Kako skriti klepet v WhatsApp: tri načine

Zasebnost osebnih podatkov je zelo pomembna. Še posebej danes, v dobi digitalne tehnologije, je vsak uporabnik zaskrbljen zaradi ohranjanja svojih dejanj na spletu. V zvezi s tem se nekateri uporabniki sporočil zanima, kako skriti klepet v WhatsApp. Odgovori na to vprašanje bodo namenjeni temu članku, zato preberite, da boste izvedeli vse možne načine.

Kako skriti klepet z WhatsApp od tretjih oseb

Preden se lotimo bistva članka, je vredno pojasniti, da v programu ni orodij, zato boste morali uporabiti ročno izdelane metode. Toda to ne pomeni, da so naslednji načini skrivanja klepeta na WhatsAppu slabši. To ne drži, vsaj zato, ker alternativ preprosto ne obstaja.


Metoda 1: nastavite geslo za pametni telefon

Verjetno je najlažji način za skrivanje klepeta WhatsApp na vašem iPhoneu in še več, da nastavite geslo na sami napravi. Mimogrede, iz tega ni nič manj učinkovit. Morda ste ga že namestili in če to ne deluje za vas, pojdite naravnost na naslednjo metodo. Za druge bodo podrobna navodila za namestitev gesla na napravi podrobno opisana spodaj.
Prav tako je treba omeniti, da se lahko samo geslo razlikuje glede na različne modele telefonov. To je odvisno predvsem od operacijskega sistema. Nekateri bodo morali vnesti kodo neposredno iz številk, drugi pa bodo namestili grafično geslo za odklepanje, ki bo moral pravilno postaviti črte in vtretji morda potrebuje prstni odtis. Ne glede na to metodo morajo biti njene nastavitve enake.


 • Odprite razdelek »Nastavitve« na pametnem telefonu.
 • Pojdite v razdelek "Varnost".
 • Izberite "Blokiraj".
 • Vnesite želeno geslo.
 • Po tem boste morali vnesti geslo vsakič, ko želite odstraniti pametni telefon iz načina mirovanja. To je prvi način, da skrijete svoj klepet WhatsApp, pomembno je, da kode ne posredujete drugim osebam, da ne pridejo do vaših osebnih podatkov.

  Metoda 2: nastavite geslo za aplikacijo

  Nastavite geslo ne le za pametni telefon kot celoto, temveč tudi za ločeno aplikacijo. Treba je omeniti, da je ta funkcija po privzetku najpogosteje odsotna, vendar je v trgovini Play ali v katerem koli drugem upravljalniku aplikacij programska oprema s to zmožnostjo. To je zelo priročno, saj vam ni treba vnesti gesla vsakič, ko odklenete telefon, samo ko zaženete sel.
  Pri vseh parametrih se ta metoda ne razlikuje od prejšnje. Odvisno od izbranega programa bo vhod izveden z uporabo preprostih številk, ključa ali prstnega odtisa.

  Metoda 3: Arhivsko pogovorno okno

  Če ne želite uporabljati programske opreme drugih izdelovalcev za reševanje naloge, lahko uporabite programsko možnost WhatsApp - arhiviranje pogovornih oken. Bistvo je, da izbrani klepet premaknete v arhiv, kar pomeni, da izgine iz programa. Toda veliko uporabnikovupoštevajte, da ta metoda ni najboljša, saj bo po pošiljanju sporočila pogovorno okno spet na voljo za ogled.
  Evo, kako smo ugotovili tri načine skrivanja klepeta WhatsApp in katero naj uporabim le za vas.

  Sorodne publikacije