Kako izklopiti klepet v COP GO: besedilo in glas

CS GO je računalniška multiplayer igra, ena največjih svetovnih disciplin v kibernetskem športu. Strelec je že dolgo ne samo zabaven, temveč tudi pravi timski šport, v katerem je pomembna interakcija med strankama in medsebojno razumevanje. Vendar pa sposobnost komuniciranja v navadnih tekmah za zabavo ne prinaša vedno veselja ljudem, saj pogovori z zunanjimi in včasih neustreznimi igralci ne bodo nikogar privlačni. Oglejmo si, kako izklopiti klepet v GO CS in varno uživati ​​v igri!


Pisni klepet

Uporabite lahko preproste ukaze, da se izognete moti igranja in prezrete provokacije ali podobe nasprotnikov ali zaveznikov. Vnesti jih morate v igralno konzolo. To storite tako, da v nastavitvah za igro dodelite klicni klicni gumb, nato pa kliknete nanj. Nato vnesite cl_mute_enemy_team, da se znebite videza vaših tekmecev. Dejanje te skupine se nanaša samo na besedilni klepet. Toda kako izklopiti klepet v COP GO za govorne pogovore? Spodaj je vodnik. V samo minuti boste popolnoma izklopili govorne pogovore v igri.

Kako pretresem glasovni klepet v COP GO?

To nam bo pomagalo z vgrajeno konzolo. Če ne morete odvrniti vaših besedilnih sporočil, ne da bi celo izklopili splošni klepet v nastavitvah ali preko konzole, bo z glasom veliko bolj zapleteno. Izklopite popolnoma zvok v igri ne bo deloval, ker igralecslišati posnetke in korake.


Preden izklopite klepet v GO CS, pojdite na konzolo in vnesite voice_enable 0. 0-mestna številka v vseh ukazih pomeni zaustavitev. Če želite znova aktivirati zvok glasovnih sporočil, vnesite voice_enable 1. Ko uporabljate ukaze, se izključi samo glas, vsi ostali zvočni signali pa ostanejo nedotaknjeni. Ustvarite lahko povezavo, da omogočite /onemogočite glasove s tipkami na tipkovnici, na primer, povežite m voice_enable 0 dodeli M tipko za izklop zvoka klepeta itd. Izberete lahko tudi gumb za ponovno omogočanje glasu. S takšnimi nastavitvami igralca ni mogoče odvračati od igranja in omogočiti /onemogočiti sposobnost komuniciranja z drugimi igralci z enim dotikom tipke. Zdaj veste, kako izklopiti klepet v GO CS, tako da lahko svojo priljubljeno igro prilagodite tako, kot želite!

Sorodne publikacije