Kako namestiti pripomočke za Windows 10

Mnogi od nas uporabljajo operacijo in lahko celo rečete, da je vse, ker brez nje, nepredstavljivo obravnavati računalnik na trenutni ravni in ne manj ljudi preprosto ne poznajo vseh možnosti svojega operacijskega sistema, ki uporablja različne bergle iz razvijalci tretjih oseb, nato pa se pritožujejo, da vse ne deluje tako gladko. V tem članku vam bomo podrobno predstavili najbolj priljubljene pripomočke za Windows 10, ker jih je veliko lažje nadzorovati. Članek je priporočljiv samo za uporabnike operacijskega sistema Windows, ker se pripomočki v drugih operacijskih sistemih razlikujejo po funkcionalnosti.


Kaj je pripomoček v operacijskem sistemu Windows 10?

Sprva je bil operacijski sistem namenjen kot nepogrešljiv človeški pomočnik pri delu s strojno komponento računalnika, ki je dejansko resničnost do danes. Vendar pa je v času svojega razvoja, lahko vsak OS prerasli z dodatki, funkcije, posodobitve, lahko imenujemo, kot ste udobno, vendar ne izginejo, v tem primeru, in problem. Neizkušen uporabnik pri delu z operacijskim sistemom Windows se bo vsak dan začel učiti vedno več novih sistemskih funkcij, seveda. V enem lepem trenutku bo uporabnik razumel, da nima smisla učiti vsega, ker je veliko funkcij, in ne vsak dan jih je mogoče uporabiti. Tukaj pomoč priti widgets - majhne podprograme, ki lahko močno olajša življenje uporabnika. Sistem se je predstavil že od začetka operacijskega sistema Windows Vista, nato pa so naredili neverjeten vtisljudje, ki samo gledajo uro na namizju, se vsi spomnijo.


Kot smo že omenili: njihov glavni cilj je pomagati ljudem. Ker je Vista, Microsoft je izdal številne priljubljene widgets, ki je privedla do splošne ljubezni do tega izdelka. V naslednjem delu članka vam bomo podrobno predstavili, kako namestiti pripomočke za Windows 10, ker nimajo te različice operacijskega sistema. Če uporabljate 7. različico operacijskega sistema, lahko greste naravnost v tretji odstavek članka, kjer bomo našli nove pripomočke.

Kako namestiti Windows 10 Desktop Widget

Za začetek potrebujemo originalno kopijo operacijskega sistema Windows 10, ki je nameščena v vašem računalniku, posodobljena in aktivirana, po možnosti licenčni ključ, sicer lahko pri nadgradnji sistema pride do različnih možnih zrušitev. Prav tako je potrebno povezati z internetom, ker boste morali prenesti program.
Navodila za nameščanje pripomočkov:
 • Za začetek se prepričajte, da nimate nameščenega 8gadgetpack, ki ga nadzorna plošča prepozna v razdelku »Odstrani programe«. Če ni nameščen, pojdite na uradno stran programa in nato prenesite program z istim imenom.
 • Namestite program na računalnik.
 • Z desno tipko miške kliknite na namizje, nato kliknite na "Pripomočki".
 • Izberite želeno in jo kliknite z dvojnim klikom, nato pa se bo pojavil na namizju.
 • Tam boste že našli standardni niz, na primer temperaturni pripomoček za Windows 10. Če uporabljate pospeševalni potencial računalnika, je obvezno.mora biti na namizju.

  Kje dobiti pripomočke za Windows 10

  Ta vprašanja so bila zastavljena že od časa operacijskega sistema Windows Vista, kajti čeprav so ustvarjalci operacijskega sistema in izdali vse nove pripomočke, so prej ali slej prenehali delati zaradi zelo zabavnih razlogov - skupnost Windows je to prevzela za to nalogo in celo zelo dobro. Spomnimo se, da Windows 8 ni podpiral widgetov, zakaj se je skupnost uprla, v naslednji različici OS 10 pa je bilo vse popravljeno.
  Iskanje poteka zelo hitro, vredno je samo tipkanje, na primer, prikaz temperature v procesorju Windows 10 v brskalniku, tako da obstaja veliko različnih analogov. Za varnejše iskanje priporočamo, da greste le na zgornje strani, čeprav se format v teh programih ne izvaja, vendar lahko tudi goljufi premostijo to zaščito, zato je vredno biti zelo previden.

  Pripomoček v drugih operacijskih sistemih

  Operacijski sistem Linux je že dolgo uveljavljen pripomoček, nekateri od njih so natančna kopija sistemskih nastavitev, vse zahvaljujoč zelo priročni grafični lupini, vendar še vedno priljubljena z odprtokodnimi, za razliko od Windows . Na Linuxu lahko razvijalci postanejo izjemno energetsko učinkoviti, kompaktni in, kar je najpomembnejše, brezplačno, saj lahko vsak programer uporablja standardne sistemske funkcije, ne da bi moral izumiti svoje.
  Mimogrede, osnova za Android je jedro Linuxa, zakaj na mobilnih telefonih s tem operacijskim sistemom podpira delo pripomočkov. Nekateri obrtniki tudi znajo nositi (spremeniti platformoaplikacij), na primer vremenske aplikacije za Windows 10 za Android, tako da se uporabniki počutijo, kot da so na domačem računalniku.

  Razpoložljivi analogi za operacijski sistem Windows 10

  V zgornjem odstavku smo že povedali, da morate prenesti, da podpirate pripomočke, ki so aktivirani v operacijskem sistemu, vendar je treba omeniti še toliko programov. Nekateri poskušajo kopirati izvorno kodo izvirnika, drugi poskušajo ustvariti svoje - edinstvene, v vsakem primeru pa imajo vsi uspeh. Če vam ta aplikacija ni všeč, lahko prenesete pripomočke za namizje Windows. Glavna prednost tega programa je, da poskuša ponovno ustvariti enako celovitost pripomočkov kot Windows 7.

  Na koncu

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako namestiti pripomočke za Windows 10 in se tudi naučili dopolnjevati njihovo standardno knjižnico. Priporočamo vam, da pred prenosom programov iz interneta vključite protivirusno programsko opremo, ki bo zagotovo rešila vaš računalnik pred vsiljivci in različnimi virusi. Če ste na voljo za nakup widgets potem so lopove, ker so last Microsofta.

  Sorodne publikacije