Pregled in sistemske zahteve v Famous: Second Son

V trgovini PlayStation Store smo leta 2014 obiskali tretji del serije zloglasnih iger s podnaslovom drugega sina. Ta članek je kratek pregled, ki bo zajemal tudi sistemske zahteve Infamous: Second Son.

Razvijalci so predstavili tretji del zloglasnega novega protagonista, Teenagerja Delsina Roweja, ki ga je prvotno izvedel Troy Baker, poznanemu številnim igralcem z liki iz BioShock Infinite in The Last of Us. Delsin je mladenič, ki ljubi "nezakonito" zabavo. Ukvarja se z ulično umetnostjo, ki jo moč v Seattlu (kjer se vse igre dogodki razumejo) dojema kot vandalizem. Nekega dne, ko se skriva pred kazenskim pregonom, se sooča z bioteroristom, ki ima nadnaravne sposobnosti. On poskuša ujeti zaposlene na Ministrstvu za enotno varnost (MEZ), ki ga vodi glavni antagonist igre Augustin.


MEZ je dejansko prevzel oblast v Seattlu in tam uvedel vojaški položaj, ki je upravljal mesto, saj je primeren za to organizacijo in njenega vodjo. Od tega trenutka se začne spopad Delsina, z nadnaravnimi silami iz bioteroristov in oddelki Augustina. Med igro bo junaku pomagal njegov brat-policist, ki hoče osvoboditi Row of mutation, dekle "zanimive" barve las, večino svojega življenja je imela v pasti za droge, kot tudi socialno-fobični igralec, ki sanja, da uresniči svoje virtualne želje v realnem življenju. . Za boj proti Augustinu bo igralec lahko uporabil nadmožnost svojega značaja, ki bo po potrebitreba jih bo napolniti (s pomočjo neona ali videa, dima ali betona), kot tudi razvijati s pomočjo "drevesa sposobnosti".


V prejšnjih delih zloglasnega obstaja karmični sistem. Drugi sin ni izjema. Obstaja tudi možnost, da izberete obnašanje Delsina: lahko rešite prebivalce in se obnašate kot ugleden državljan, lahko pa četrtino mesta osvojite četrtino, zamenjate in ubijete vse, ki bodo na poti. Izbira igralca.

Zloglasne: sistemske zahteve drugega sina

Mnogi kritiki obsojajo tretji del naslova "Najlepša igra leta 2014". In to je zasluženo: grafika je že zdaj, leta 2018, na zelo visoki ravni. Res je, da je treba pred upoštevanjem sistemskih zahtev zloglasnega drugega sina rezervirati: to je ekskluzivno za PlayStation 4 od njegove izdaje 21. marca 2014, in do sedaj produkcija igre za osebne računalnike ali konzole drugih proizvajalcev ni načrtovana. V tem primeru se vprašanje sistemskih zahtev odpravi samo. Konzola v zvezi s tem je zelo priročna platforma. Igra preprosto ne bo izšla za to ali to generacijo konzol, če je tehnično ne morejo podpreti. Tretji del Infamousa je razvil Sucker Punch studio na lastnem igralnem stroju, zato je bilo veliko lažje za programerje podjetja, da optimizirajo sistemske zahteve Infamous: Second Son pod Sonyjevo konzolo. Za računalnike z operacijskim sistemom Windows in Mac OS ni privilegijev in ni verjetno, da se bo kdaj pojavil. In vredno je omeniti, da je igra v trgovini PS veliko cenejša kot analogi na računalniku. In to kljub dejstvu, da je močna osebnaračunalnik stane veliko več kot PS4 za 400 $. Če so bili prej mnogi uporabniki konzol Sony upravičeni do svojih prijateljev in znancev, zakaj so porabili takšen denar, zdaj, s sprostitvijo Infamous: Second Son, je potreba po tem skoraj popolnoma izginila.
Igra jasno prikazuje zmožnosti PS4. V mnogih pogledih je lahko služila kot primer, kaj naj bi bili konzolni projekti iz Sonyja, in podjetje se trudi zagotoviti, da bodo stranke prejele le najboljšo vsebino. Iz zgoraj navedenega sledi, da je neuporabno poiskati sistemske zahteve Infamous Second Son na PC-ju. Konec koncev, še vedno niso nikjer kot igre za to platformo. Če menite, da je igra brez težav reproducirana na prvi generaciji PS4, potem se očitno lastnikom PS4 Pro ni treba skrbeti glede sistemskih zahtev: vedno bodo brez težav odšli do grafičnih nastavitev na visoki ravni. Zato se lahko vprašanje o sistemskih zahtevah igre Infamous Second Sun šteje za zaprto.
Mnenje uporabnikov in kritikov
Eden od najbolj priljubljenih portalov z ocenami igre Metacritic, kjer uporabniki sami oddajo povratne informacije o različnih projektih, podeljenih Infamous: Second Son 8 točk od 10, ki so veliko več kot Call of Duty: World in War 2 in Wars Wars Battlefront 2. Mimogrede, kritiki so ocenili igro na 80 točk od 100, kar je zelo visoka ocena v primerjavi z zgoraj opisanimi igrami.

Sklep

Tako je bil v tem članku podan kratek pregled ploskve drugega sina, opisano je mnenje uporabnika in vprašanje, kaj predloži sistemska zahteva Infamous: Drugi sin.

Sorodne publikacije