Strategije v realnem času na osebnem računalniku: Top List in Reviews

Strategije v realnem času na osebnih računalnikih so univerzalni žanr igre, ki uporabnikom omogoča, da se počutijo kot vladarji sveta ali veliki generali. Običajno v takšnih igrah lahko igralec gradi mesta, upravlja ogromno vojsko, sodeluje v raziskavah in se bojuje na najrazličnejših področjih. Res je, da se sam žanr ne razvija tako aktivno, kot bi bilo zaželeno. Toda to ne pokvari njegove kakovosti in nasičenosti z različnimi projekti iger. Lahko navedete primere desetine iger, ki so merilo in ponujajo zanimiva veselja.

Kaj je značilnost teh strategij? Strategije v realnem času na osebnem računalniku imajo številne posebnosti v primerjavi z drugimi vejami v žanru:
 • bitke potekajo takoj, ni časa za razmislek;
 • Imajo velik bojni boj, ki šteje na stotine vojakov;
 • med razpoložljivimi igrami obstajajo celo gospodarske in mestne možnosti;
 • so v skladu s časovnim razporedom ti projekti veliko boljši.
 • Kot lahko vidite, so glavne prednosti tega žanra med vsemi drugimi analogi. Dotaknili smo se samo pomembnih točk. In če začnete igrati osebno, potem boste opazili veliko zanimivih stvari zase. Ko primerjate igre tega žanra, lahko strategije v realnem času na računalniku nudijo veliko več raznolikosti.


  Ali naj se igram v njih?

  Mnogi uporabniki pogosto dvomijo v smotrnost začetka igre. Konec koncev, ta žanr lahko traja veliko časa, kar včasih ni dovolj. Ampak ne skrbite, tako kot funkcijoOhranjanje se bo spominjalo vsega napredka. Nekatere igre imajo enako zmožnost, da ustavijo zabavo, zato ne boste izgubili ničesar.
  Glavna prednost avanture je intelektualna komponenta. V teh igrah zmaga tisti, ki dobro misli. Vojaške zadeve, ekonomski izračuni, taktike in celo politika - vsi ti segmenti zahtevajo maksimalno vrnitev. Če strelec ustreli dovolj, da premisli vsak korak tukaj. In prisotnost sabotažnih skupin, finančnih komponent in veliko število enot bo zagotovilo prijetno igranje.


  Seznam najboljših strategij

  Oglejmo si najboljše strategije v realnem času na osebnem računalniku.
 • Anno - najboljša gospodarska strategija, ki uporabnikom omogoča, da postanejo kolonizatorji. V upravljanju bo več otokov. Potrebovali bomo zadovoljevanje potreb ljudi in razvoj, ki združuje ekonomski in proizvodni izračun. Igralci imajo že več kot pet delov serije, od katerih je vsak edinstven. Na primer, v enem, ki ga osvojite 1404 let, v drugem pa pogledate v 2205.
 • Command & amp; Conquer je legendarni RTS, kjer se igralci v boju za vir imenujejo Tiberius. Uporabniki lahko sprejmejo eno od treh strani konfrontacije in poskušajo doseči zmago.
 • StarCraft je strategija z najmočnejšo grafiko, lepo grafiko in celo komponento kibernetskega prometa. Kljub dolgotrajnemu bivanju na trgu iger na srečo je projekt še vedno pomemben.Razvijalci še naprej objavljajo posodobitve in razvijajo zgodbo.
 • Warhammer je globalno vesolje, ki vključuje različne žanre. Prevladujejo številne strategije s sposobnostjo upravljanja velikih vojsk. Bitke se pojavljajo v domišljiji z mešanico mehanike in magije.
 • Seznam strategij v realnem času na osebnem računalniku je veliko večji, vendar smo opazili največja vesolja. Nekatere od teh iger se še naprej razvijajo na najboljši način. Vendar pa obstajajo tisti, ki so že zaključili svoje potovanje. Vsaka od teh serij iger ostaja zanimivo in zahtevno igralno občinstvo.

  Vojaške strategije

  V osebnem računalniku ni bilo pomanjkanja vojaških strategij v realnem času. Niso tako globalni, vendar lahko prijetno presenetijo:
 • "Blitzkrieg" - kultna igra o zgodovinskih dogodkih. Morala bi iti na fronto svetovne tenkove bitke. Vodstvo ne spada le v tehniko, ampak tudi v vojaške enote.
 • "Znotraj zadnjega sovražnika" - zgodba o sabotaži vojakov, ki so padli v okolje sovražnikov. Zdaj ne smejo le izpolniti kompleksnih naročil, ampak tudi preživeti.
 • Družba junakov je škandalozna serija iger z zanimivim okoljem. Tukaj je igralec že dodeljen vlog poveljnika, ki je prisiljen voditi čete na fronti.
 • Te igre uporabniku zagotavljajo vojaške predmete. Niso tako globalni, vendar vam omogočajo, da se v celoti vključite v taktike in bitke.

  Fantazijska strategija

  Ne bomo zamudili priložnosti za praznovanje in čudovite svetove. Da, med njimi je masazanimive igre, vredne vaše pozornosti:
 • Warcraft - projekt igre, ki ga ni treba predstaviti. Velika konfrontacija med ljudmi in orki je znana vsem ljubiteljem računalniških iger. Serija vključuje več klasičnih projektov, ki so postali legenda in standard kakovosti zgodbe. Mimogrede, kateri del konflikta naj se sprejme, se odloči za vas.
 • Spellforce je mešanica strategije in igre vlog. Pravljična bitja, ljudje in druge stvaritve so vstopili v prag vojne. Kdo bo dobil zemljo? Kdo bo postal junak? In koliko jih bo preživelo? Odgovori na iskanje so že osebni v igri.
 • Dungeon Keeper - Nenavadna strategija, ki vam omogoča, da postanete lopov. Vaše dolžnosti bodo: razvoj ječe, ustvarjanje pošasti in uničenje lokalnih junakov. Ni vedno mogoče ostati na temni strani, se prepričajte, da poskusite to igro.
 • Težko se ne strinjamo, da je fantazijska strategija izvirna in zanimiva. Ostaja samo, da jih osebno preizkusimo in potopimo v okolje.

  Gospodarske strategije

  Poleg teh trendov imajo strategije za osebni računalnik v realnem času gospodarsko naklon. V te igre so vključeni naslednji projekti:
 • Tropico je nesmrtna serija iger o vladarju majhnega tropskega otoka. Značilnost je popolna diktatura in svoboda delovanja.
 • The Settlers - odlična serija iger, ki vam ponuja nadzor nad kraljestvom in ga prinašate v blaginjo.
 • Mesta: Skylines je najboljša urbanistična strategija z največjim številom funkcij. Ta igra bo ustvarila sanje metropole, vedeti vse težave upravljanja.
 • Sedaj tiSpoznajte najboljše strategije v realnem času na vašem računalniku. Ostaja le, da bi našli prosti čas in začeli razumeti lepoto tega žanra. V prihodnje bo veliko več projektov in do sedaj lahko izkoristite naša priporočila. Lepa igra!

  Sorodne publikacije