Velikonočne skrivnosti in Skyrim: Skrivnosti prenosa igre

Ste prepričani, da ste opravili legendarno igro The Elder Scrolls V: Skyrim ob in čez? Misliš, da si videl vse, kar lahko? Ste se odločili zapustiti igro? Mogoče te bo naš novi material vzburil in te prisilil, da greš na nove podvige? Paškalom in skrivnostim Skyrim vam ponujamo pozornost!

Paschalki: definicija, za razliko od skrivnosti

Preden gremo po iskanju zanimivih velikonočnih jajc, predlagamo, da se seznanite z opredelitvijo izraza "paschalka". Tako so poklicali skrivnostna igra, ki so jo imenovali ustvarjalci. Od običajnih strastnih skrivnosti igre je razlika v tem, da se njihova vsebina ne ujema s celotnim konceptom, v kontekstu igre pa izgleda popolnoma neverjetno, brez pomena in pogosto zunaj. Velikonočna jajca so namenjena pozornim igralcem. Ime izvira iz vznemirljivega družinskega dogodka, ki je priljubljen v Združenih državah in v nekdanjih britanskih kolonijah. Tako imenovani "lov na jajca" je urejen na predvečer velike noči. S pomočjo nasvetov naj udeleženci najdejo čim več skritih predmetov - velikonočna jajca.


Puščica v kolenu in sladko pecivo

Povejte mi, kako pogosto ste od stražarjev slišali frazo »Ko sem se peljal v avanturo, in potem sem ustrelil koleno«? Torej je to daleč od praznih besed. Ta stavek je analogna besedi, ki se uporablja v skandinavskih državah, "Arrow hit koleno." Tako so se šaljivo govorili o Vikingihzakonske zveze
Ko govorimo o skrivnostih in pašalih "Skyrima", povezanih s stražarji, ne moremo le omeniti še ene izjave: "Ugani: nekdo je ukradel tvojo sladko pecivo." Ta stavek se sklicuje na prejšnje dele igre: na primer, v Daggerfieldu in Morrowindu se pri ustvarjanju znaka omenja zvitek. V Oblivion, isto omembo sladko roll - govorice med prebivalci mesta Skingrad. Treba je opozoriti, da je bila sladica opazila v igri Fallout 3, ki so jo razvili isti strokovnjaki kot Skyrim. V pogovoru s huliganom mu lahko daš ali mu ne daš kolača.


Mehki Hayk Brehun

Dovakin se bo večkrat srečal s čudnim likom po imenu Mike Hayk Brehoun. Ta kaditov se je srečal v Morrowindu. To je skrivnost Pashalkule "Skyrima" - dogodki tretjega dela so že minili dvesto let! To je mogoče razložiti le s frazo "lažnivec": "Oče Mika Ika je imenoval tudi Mikea Ikea. Očetov oče Mike Aika. Tako je rekel njegov oče.

Zapuščena hiša v Marcartu

Išče skrivnosti in pasho v Skyrimu? Bodite prepričani, da greste na Marcart! Tukaj boste poslani v film "Poltergeist", ki je izšel leta 1982 - enostavno je obisk zapuščene hiše, ki je, mimogrede, duh Molag Bal. Ko prvič pogledate v to lokacijo, bodite pozorni na stole, ki stojijo za mizo: v očeh se bodo zbrale v piramidi - vse enako kot v filmu.

Napotitev na "Vojne zvezd"

V filmu "Vojna zvezd" je povezano veliko presenečenj in skrivnosti "Skyrim". Eden od njih vas čaka na lokaciji Cold Coast Cave,se nahaja vzhodno od Winterhalla. Tu od stropa visi gor okostje, visi na glavi. Pod tem okostjem lahko vidite žareč meč. Razvijalci pošljejo igralca v peto epizodo "Vojne zvezd". V delu, imenovanem "Imperij udari nazaj", je bil Luke Skywalker ujet in obešen na strop jame. Mimogrede, podobna scena pričakuje ljubitelje serije TES v tretjem delu. Da bi bili prepričani, si oglejte jamo Björn.
Še ena pashalna skrivnost, Skyrim, pošlje igralca v kultni epski pogovor v gostilni "Zamrznjeno sadje". Tukaj Eric govori svojemu očetu, ki pravi: "Vse, kar prosim, je, da ostaneš še eno sezono" in "kri tvoje matere teče v tebi". Ti stavki pošljejo igralca v četrto epizodo - "New Hope".

Pac-Man

Hoja "Skyrim" v iskanju nekaj nenavadnega? Ne pozabite si ogledati hiše Endon, ki se nahajajo v mestu Marcart. Tukaj boste videli poseben poklon razvijalcem Skyrima v igri Pac-Man: s hrano (glava kozjega sira, česen, kaviar in luster prah, ki se je začel na eni od polic) je precej primitivna, vendar je povsem jasno, da je igranja upodobljena.

King, Carroll in drugi

Veliko knjig preseneti, na primer, iskanje "Mad Mind" je sklicevanje na delo Lewisa Carrolla "Alisa v čudežni deželi". Navsezadnje se Shegorat Dovakin znajde sredi gozda - za čaj.
Tisti, ki dobro poznajo delo Stephena Kinga, so v igri opazili njegovo zgodbo "Rita Hayworth in odrešenje Showshenke".Poskusite se pogovoriti z Winterhill College z Entire. V pogovoru frazo "Razumem, da si elf, ki ve, kako dobiti tisto, kar potrebuješ." Drugi velikan je povezan z največjo tragedijo Williama Shakespeara. Zgodba o Romeu in njegovem ljubljenem Juliju se jasno vidi v razmerju Jonskega sina bitke in dekle po imenu Olfin, ki pripada klanu Grey Hive. Mladi se ljubijo, vendar ne morejo pokazati svojih čustev, ker so njihovi klani divji. Ljubitelji "Gospodarja prstanov" Tolkien bo zagotovo takoj opazil napotitev na delo: v Vaytranu bo igralec videl ogromno drevo, imenovano Zlatolistom. To drevo je izraslo iz kalčkov, vendar je umrlo. To vodi k misli na Gondorsko belo drevo, saj sta oba potomca starodavnih dreves, oba v središču velikih mest. Še en razlog za vzporednice med njimi je dejstvo, da sta jih oba ozdravila.

Top 5 skrivnosti

Trenutno vam ponujamo 5 skrivnosti Skyrima. Vse so testirali in potrdili igralci. Torej, začnimo:
  • Skoči z vrtoglave višine in preživi. Kaj se ponavadi zgodi z Dovakinom, ki si je upal skočiti iz najvišjih točk? To je najpogosteje najnovejši prenos. Vendar pa obstaja eno mesto, kjer lahko protagonist skoči in preživi. Pojdite do slapa, ki se nahaja med mestoma Folkrit in Marcart. Skakanje navzdol, bo vaš junak z lahkoto pristal v bazenu spodaj in na poti iz njega se bo lahko pogovoril z duhom Azzadala in prejel nagrado.
  • Kaj je še vrednoNe pozabite, da govorimo o skrivnostih in Pashalkas "Skyrim"? O nevidnem prsnem košu, polnem zakladov! Seveda, vsi našli v igri veliko količino predpomnilnikov. Vendar pa obstaja eno skrivno mesto, ki ga nikomur ni mogoče najti. Morate iti v Dunstar: tukaj med vasjo in tovarno, med skalami, bi morali iskati prsni koš. Na splošno je v temi varno skrit pred očmi navadnih mimoidočih, vendar ga poskuša voziti - in zagotovo ga boste videli. V skritih skrinjicah so dragoceni kamni, oklep in orožje, zlato in drugo.
  • Solarna eksplozija. Če še nikoli niste poskušali razstreliti sonca, to storite zdaj. Kupite razširitev Dawnguard, dokončajte iskanje "Touching the Sky", da dobite "Stream Aurilles". Potem je vse preprosto - vzemite Elvenskega loka in le streljajte na soncu. Videli boste, kako svetloba eksplodira, in ves svet se potopi v popolno temo.
  • Giant Crab. Če se sprehajamo v bližini vodnih zajetij, lahko Dovakin naleti na ogromno količino rakovic. Vendar pa obstaja ena - resnično edinstvena. Najdete ga v majhnem jezeru, ki se nahaja na zahodu Vaytrana. Na srečo za protagonista je ta ogromna kreacija mrtva, vendar obstaja možnost, da ubijejo njegov duh v procesu prehoda Quest in Sacred Test.
  • Lesni most. Ko govorimo o skrivnostih mimo Skyrima, je vredno povedati o drevesu, ki je kot nalašč za križišča. Če ste jugozahodno od Windhelma, bodite pozorni na padajoče drevo, ki se nahaja v bližini skale Cradlecras. Če stese odločite za sprehod po njem, v sredini boste srečali lovce na popotnike. Mimogrede, popolnoma neprijazni so. Vendar pa se z lahkoto znebite njih - dovolj je, da uporabite krik FUS-RO-DAH.
  • In katere skrivnosti in pašalokse v TES V: Skyrim so vas lahko našli?

    Sorodne publikacije