Pregled mobilnega telefona Nokia 1110i

Pred petimi leti so bili najbolj priljubljeni telefoni Nokia. Povpraševanje po njih je bilo vedno na visoki ravni. Razlog za to je odlična kakovost in dolga življenjska doba. Dejansko so tudi danes številni modeli starega modela, ki so bili izdani v obdobju 2003–2010. Tak primer je Nokia 1110i. Pojavila se je v prodaji leta 2006. Neverjetno je, da že čez deset let dela odlično. Pomembna značilnost takšnih telefonov je baterija. Za razliko od naprav drugih blagovnih znamk, tudi z aktivno uporabo ohranja porabo vsaj pet dni.


Seveda, če primerjate napravo Nokia 1110i s sodobnimi pripomočki, je bistveno slabša od opreme, vendar ne kot. Model je postavljen kot preprost "klicatelj", vendar je lahko 100% prepričan tudi po padcu z zadostne višine. Toda novi pametni telefoni po tem verjetno ne bodo vklopljeni, kaj šele razpoke na zaslonu in druge neprijetne trenutke.

Konstrukcija in komplet

Ta model telefona je monoblok. Njena oblika je klasična, brez izrazitih elementov. Proizvajalec harmonično združuje dva odtenka sive barve (središče srebra, okvir mokrega asfalta) in beli (bočni robovi in ​​vstavite na zadnji strani). Naprava meri le 80 g. Dimenzije ohišja: 107x44x17 mm Tipkovnica je silikonska, ohišje je iz plastike. Funkcijske tipke so dovolj velike, da jih lahko enostavno pritisnete. Štiristopenjski ključ je opremljen z visokimi robovi. Osvetlitev ozadja - zelena ali bela. VNa dnu je mikrofon (desno) in čipka (na levi). Zaslon ima ime podjetja in nekoliko višji zvočnik.


Komplet Nokia 1110i:
 • navodila, garancijski list in seznam servisnih centrov;
 • sama naprava;
 • polnilec;
 • Baterija Nokia BL-5CA.
 • Značilnosti

  Ta telefon je opremljen z majhnim zaslonom. Njegova ločljivost je 96x68 slikovnih pik. V milimetrih so dimenzije: v dolžini - 27 mm, v širini - 21 mm. Kontrast, svetlost slike in kot gledanja so odlični. Besedilo je jasno vidno. Zaslon se ne zbledi niti pri neposredni sončni svetlobi. Vsebuje tri vrstice besedila in dve vrstici storitev. Barva je enobarvna. Zvok je glasen, večglasen. Naprava predvaja melodije v 20-tonskem načinu. Obstaja vibracija in glasna povezava. Podprta oblika vgrajenih melodij - mp3. Tip baterije je litij-ionski. V telefon lahko shranite do 200 stikov. Model 1110i je opremljen z originalnim priključkom za povezavo z računalnikom. Možno je prilagoditi profile za posamezne nastavitve. Pomnilnik je 4 MB. Odstranljive plošče - pokrovi Xpress-on.

  Nokia 1110i: baterija

  Največja prednost pri takšnih modelih je baterija. V napravi z indeksom 1110i se skriva za zadnjim pokrovom. Določen je precej tesno. Odpiranje gradu je izjemno preprosto s klikom na poseben gumb. V stanju pripravljenosti baterija traja približno 15-18 dni. Tudi z minimalnim signalom mobilne komunikacije ga ni mogoče prevarati v 72 urah. Model baterije - NokiaBL-5CA. Njena zmogljivost je 900 mga. Zaradi dejstva, da je litijev ion, so različni problemi popolnoma izključeni, na primer napihnjenost ali pekoč občutek. V samo 15 urah se akumulator polni. Naprava se priključi na omrežje z napetostjo 220 V.

  Pregled

  Zaradi tega, ker je ta telefon prisoten že deset let, je o tem veliko mnenj. Treba je omeniti, da so vsi pozitivni. Uporabniki niso odkrili slabosti. Slabosti je mogoče pripisati le pomanjkanju koledarja in brisanju informacij o gumbih po več letih delovanja. Toda koristi so bile razkrite veliko. Prvič, Nokia 1110i je zanesljiv in časovno preverjen telefon. Mnogi uporabniki trdijo, da tudi po padcu v vodo naprava deluje brez prekinitev. Komunikacija se odlično ujema, glasnost zvočnikov in mikrofon sta zelo visoka. Tudi če je telefon v torbi, se zvonjenje jasno sliši. Jezik je čitljiv. Gumbi so priročni, SMS lahko vnesete z eno roko. Telo ni spolzko, popolnoma leži v vsakem žepu srajc, hlače. Frustrirano zasnovo lahko hitro zamenjate z odstranljivimi ploščami. Slika na zaslonu je jasna in preprosta za branje. Pisavo lahko nastavite v treh velikostih: standardno, majhno in veliko. V stanju pripravljenosti sta prikazani ura in datum. Skratka, Nokia 1110i je najboljši telefon za klicanje in pisanje SMS sporočil. Vsi kupci potrjujejo, da polnjenje baterije traja vsaj 7 dni. Komunikacija s prostoročno uporabo je enostavna, preprosto pritisnite desno tipko (tik pod zaslonom) med klicem. Prav tako pomembnoprednost je prisotnost "črnega seznama" in možnosti "hitro izbiranje".

  Povzetek

  Model 1110i znamke Nokia je mobilni telefon, ki spada v proračunski segment. Leta 2007 je bila njegova vrednost približno 65 dolarjev. Trenutno lahko telefon kupite le na sekundarnem trgu. Ta naprava je funkcionalno omejena, uporablja se samo za klicanje in pošiljanje besedilnih sporočil. Idealno za ljudi, ki so stalno v gibanju, saj baterija traja dolgo časa. Oblikovanje in upodabljanje sta seveda zastarela, vendar je v vlogi dodatnega telefona mogoče uporabiti.

  Sorodne publikacije