Najboljši A4Tech (slušalke)

Slušalke imajo veliko povpraševanje med sodobnim prebivalstvom. Tudi z dejstvom, da so se pojavili v sedanji obliki pred kratkim, je že veliko število proizvajalcev, ki se ukvarjajo z ustvarjanjem takšnih pripomočkov. Ena izmed znanih podjetij je A4Tech. Slušalke tega podjetja so priljubljene. Zasedajo tako proračunski segment na trgu kot drag. V članku bomo pogledali nekatere priljubljene modele.

A4 Tech HS-28-3

Razmislimo o enem od znanih modelov podjetja A4Tech. Slušalke HS-28-3 imajo spremenljiv naglavni trak. Naslon za glavo je reguliran z enostavnim premikanjem roke. Vgrajen mikrofon s funkcijo zmanjševanja hrupa, ki vam omogoča, da se pogovorite z vašim sogovornikom z največjo udobnostjo. Zaradi gostih blazinic je izolacija hrupa visoka. V kompletu je kljuka, ki omogoča namestitev slušalk na monitor. Na voljo je tipka za nastavljanje glasnosti.


Frekvenčno območje - od 20 do 20 tisoč Hz. Standardna mini vtičnica. Kabel ima dolžino 18 m. Garancija je 1 leto.

A4 Tech HS-200

Slušalke A4Tech imajo svoje prednosti. Na primer, visokokakovostna plastika, nosilec in pritrditev so narejeni iz kovine. Oblika slušalk je udobna, položaj mikrofona je udoben. Žično podolgovato. Od slabosti, potrošniki opozarjajo na majhno količino glasbe, zato so slušalke tiho, hkrati pa se pojavljajo piskanje in škripanje pri visoki stopnji reprodukcije. Te slušalke so primerne za tiste, ki se radi ukvarjajo z visoko kakovostno in zanesljivo opremo. Vendar, če uporabnik želi poslušati glasbo na splošnoglasnost, je vredno videti boljšo možnost.


A4 Tech HSB-500U

Še naprej upoštevamo izdelke A4Tech. Slušalke z mikrofonom model HSB-500U so zasnovane za udobno poslušanje glasbe in pogovore s sogovorniki. Pripomoček lahko deluje kot računalniški akustik. Dovolj je, da povežete globokotonec in postavite skodelico proti poslušalcu. Kabel ima dolžino 18 m. Odzivno območje je od 20 do 20 tisoč Hz.

A4 Tech HS-12-3

Slušalke imajo zanimiv in sodoben dizajn. Zagotavljajo visokokakovosten zvok zaradi prisotnosti aktivnega sistema za odpravljanje hrupa. Vgrajen mikrofon, ki omogoča udobno komunikacijo z naročnikom. Zaponka se lahko vrti za 360 °. To omogoča uporabo tako na levi kot na desni strani. Te slušalke bodo koristne za tiste, ki pogosto raje klepetajo v VoIP pogovorih.

Slušalke A4Tech Bloody G500

Model ima zvočnike 40 mm, v katerih so vgrajeni magneti tipa neodima. Ta rešitev vam omogoča, da dosežete najvišjo kakovost zvoka na visokih in srednjih območjih. Basi so globoki in močni. Ker imajo slušalke zaprto zasnovo, njihov sistem za zmanjševanje šuma odlično opravlja svojo nalogo.
Mikrofon zložljiv v modelu A4Tech. Slušalke so narejene tako, da če uporabnik ne uporablja mikrofona, se slušalke lahko skrijejo in upravljajo kot običajna naprava. Skodelice se zavrtijo tako, da lahko sprejmejo kakršnokoli obliko ušes. Naslon za glavo je reguliran, kar omogoča uporabniku, da doseže maksimalno udobjeiz uporabe pripomočka. Amuleti so prekriti z mehkim materialom, ki je podoben koži. Slušalke imajo standardni priključek, tako da jih lahko uporabljate z vsako napravo.

Koristi A4Tech Bloody G500

Pri ocenjevanju povratnih informacij strank lahko poudarite številne prednosti. Kaj imajo lastniki? Načrt ocenjujejo na trdnem "petu". Sliši se tudi veliko. Poleg tega je bas odlična lastnost naprav serije A4Tech Bloody. Za slušalke G500 je značilna kakovost zbirke in uporabljenih materialov, ki jih je mogoče pripisati pozitivnim stranem. Nekateri kupci opozarjajo na majhno težo in enostavnost uporabe. Igralcem, kot so slušalke, ni treba spreminjati časa, zlasti če jih uporabljate za igre na srečo. Slušalke imajo gumb "Reset", zaradi česar je veliko lažje delati s pripomočkom. Dolgo obdobje delovanja vam omogoča, da to slušalko ocenite na višji rezultat.
Lastniki priporočajo te slušalke za navadne uporabnike in igralce. Popolnoma prenašajo vse možne zvoke, ne da bi pri tem ustvarjali nelagodje. Slušalke so primerne za tiste, ki ne marajo brezžičnega oblikovanja, raje imajo žice.

Negativne strani A4 Tech Bloody G500

Vsakdo ima svoje kriterije za ocenjevanje tega ali tistega pripomočka. Zato, da za enega lastnika plus, za drugo - izrecno minus. Kaj ne marajo kupci tega modela proizvajalca A4Tech? Nekatere slušalke so dobile slab mikrofon. Vendar pa so težave z njim čim redkejše, zato so najverjetneje te lastnike ujelimožnost, ali so kupili ponaredek. Da bi delali s prenosnim računalnikom, so morali nekateri ročno posodobiti in namestiti potrebne gonilnike. Poleti je nošenje teh slušalk preveč vroče. Te pomanjkljivosti pogosto razpravljajo kupci. Pri nekaterih potrošnikih naprava pade. Vse prednosti pa prekrivajo obstoječe pomanjkljivosti.

Sorodne publikacije