Udobno možnost "MTS" - "Povsod doma": opis storitve in njenih značilnosti

Skupaj s storitvami, močno poenostavi uporabo števila in optimizacijo stroškov komunikacij v svoji regiji, obstajajo številne zanimive in koristne ponudbe za gostovanje od podjetja "MTS". "Povsod doma" (opis storitve bo podan spodaj) je pomemben za tiste stranke, ki pogosto potujejo v različna mesta v državi. Ne ustreza tistim strankam, ki načrtujejo potovanje ali poslovno potovanje v tujino. Priporočamo, da si ogledate številne možnosti operaterja, ki vam omogočajo, da prihranite denar v tujini, na primer na uradni spletni strani. O tem, kako upravljati možnost "Everywhere at Home" ("MTS"): povežite, deaktivirajte storitev, kot tudi kakšne pogoje za njeno uporabo - bomo opisali v tem članku.

Splošne informacije

Možnost, ki smo jo pregledali, ima dve različici: do 6. novembra 2014 je bila prva akcija ustavljena. Posodabljanje pogojev storitve ni vplivalo na tiste naročnike "MTS", ki so ga aktivirali pred tem datumom - znesek naročniških plačil in zagotovljenih bonusov ostanejo nespremenjeni. V tem primeru upravljavec dovoljuje možnost "Povsod kot dom" ("MTS") za povezavo na nove pogoje. To storite tako, da uporabite katerokoli možnost za aktiviranje iz spodnjih možnosti. Treba je opozoriti, da vrnitev prejšnje različice ne bo delovala.

Ponudba za gostovanje v državi od "MTS" - "Povsod doma": opis storitve

Ni skrivnost, da se tarifa za komunikacijske storitve takoj, ko naročnik zapusti matično regijo, tarifira. bistveno poveča.Seveda, za tiste stranke, ki gredo za kratek čas in ne nameravajo aktivno uporabljati mobilnega telefona za klice, pošiljanje sporočil, ta ponudba morda ni posebej zanimiva. Vendar pa vam priporočamo, da preberete pogoje za uporabo možnosti "Everywhere as Home" ("MTS"). Morda jih bodo zanimali prihodnji potniki po vsej državi. Storitev deluje, ko se nahajate v kateri koli regiji v državi brez izjeme.

Možnost "Povsod kot doma" ("MTS"): pogoji

Aktiviranje dobičkonosnega paketa za gostovanje je le trideset rubljev. Ta strošek je pomemben za prvo in naslednje povezave. V prihodnosti bo vsak dan stala 7 rubljev. Odpoved možnosti in njeno izključitev s seznama številk storitev se ne zaračuna. Kaj natančno bo stranka prejela od aktivacije storitve "Povsod doma", katere nagrade in priložnosti?

Tarififikacija

Po aktivaciji opcije bodo vsi dohodni klici s poljubne številke brezplačni za naročniško številko MTS. "Povsod doma" (preberite opis storitve spodaj) - zelo ugodna ponudba. Posledično je značilna naslednja množica možnosti:
 • Številke katere koli regije v državi (tako stacionarnega kot števila katerega koli mobilnega operaterja) lahko pokličete po fiksni ceni - tri rublje na minuto komunikacije. Ta tarifa je določena za celotno obdobje storitve, ne predvideva omejitev trajanja komunikacije.
 • Pošiljanje besedilnih sporočil na številke operaterjev držav je brezplačno(v primeru, če je dan poslan največ 100 SMS). V primeru pošiljanja več sporočil bodo stroški vsakega od njih enaki stroškom SMS v skladu s tarifnim načrtom.
 • Povezovanje možnosti

  Za naročnike, ki postavljajo vprašanja o tem, kako preklopiti na "Povsod kot doma" ("MTS"), pojasnjujemo, da je možnost neobvezna in aktivira "nadstropje" tarifnega načrta. Ne spreminjajte ga. Značilno je, da se povezava storitve izvaja za določeno obdobje - za čas potovanja po državi. Ob prihodu v matično regijo ga je treba onemogočiti, tako da se upošteva odpis sredstev iz stanja. pristojbine se bodo nadaljevale. Kako lahko povežem storitev?
 • Na mobilni napravi pokličite naslednjo vrsto zahteve, s katero nameravate zapustiti domače območje: * 111 * 3333 #.
 • Postanite uporabnik interneta in uporabite funkcionalnost na uradnem portalu operaterja.
 • Pošiljanje sporočila na kratko storitev 111. Vsebina sporočila mora vsebovati štiri.
 • V prvem in tretjem primeru rezultatov aktiviranja bo stranka obveščena prek sporočila. Upoštevajte, da bo po izpolnitvi ustrezne zahteve za povezavo takoj odpisanih trideset rubljev. V primeru odsotnosti na bilanci sim kartice te vsote ne bo mogoče povezati dobičkonosne ponudbe za gostovanje znotraj Skupnosti.

  Onemogočanje možnosti

  Po vrnitvi na svoje območje (v katerem je bila registrirana sedem kartic) je treba "povsod doma" ("MTS", Rusija) prekiniti povezavo,izključitev dodatnih odpisov iz številke. Upoštevajte, da sama možnost ne bo onemogočena. Upravljanje z njim izvaja samo naročnik. Storitev lahko izklopite na več načinov:
 • uporabite funkcijo USSD: vnesite poizvedbo * 111 * 3333 # (ta ukaz se uporablja za povezovanje in deaktiviranje storitve);
 • pošiljanje besedilnega sporočila, ki vsebuje vsebino 3330, na številko 111;
 • Kliknite na gumb "Onemogoči" na seznamu možnosti, ki so aktivirane v številu možnosti v vaši osebni spletni omarici.
 • Zaključek

  V tem članku smo obravnavali eno izmed najbolj zanimivih in koristnih ponudb za notranje gostovanje "MTS" - "Povsod doma". Opis storitve, ekipa za upravljanje, finančni pogoji - vse to je navedeno zgoraj. S povezavo izbrane možnosti lahko veliko prihranite s pošiljanjem poslovnega potovanja ali dopusta v katerokoli mesto v naši državi. Dovolj je, da se dogovorite s prijatelji in znanci, da delujejo kot pobudniki klicev, nato pa se lahko pogovarjate brezplačno (za naročnika »MTS«). Upoštevajte tudi, da so zgoraj navedene cene pomembne za moskovsko regijo.

  Sorodne publikacije