Namestite prevajalca v Yandex.Brazer: navodila po korakih, nastavitve, nasveti

Kako pogosto povprečni uporabnik obišče tuja območja? Verjetno ne redko. In če nenadoma to zgodi, potem brez prevajalca, oseba, ki ni seznanjena s tujimi jeziki, ne more storiti. Prej bi uporabniki morali prenesti specializirano programsko opremo na računalnik (ali jo kupiti), jo namestiti dolgo časa in nato trpeti zaradi namestitve. Toda vse to ostaja v preteklosti. Zdaj so na voljo spletni prevajalci, ki hitro in učinkovito prevajajo besedilo. Nekateri brskalniki imajo celo vgrajene mehanizme za prevajanje strani. In v nekaterih od njih bodo morali namestiti. Zato morate vedeti vse o tem, kako lahko na primer nastavite prevajalca v »Yandex.Brauser«. To vprašanje bomo obravnavali popolnoma in popolnoma.


Uporaba vgrajenega prevajalca

Malo ljudi ve, vendar ima Yandex.Brauser lasten mehanizem za prevajanje. In običajno je vključen. Ampak včasih je izklopljen. Zato namestitev ni potrebna. V Yandex.Brauser morate vedeti, kako vključiti tolmača. Naj bo zelo enostavno. Dovolj je slediti naslednjemu algoritmu.
 • Zaženemo brskalnik in kliknemo ikono »Meni« (tri horizontalne trakove).
 • Nato kliknite "Nastavitve".
 • Na dnu okna, ki se pojavi, kliknite »Napredne nastavitve«.
 • V razdelku "Jeziki" označite vse postavke, ki so tam.
 • To je vse. Sedaj bo samodejni prevod "Yandex.Brauzera" deloval, kot bi moral biti. Težave pri obisku tujih lokacijne bo prišlo. Kaj pa, če želite uporabljati prevajalce tretjih oseb? Lahko jih namestite ločeno.


  Namestitev tolmača tretje osebe iz Googla

  Kako namestiti brskalnik Google Translator Yandex? Samo kot razširitev. Na drugačen način - nikakor. Razlogi za njegovo namestitev so lahko zelo različni. Toda večina uporabnikov trdi, da standardni tolmač Yandex opravlja svoje delo precej "ukrivljeno". Pravijo, da je "Google Traleath" veliko boljši. No, to je v redu. Namestitev prevajalca iz Googla je zelo enostavna. Dovolj, da uporabite naslednji algoritem.
 • Odpremo brskalnik in v iskalno polje vnesemo: "uradna trgovina s kromi". Najdemo ga na seznamu rezultatov, sledite povezavi.
 • V uradni trgovini Google je kup razširitev brskalnikov za različne namene. V iskalno vrstico vnesite Google Prevajalnik in kliknite »Išči«.
 • Izberite želeni podaljšek in pritisnite gumb "Namesti".
 • Po zaključku bo razširitev prikazana na vrhu okna brskalnika. Lahko ga začnete uporabljati.
 • Tako lahko namestite prevajalca v brskalnik "Yandex". To je mogoče samo zato, ker je skoraj natančna kopija Chroma. In njene razširitve so primerne za brskalnik Yandex. Toda "Google Translejt" ni edini brskalnik. Kako namestiti druge? Zelo preprosto. O tem - še naprej.

  Namestitev prevajalca iz tretje osebe iz Instant

  Eden najbolj naprednih prevajalcev je izdelek Instant Translate. Sposoben je hitro in natančno prevesti katerokoli besedilo. Tudine "jesti" veliko sistemskih virov, kar je lahko tudi prednost. Pravzaprav je to najboljši prevajalec za Yandex.Brauser. Namestitev razširitve je zelo preprosta. Algoritem je skoraj enak kot pri namestitvi tolmača iz Googla.
 • Pojdite v trgovino Google Extensions.
 • V iskalni vrstici ubijemo Instant Translate in pritisnemo Enter.
 • Iščemo želeno razširitev na seznamu rezultatov.
 • Kliknite gumb "Namesti".
 • Po končani namestitvi nadaljujte z namestitvijo.
 • To je vse. Zdaj ste namestili razširitev. Prevajalec za "Yandex.Brauser" Instant Translate lahko deluje v skoraj vseh znanih jezikih. Lahko prikaže prevod v pojavnem oknu. Samo usmerite miško na želeno besedilo.

  Uporabniški pregledi prevajalca osebja Yandex

  Torej je odgovor na vprašanje: kako nastaviti prevajalca v brskalniku "Yandex". Zdaj je čas, da pretehtamo misli uporabnikov o vseh zgoraj omenjenih razširitvah. Začnimo z vgrajenim. Yuzeri ugotavlja, da dela zelo hitro (še vgrajeno), vendar ne ve, kako zgraditi smiselne predloge. To je kot delati z kontekstom. Kot rezultat, lahko ta izdelek prevede tako, da se ušesa v cevi skrčijo. Primerna je le za dobesedni prevod posameznih besed, to je kot spletni slovar. Če poskušate prevesti besedilo z njim, potem bo dal naslednje, zato ni bilo rojstva, pozabiti na declensions in times. Zato ga uporabniki ne uporabljajo. Vsakdo bo takoj namestiltretje osebe, ampak ustrezen prevajalec. In odpeljati grehe proč. In to mnenje izražajo skoraj vsi uporabniki. Nihče ne uporablja tolmača Yandex z dobro voljo.

  Ocene uporabnikov tolmača iz Googla

  Tukaj je vse bolje. Zasnova Googla je jasno prilagojena za prevod velikih kosov besedila. To poudarjajo mnogi uporabniki. Če želite namestiti prevajalec v brskalniku "Yandex" ni velik problem. Uporabnik pa je lahko prepričan, da je besedilo pravilno prevedeno. Glede na uporabniške izjave in ta izdelek pa obstajajo pomanjkljivosti v prevodu v smislu konteksta. Toda v primerjavi z "Yandex", besedilo iz "Google Translate" - samo mojstrovina svetovne literature. Yuzeri ugotavljajo, da pripomoček deluje pravilno z deklinacijami, zaimki in časom (kar je v angleščini veliko). Tudi prevajalec ne pozablja na konjugacije, modalne glagole in trpljenje. Seveda, prevajalec iz Googla - eden od najbolj kakovostnih. To mnenje si delijo skoraj vsi uporabniki. Obstajajo tudi negativni komentarji o tem prevajalcu. Toda njihovo zelo malo. Glavna trditev uporabnikov je, da je optimizirana izključno pod "Chrome". V povezavi z Yandex.Brauserjem zavira. Toda to se lahko oprosti.

  Uporabniški pregledi tolmača iz Instant-a

  Toda to je pravi kralj med majhnimi prevajalskimi programi. Z lahkoto se spopada z besedili kakršnekoli kompleksnosti, je sposoben pravilno delati s kontekstom, slovničnimi značilnostmi jezikasintaktične in leksične norme. Uporabniki ugotavljajo, da ta izdelek zlahka prevaja umetniško besedilo in znanstveno gradivo, nasičeno z različnimi izrazi. Za tega prevajalca skoraj ni negativnih povratnih informacij. Kar zadeva hitrost, je tudi zelo dobra. Juzeri trdi, da dela dvakrat hitreje kot samodejni prevajalec "Yandex.Brauzera". Razvijalci so ustvarili kakovostno in brezplačno aplikacijo. Za kaj jim čast in pohvale.

  Visokokakovostni spletni prevajalci

  Trenutno skoraj vsi prevajalci delajo na spletu. Toda med njimi je treba izbrati najboljše. Tu so najbolj priljubljene storitve za tiste, ki potrebujejo hiter prevod enega ali drugega dela besedila.
 • Google Prevajalnik;
 • Promt;
 • "Multivan";
 • G. Translate.
 • Te storitve lahko hitro in natančno prevedejo kot ločeno besedilo in precej veliko besedila. Vsi so brezplačni in ne zahtevajo namestitve dodatne programske opreme na osebnem računalniku.

  Sklep

  Torej smo obravnavali vprašanje, kako nastaviti prevajalca v brskalniku "Yandex". To lahko naredimo zelo preprosto. Glavna stvar je, da izberete primernega prevajalca. Trenutno so izdelki Googla, Instant in Promt najboljši. Osebno prevajalec "Yandex.Brauzera" je najboljši, saj ni smiselno. Ne zna normalno prevajati besedil in je primeren le za dobesedni prevod posameznih besed. Zelo enostavno je izbrati kakovostnega prevajalca. Preberite zgornji seznam.

  Sorodne publikacije