusijo rasti. Vzame moticarjaObdržite nekaj trave, in zagotovo boste našli ognjič. Ta recept je zelo preprost in ga lahko izvaja tudi začetnik. Z usposabljanjem za izdelavo te komponente lahko bistveno izboljšate veščine alkimista.
  Če ste leni iskati sestavine in imate denar, lahko greste na dražbo in tam kupite vse. Če iz nekega razloga ne želite sodelovati v alkemiji, se tam prodajajo reagenti.

  Zakaj potrebujete tekoči reagent v črni puščavi?

  Tekoči čist reagent je katalizator mnogih alkimičnih reakcij. Uporablja se za ustvarjanje številnih eliksirjev in pomembnih sestavin. Na primer:
 • Zaščita odpadkov.
 • Duša duše.
 • Balzam poguma.
 • Strup regeneracije.
 • Kri modrega človeka.
 • Topilo za kovine.
 • Balzam poguma.
 • Eliksir temnih voda.
 • Potreben je bil tudi za ustvarjanje alkimičnih kamnov. Kot vidite sami, je tekoči reagent v črni puščavi zelo pomembna stvar, zato je obvladanje recepta za njegovo ustvarjanje za alkimista le dolžnost časti.

  Sorodne publikacije