Kako odpreti klepet v Terrariya: namigi

Multiplayer je zelo tesno povezan z igralno industrijo. Komunikacija med igralci in skupnostjo postaja vse pomembnejša, zato igralci čakajo na nove izdaje vgrajenih iger prek omrežja. To je veliko bolj zanimivo kot prenašanje igre na eno, zato je projekt z vsebinami več igralcev bolj povpraševan kot brez njega. Pogosto morajo razvijalci razmišljati o interakciji igralcev. Toda glavna stvar je komunikacija - prek rednega ali glasovnega klepeta.

Kako odpreti klepet v Terrariya?

Ta projekt podpira eno in več igralcev. Torej imajo igralci priložnost komunicirati drug z drugim s pomočjo klepeta. Na žalost v Terrariyi ni vgrajenega glasovnega klepeta. Kako odpreti klepet v igri? Uporabite tipko Enter, da odprete okno, v katerem komunicirajo drugi igralci, pa tudi interne dogodke.


Po tipkanju ponovno pritisnite Enter, da pošljete sporočilo igralcem. Obstaja nekaj ukazov ukazne mize, ki omogočajo pisanje določeni osebi, in samo prejemnik bo videl napisano. Takšen ukaz se lahko predpiše tako v klepetu igre kot v konzoli. Razvijalci niso dodali možnosti klepeta v nastavitve, zato sprememba vezave tipke Enter ne bo delovala.

Posamična igra in konzola

Nekateri uporabniki, ki sami igrajo "Terrariya", bi lahko opazili, da se klepet v eni igri ne odpre. Ustvarjalci niso menili, da je potrebno dodati eno samo odprto klepet. Poleg tega je v mapi z igro tudi aplikacijaTerrariaServer.exe, ki omogoča igralcu nadzor nad svojim svetom v igri. V konzoli lahko predpišete adminove ukaze, ki jih lahko uporabite za različne namene. Tako lahko igralec vpliva na strukturo igre na kartici. Nekatere funkcije in možnosti igre so skrite pred igralci, pisanje konzole pomaga spremeniti nastavitve sveta na okus administratorja.

Sorodne publikacije