Pomembno RAM: opis, funkcije, cilj in povratne informacije

Pri izbiri spomin pogosto pozorni na stroškovno in modula parametrov. Zaradi majhnega proizvajalca, ki ve kaj. Medtem ko se v nekaterih primerih veliko cenejši za nakup komponent iz neznanega znamko nekako rešiti.

RAM

Leta 2014 so poročali, da bo družba za javnost bistvena oblika DDR4 RAM. Ta proizvajalec ni takoj našel in začel prednaročila ceno, vendar zagotovo pritegnil pozornost. Tako pripravljen je spremenila veliko.
Vsi izdelki so razdeljeni v 4 znamko linijo. Tako močna je bila vrsta pomnilnika Odločilno Ballistix Elite. Naslednja je bila uravnotežena različica dobro hitrost in razmeroma nizkimi stroški - Ballistix Sport. Razpoložljivi moduli so postali model linije Ballistix vrednost. Več možnosti proračuna proizvajalec navede ločeno.


Nova sodeluje z vsemi 12 V, je bila njihova pogostnost enaka 2133-3000 MHz. RAM Odločilno - 4 GB ali 8 GB. Modeli izdelanih po Ballistix serije so opremljeni s hladilnimi radiatorjev.

Možnost proračuna

Ker so stroški RAM modulov z vsakim mesecem povečuje zelo težko izbrati dobro in poceni možnost. To je razlog, zakaj mnogi obrnejo odločiti RAM ključno. Na primer, proizvajalec pred kratkim izdal DDR4 modulov s frekvenco 2133 MHz in kapaciteto 8 GB. Zdaj se bar mogoče kupiti za 5.000 rubljev. Mnogi menijo, da ta model "priljubljen", saj nima koliradiatorji za hlajenje in delujejo z minimalnim časom. Kljub temu pa ostaja dobra izbira tudi za igralni sistem po nizki ceni.


Seveda se ta različica RAM Crucial ne razlikuje posebej po videzu. Tekstil zelene barve je klasična različica. Na njem, kot vedno, obstaja veliko količino elementov, ki mu pomagajo pri njegovem delu.
Čipi so mikročipi Micron. Na eni strani so razporejeni v količini 8 kosov. Vsak ima 8 Gbps. Mikro vezja so razdeljena na dva para štirih kosov. Eden od parov zapre nalepko, ki je najbolje, da je ne odstranite, medtem ko obstaja garancija na RAM. Prikaže vse informacije o modulih. Na hrbtni strani ni nobenih dodatnih informacij, kot tudi elementov. Zahvaljujoč tipu DDR4 je bilo mogoče povečati zmogljivost in skupni volumen modula. Kot smo že omenili, dodatno hlajenje ne uporablja palice.

Ocene Crucial CT8G4DFS8213

Seveda se uporabniki dobro odzivajo na te module. Kljub temu, da ima povprečne značilnosti, so kupci zadovoljni, da lahko kupijo 8 GB bar pri 2133 MHz za sorazmerno nizko ceno, kar je popolnoma skladno s proračunskimi sistemi in računalniki za igre na srečo.
Ta model upravičuje njegove stroške in parametre. Vse, kar počne, deluje stabilno, druga pa načeloma ničesar ne potrebuje. Seveda ne bo uspela v poskusih z overclockingom. V ta namen je bolje vzeti hitrejše module, pa tudi dodatno hlajenje.

Enakoproduktivni spomin

Crucial Ballistix DDR4 ELITE - serija, ki vključuje komplet 4 plošče po 4 GB. Ker je serija Ballistix načeloma postala igralna, skoraj vsi vladarji v njej delujejo čim bolj produktivno. Crucial Ballistix DDR4 ELITE RAM se prodaja v običajnem plastičnem pretisnem omotu. Izgleda kot "igralec" modul. Okrašena je v črni plastični škatlici, ki ima zobe, izreze, ravne vogale itd. Vse to spominja na nekakšno močno orožje.
Moduli imajo dvodelni radiator. Pri nameščanju trakov na matično ploščo morate biti pripravljeni na dejstvo, da se bodo tesno prilegali drug drugemu. Zato mora biti v primeru "hladno" za vse komponente. Še posebej, če je načrtovano overclocking sistema. Če moduli iz nekega razloga niso vključeni v ploščo ali motijo ​​drugih komponent, proizvajalci predlagajo odstranitev zgornjega dela, ki se pritrdi na vijake. Ta DDR4 Crucial deluje pri 2666 MHz s časovnimi intervali 16-17-17-36.

Mnenja o Crucial Ballistix DDR4 ELITE

To je spomin na cesto podjetja. To je posledica stroškov njegovega videza in dodatnih radiatorjev ter odličnih lastnosti. Zato so visoki stroški verjetno edina pomanjkljivost modela.
Drugi uporabniki samo pohvalijo te module. Idealne so za ustvarjanje igralnega sistema ali delovne postaje. Preprosto obvladovanje overclocking komponent. Izkušeni uporabniki lahko poskusijo overclocking neposredno na RAM.
Če je vse narejeno pravilno, lahko dobite frekvenco 3 GHz in čas 15-15-15, vendar za todvigniti napetost do 14 st. Serija omogoča izbiro različnih možnosti postavitve modulov. Pogosto se ta model primerja s modelom Kingston HX421C14FBK4 /16, ki je dražji za 1000 rubljev.

Visok razred

Crucial Ballistix Sport LT - RAM, ki spada v vrhunski razred in je zasnovan za delo v dragih računalniških sistemih. Lahko je nameščen tako v igralnem računalniku kot v proračunskem medijskem sistemu, saj je strošek kompleta omogočen. To je ključni RAM 8 GB, ki ga predstavljajo dve letvici. Končno bo uporabnik prejel 16 GB RAM-a in dokaj hitro delovanje sistema.
Komplet je predstavljen v dveh različicah: beli in rdeči. Oba izgledata zelo lepa in edinstveno privlačna zaradi svoje vrste igralcev, ki skušajo zbrati računalnik v najnovejših modnih trendih. Vsak modul je obojestransko, saj so čipi nameščeni na obeh straneh. Z blagovno znamko Micron. Vsaka plošča ima 16 čipov, ki vsebujejo 512 MB. Časovni moduli 16-18-18-38. Frekvenca 2600 MHz z napetostjo 12 Vt. Na voljo bo skoraj 10 tisoč rubljev.

Ocene za Crucial Ballistix Sport LT

8Gb Crucial Ballistix Sport se je izkazal za odlično alternativo nekaterim dragim kompletom Hyperxa in drugih vodilnih na trgu. Ta možnost nikakor ni slabša od njenih konkurentov. Preprosto upravlja z igralnimi sistemi, kaže stabilno zmogljivost in podpira overclocking.

Uporabniki opazijo privlačen videz modulov. Prav tako je dober rezultat pokazal overclocking RAM-a, čeprav se je za nekatere zdel omejen. Pri napetosti 12 V je uspelo dobiti 28 GHz zčas 16-18-38. Če povečate napetost, lahko le nekoliko izboljšate čas. Najverjetneje je, da to stanje povzročajo čipi Micron in arhitektura z dvema železnicama. Zato so ga overclockerji zavrnili.

Prednosti in slabosti

Pomemben spomin je praktično brez napak. Proizvajalec drži korak s časom, tako da na trgu vedno obstaja široka paleta modulov te blagovne znamke. Kupite lahko komplete, ki bodo nekoliko cenejši od posameznih. Na splošno proizvajalec poskuša uravnotežiti stroške in kakovost. In doslej je prišlo ven. Edina težava je v tem, da kupci redko posvečajo pozornost znanim blagovnim znamkam in včasih raje plačajo preko znanih proizvajalcev. Čeprav je težko reči, da je Odločilno neznano. Blagovna znamka je že dolgo na trgu in promovira svoje izdelke, saj zagotavlja najboljšo kakovost in nizke cene. Ker pa ne uporablja oglaševanja, kot ga ima, na primer Hyperx, ostaja v senci.

Sorodne publikacije