Split-sistemi "Electrolux": tehnične specifikacije, navodila, pregledi

Poletje je težko predstavljati v zapuščenem pisarniškem prostoru ali v stanovanju brez klimatske opreme. Ponuja se v širokem asortimanu. Z obiskom trgovine boste morali določiti model ob upoštevanju specifikacij in priporočenega območja. Toda zelo pogosto potrošniki veliko pozornosti namenjajo proizvajalcu, ker želijo postati lastniki kakovostne naprave, ki bo trajala več desetletij in ne bo zahtevala popravila. Dobro označen split-sistem "Electrolyux", katerega tehnične značilnosti bodo razkrite v nadaljevanju.

Ocene o stenskem split sistemu znamke EACS-12HPR /N3

Ta oprema je zasnovana za servisiranje prostorov s površino do 35 m 2. Proizvajalec je poskrbel za udobje delovanja in vključil celoten sklop avtomatskih in nočnih načinov delovanja. Oprema je opremljena s časovnikom za 24 ur in samodiagnostičnim sistemom.


Učinkovito čiščenje zraka s split sistemom "Electrolyux" zagotavlja filter, ki nevtralizira prah. Stranke, kot je ta oprema, so odporne na napetostna nihanja. Omogoča nadzor temperature s prikazom na sprednji plošči. Kupci izberejo ta model tudi zaradi nizke ravni hrupa, pa tudi zaradi prisotnosti prezračevalnih in hidravličnih delov v notranji enoti.

Specifikacije

Pomembno je, da pred nakupom poskrbite za pozornostposebno pozornost je treba nameniti značilnostim split-sistema "Electrolyux", med katerimi je treba dodeliti najvišjo raven hrupa notranjih in zunanjih enot, ki je 30 oziroma 555 dB. Dovoljena temperatura zunanjega zraka med ogrevanjem je lahko enaka številu od +24 do -7 ° C. Kupcem je všeč način sušenja in možnost nadzora hitrosti ventilatorja. Klimatska naprava ima možnost samodejnega ponovnega zagona. Njena hladilna moč je 35 kW. Maksimalni pretok zraka ustreza 975 m 3 na minuto.

V sistemu so filtri za fino nastavljanje. Proizvajalec je poskrbel za prisotnost časovnika in nočnega načina ter prilagodil smer pretoka zraka. Paket predvideva razpoložljivost daljinskega upravljalnika za split sistem "Electrolux".

Navodila za uporabo

Pri uporabi tehnologije je izjemno pomembno upoštevati pogoje varnega delovanja. Sestavljajo jih dejstvo, da se kabel ne sme stisniti. Napajalni kabel se ne sme povečati. Vtičnice vtičnice ni priporočljivo odstraniti tako, da držite napajalni kabel. Prezračevanje in izstop zraka ne smeta biti blokirani. V nasprotnem primeru lahko opremo izpostavite padcu moči, kar bo sprožilo prekinitev dela. Ko preberete priročnik za split sistem "Electrolyux", lahko razumete, da ne smete biti obtičeni v zunanji enoti naprave. Ventilator se vrti z veliko hitrostjo, kar lahko povzroči telesne poškodbe. Odklopite napravo z daljinskim upravljalnikom,če je prišlo do okvare na delovnem mestu. Ne nameščajte ogrevalnih naprav blizu klimatske naprave. Ko čistite, izklopite klimatsko napravo iz napajanja. V nasprotnem primeru se poveča nevarnost električnega udara.
Vključuje celoten infrardeči daljinski upravljalnik. Napravo je potrebno upravljati s pomočjo naprave na razdalji 10 m ali manj. Med blokom in daljinskim upravljalnikom ne sme biti predmetov, ki bi lahko motili prenos signala. Hitrost ventilatorja lahko spremenite z gumbom ventilatorja. Z gumboma "Up" in "Down" lahko nastavite želeno temperaturo v območju od 17 do 30 ° C. Za aktiviranje blažilnika je treba uporabiti nihajni ključ. Za zamenjavo blinda od turn-by-turn do gumba Direct.

Ocene o razdelilnem sistemu pod stropom EACU /EACO-18H /UP2 /N3

Ta različica opreme je všeč potrošnikom ne samo zaradi izvedbe tal do stropa, ampak tudi zaradi prisotnosti štirih načinov delovanja, med njimi:
 • prezračevanje;
 • drenaža;
 • ogrevanje;
 • hlajenje.
 • Po pregledu recenzij split sistema "Electrolux" lahko razumete, da ima avtomatski in nočni način, kot tudi možnost Turbo. Časovno delo se lahko programira za 24 ur naprej. Kupci izberejo ta model zaradi:
 • vročega zagona;
 • samodejni zagon;
 • samodejno čiščenje.
 • Specifikacije

  Priporočeno območje za namestitevZgornji model je 50 m 2. Dovoljena temperatura zunanjega zraka se med ogrevanjem spreminja od +24 do -10 ° C. Ta oprema ni inverter.

  Pred nakupom je koristno prebrati preglede o split sistemu "Electrolux". Če upoštevate te nasvete, boste ugotovili, da je zmogljivost hlajenja 5 kW, kar je po mnenju kupcev precej pomemben kazalnik. Maksimalni pretok zraka doseže 13 m 3 na minuto. Naprava uporablja tip hladiva v R-410A. Dimenzije notranje enote so 990 x 680 x 230 mm. Obstaja možnost avtomatskega odtaljevanja izmenjevalnika toplote v izvedbi. V sistemu je sistem prezračevanja. Zunanji zrak med hlajenjem se lahko giblje od 15 do 43 ° C.

  Pregledi modelov mobilnih naprav EACM-11 CL /N3

  Ta različica opreme stane 6100 rubljev. Klimatska naprava je mobilna in enostavna za namestitev. Po mnenju domačih mojstrov, resno motenje pri obdelavi sten ni potrebno. To ločuje opisani split-sistem "Electrolyux" od stenskih naprav z zunanjimi bloki.
  Model deluje z nizko stopnjo hrupa, ki omogoča spanje s klimatsko napravo. Nastavljena temperatura pri delovanju je čim bolj podprta. Električna energija se po mnenju potrošnikov porabi v minimalnem znesku.

  Specifikacije

  Da bi razumeli, kateri modeli naj dajejo prednost, se je treba seznaniti z osnovnimi tehničnimi značilnostmi. EACM-11 CL /N3 ni izjema. Priporočena površina je 27 m2. Ta oprema ni obrnjena in se nanaša naserija LOFT. Klimatska naprava "Electrolux" nima funkcije samodejnega ponovnega zagona. Deluje lahko v enem od treh hitrosti. Ni filtrov za fino čiščenje zraka. Skupne dimenzije so 435 x 690 x 330 mm, maksimalna raven hrupa pri uporabi klimatske naprave "Electrolux" pa je 44 dB. Naprava tehta 26 kg.

  Sklepna ugotovitev

  Klimatska oprema je na voljo v številnih sortah. Med drugim je potrebno dodeliti talne, stenske in kombinirane modele. Z nakupom split-sistema "Electrolyux" lahko računate na dejstvo, da bo v vaši hiši na voljo visokotehnološka oprema s filtri za fino čiščenje in funkcije ionizacije zraka, kot tudi njeno čiščenje iz tujih delcev.

  Sorodne publikacije