Kako ustvariti klepet: navodilo za "VK" in "Weber"

Mobilna komunikacija že dolgo ni za nikogar novega. Mnogi ljudje, tudi starejši, uporabljajo storitve mobilnih operaterjev in si ne predstavljajo svojega življenja brez stalne izmenjave informacij, ki je sporočilo. Veliko število razvijalcev si prizadeva, da bi bil ta proces enostaven in prinesel veselje. Izumijo nove čipe: čustvene simbole, čustva in še več, da uporabnikom nasmehnejo. No, če so vsa sporočila precej pregledna, kaj potem bi bil tisti, ki želi klepetati s skupino? Kako ustvariti klepet (iz angleške besede chatler, ki dobesedno pomeni "klepet")? Poskušali bomo osvetliti to temo in predstaviti v članku dve možnosti za ustvarjanje klepeta: v socialni mreži "VKontakte" in odprli ne tako dolgo nazaj, "Weibery".


VKontakte: Takoj komunicirajte z vsemi prijatelji

V tem razdelku bo razloženo, kako ustvariti klepet v VC. Poglejmo korak za korakom ta nezapleten proces. Za začetek upoštevajte možnost ustvarjanja pogovora z računalniškim brskalnikom:
 • Odprite svoj profil (svojo stran z osebnimi podatki), tako da obiščete spletno mesto za družabno mreženje.
 • Naslednji korak je desni klik na zavihek "Sporočila". Enostavno ga najdete na levi strani glavne strani pod logotipom z imenom socialne mreže.
 • Prikaže se okno z vsemi vašimi sporočili, čeprav jih ni, boste v zgornjem desnem kotu videli ikono "+". Če steŠe vedno trdno v namenu, da ustvarite klepet, kot so že prej, nato pa varno kliknite na to, kot v prvem primeru, s klikom na desni gumb miške.
 • Ko končate, odprite okno, v katerem bo napis v glavi strani »Ustvari pogovor« in spodaj - seznam vseh vaših prijateljev. Tukaj lahko selektivno označite, označite le uporabnike, s katerimi želite vstopiti v dialog. Ko odstranite nepotrebne sogovornike, potrdite ustvarjanje novega pogovora s klikom na aktivno kartico »Pojdi v pogovorno okno« na dnu strani.
 • Vse. Zdaj lahko ustvarite klepet v »VC« kot uporabnik računalnika.


  Komuniciramo mobilne

  Zdaj bomo naredili popolnoma enako, toda tokrat bomo na vaši osebni strani v VK na mobilni napravi ustvarili pogovor:
 • Prijavljeni smo.
 • Kliknite zavihek "Sporočila".
 • Na vrhu strani izberite aktivno kartico "Napiši sporočilo". No, zdaj morate samo klikniti nanj in ustvariti klepet, kot je bilo načrtovano. Izberemo vse prijatelje, s katerimi želimo komunicirati, in uživamo v uspehu opravljenega dela.
 • Kako ustvariti klepet v Weberju?

  Da bi začeli uporabljati program Weber, ga je treba prenesti in pregledati preprosto stopnjo povezovanja telefonske številke s samo aplikacijo. Če ste to že storili vnaprej, se takoj obrnite na vprašanje, kako ustvariti klepet. Tudi tukaj je vse preprosto in hitro. Torej:
 • Odprite programin pojdi na Weberjevo domačo stran.
 • Če je vse pravilno, potem imate okno, v katerem so trije jezički v pokrovčku: klepeti, stiki, klici. Spodaj so našteti nekateri od vaših pogovorov, vendar v njih manjka možna možnost (v primeru, da ste nov uporabnik). Na dnu je precej velika "+" ikona v modrem krogu. Če želite ustvariti nov pogovor v Weberju, morate klikniti to krožno ikono.
 • Po odprtju dveh stavkov: "Nova skupina" in "Ustvari skrivni klepet". Glede na namen, ki ga opravljate (želite klepetati s skupino uporabnikov ali želite skriti pogovor iz motenj tretjih oseb), izberite svojo izbiro.
 • Na koncu dodajte vse uporabnike s svojega seznama stikov, ki bi želeli razpravljati o temi.

 • Zdaj razumete, kako ustvariti klepet v aplikaciji Weber.

  Priljubljeni javni klepeti

  Če vaša stran nima dovolj naročnikov, je malo verjetno, da se bo ustvarjanje javnega klepeta, kot nekatere znane osebnosti, zgodilo, ampak se bo z njimi povezalo. In v situaciji, ko veliko ljudi pazi na vaše življenje, lahko preprosto uporabite funkcijo javnih pogovorov. To storite tako, da svojo zahtevo napišete razvijalcu e-poštnega programa. Po spremljanju vaše strani (štetje naročnikov, vključevanje iz publikacij in drugih) se bo sistemsko vodstvo odločilo za oblikovanje vašega osebnega javnega klepeta.

  Sorodne publikacije