Kako dobiti kartušo iz HP in Canon tiskalnika - navodila

Torej, imate vprašanje o tem, kako dobiti kartušo iz tiskalnika Canon, HP ali katero koli drugo napravo, ki jo bo zamenjala ali ponovno napolnila, vendar ne želite plačati za tega mojstra? To je izredno preprost postopek, ki ga lahko izvede vsaka oseba, celo popolnoma oddaljena od tehnike. Glavna stvar - to storiti lepo in nikjer pohiteti, sicer lahko nekaj poškoduje tiskalnik. Kako dobiti kartušo iz tiskalnika? Spoznali boste ta članek in bili presenečeni, kako enostavno je v večini primerov.


Priprava

Potrebujete svetilko (po možnosti svetlo, z belo svetlobo). Najprej se obrnite na navodila. Praviloma je jasno in dovolj podrobno pojasnjeno, kako priti kartušo iz tiskalnika. Ta postopek je podoben za različne modele tiskalnikov, saj je njihova notranja naprava za nameščanje kartuš skoraj enaka. Zdaj morate vklopiti napajanje tiskalnika. Počakajte malo, preden se začne. Nato lahko varno odprete pokrov. Po navadi se tiskalna glava s kartušo, ki je pritrjena na njo, pojavi v položaju, ki omogoča pridobivanje kartuše. Počakajte, da se stroj ustavi in ​​nadaljujete s sprejemom kartuše.

Izvleček

V večini modelov tiskalnikov lahko kartušo izvlečete, če jo potegnete sami. V tem primeru se držalo avtomatsko zadrži in kartušo je treba izvleči brez težav. Če ta način ne ustvari rezultata, kartuše ne potegnite skoziv nasprotnem primeru lahko samo prekinete. Poglej skrbno, lahko nekje ima poseben vzvod ulova? Če ga imate, ga premaknite v drug položaj, nato pa poskusite znova potegniti kartušo - naj pride ven.


Pomemben dodatek

V nekaterih modelih tiskalnikov je treba najprej odstraniti kartušo, najprej pritisniti cigareto na zvok, nato pa jo izvleči. Poleg tega obstajajo tiskalniki, ki so urejeni nekoliko težje, tam je potrebno odstraniti celotno tiskalno glavo, preden izvlečete kartušo, vendar so praviloma industrijski tiskalniki - veliki in kompleksni, ne smejo poskušati sami zamenjati kartuše, ampak uporabiti storitve čarovnika. specializirano za te naprave. V domačih in pisarniških tiskalnikih ponavadi ni takšnih zapletov. Zdaj veste, kako lahko dobite kartušo iz tiskalnika HP ali katerekoli druge. Najpomembneje je, da ne bodite živčni in ne mudi v tem postopku. Ne delajte ničesar zaradi sile. Če nekaj ne želi biti odklopljeno, to ne pomeni, da ga ima. Najverjetneje greš narobe. Še enkrat pozorno preberite navodila za tiskalnik. Če ga nimate, ga lahko najdete na spletu. Obiščete lahko tudi forume na vašem modelu tiskalnika ali na uradni strani za podporo proizvajalcu. V skrajnem primeru se lahko obrnete na servisni center, kjer boste zagotovo pomagali pri težavi, podrobneje pa pojasnite, kako lahko sami dobite tiskalni vložek. Ne bojte se, če boste moralito storite prvič. Vse bo prišlo ven.

Sorodne publikacije