Mini snemalniki: pregledi modelov

V današnjem svetu se praktično vsaka oseba lahko znajde v situaciji, ko je miniaturni medij za snemanje zvoka edini dokaz krivice. Pozitivne odzive na mini-diktone najpogosteje puščajo tisti ljudje, ki so se večkrat trudili za pravičnost. Zahvaljujoč takšni napravi lahko resnično dokažete svojo pravico, ne da bi prišli v banalno čustveno eksplozijo.

Značilnosti miniaturnih diktafonov

Pregledi mini-diktatorjev za skrito evidenco so že dolgo prispeli na naslov teh naprav, saj so mnogi prvič delali z njimi. Te naprave so začele opozarjati na svoje drobne dimenzije. Treba je omeniti, da je danes mogoče najti modele za prodajo, ki jih lahko brez težav primerjamo z navadnimi kovanci.


Diktafoni te vrste se lahko poleg minimalnih dimenzij ponašajo tudi z edinstvenimi značilnostmi. Na primer, imajo visoko zvočno občutljivost, podporo za nekatere algoritme za stiskanje zvoka, funkcijo samodejnega zagona snemanja pri zaznavanju zvoka. Poleg tega vsak mini-snemalnik porabi preveč energije med delovanjem, prav tako pa ima digitalni podpis in programiranje snemanja časa.

Najboljši modeli

Pregledi mini-diktafonov so le redko negativni, saj so lastniki teh naprav precej zadovoljni s svojim delom. Navsezadnje so potrebni ne le za skrivnost snemanja zvoka. Miniaturni diktafoni skupajlahko sprejmete kot svoj zvočni dnevnik, kjer bodo zabeležene trenutne naloge.


Spodaj je seznam le najboljših modelov. Pregledi mini diktafonov bodo pomagali začetnikom v tem primeru razumeti, ali potrebujejo takšno stvar. Vsaka naprava s seznama se lahko uporablja za različne namene, zato so vredni pozornosti.

Snemalnik ventilatorjev 101

Veliko mnenj o diktatorju Fan 101 kaže na njegove neverjetne lastnosti, ki niso na voljo v dražjih modelih. Ta izdelek bo stalo kupcev približno 3700 rubljev. Enota se lahko odzove na vsak zvok, vključno s šepetom. To je posledica vgrajenega senzorja. Z njo lahko vedno nosite takšno napravo, da snemate pogovore, poslušate svojo najljubšo glasbo, si zabeležite svoje misli in jo uporabite kot pravi trenutek. Diktafon deluje približno 20 ur brez polnjenja, opremljen z vgrajeno baterijo. Z dodatno napajanje iz omrežja lahko naprava snema do 100 ur zvoka.

Mnenje kupcev

Pregledi mini-rekorderjev Fan-snemalnik 101 govorijo o njegovi kakovosti in odličnih zmogljivostih. Lastniki so zadovoljni, da lahko delajo s takšno napravo, ker nimajo slabosti, vendar število prednosti preprosto zadene vse zapise. Ljudje radi velikost in težo naprave, tako da se lahko dajo v majhen žep ali neopazno pritrjena na oblačila. Poleg tega se pogosto pojavljajo pripombe o kvalitativnem šepetanju, ki je na voljoDanašnji dan je kljub hitremu razvoju inovativnih tehnologij redkost.

Oboževalec navijačev

Ta kopija je idealna izbira za novinarje, ki se ukvarjajo z zasebnim detektivom ali samo tisti, ki se bojijo uhajanja informacij. Cena izdelka ne presega 5500 rubljev. V mini diktafonu tega modela so ustvarjalci zagotovili funkcijo šifriranja zapisov, brez katerih je zdaj težko narediti. Naprava ima 8 GB vgrajenega spomina, odziva se na zvok več kot 35 dB (šepet), deluje do 16 ur brez dodatnega polnjenja, ta številka pa se ne zmanjša niti pri daljši uporabi.

Kar ljudje radi

Skoraj vse ocene o mini snemalnikih za skrite zapise kažejo cenovno ugodno in kompaktnost naprav, ta model pa ni izjema. V njej kupci najbolj radi popolno ravnovesje med ceno in kakovostjo. Večina komentarjev predlaga uporabniku prijazen vmesnik, majhne dimenzije in možnost hitre ponastavitve podatkov v računalnik ali katero koli drugo prenosno napravo. Poleg tega kupci ne morejo, ampak se veselijo in funkcijo šifriranja zapisov, ki je v sodobnem svetu potreben ne le poklicni detektivi, ampak tudi navadni ljudje.

Snemalnik ventilatorjev 999

Dodatna oprema na precej visoki ravni se od drugih modelov tega seznama razlikuje le po ceni, ampak tudi po kakovosti. Odličen je za uporabo v različnih aplikacijah, zato ga lahko kupijo vsi. Stroški take naprave je 7000 UAH. Opremljen je s celotodva senzorna senzorja. Kapaciteta pomnilnika je podvojena - 16 GB. To vam omogoča, da posnamete visoko kakovost zvoka za 200 ur. V kompletu je posebna sponka, s katero je naprava brezhibno pritrjena na oblačila.

Komentarji

Pregledi mini snemalnika Fan-rekorder 999 so pogosto pozitivni, čeprav kljub visokim stroškom. Kupci trdijo, da je ta model pritegnil njihovo pozornost na njihov sodoben videz in dokaj majhne splošne dimenzije.
Zapisovalnik ves čas ni dvignil svojih lastnikov. Popolnoma prenese različne temperature, ne trpi zaradi težkih padcev na trdnih površinah, ne prenaša prahu in drugih onesnaženj v notranjosti.

DVR-38 Savetek 8G

Mini snemalnik DVR-38 Savetek 8G pregledi so precej dobri. Stane približno 4 tisoč rubljev. Nekateri ljudje mislijo, da je to previsoko, čeprav so njegove značilnosti olajšane z značilnostmi naprave. Naprava je opremljena z izredno občutljivim mikrofonom. Lahko deluje do 18 ur brez prekinitve za samo eno polnjenje. Naprava se lahko enostavno namesti v škatlo za ujemanje. Vključuje slušalke za narekovanje, priključek za povezavo z računalnikom in uporabniški priročnik. Da bi razumeli delo naprave bo vsak kupec, tako da ni treba prositi za pomoč strokovnjakov, kot se dogaja pri nekaterih drugih modelih iste cenovne kategorije.

Pregledi lastnikov

. Ni presenetljivo, da imajo praktično vsi pregledi mini diktafonov pozitiven značaj in ta model ni izjema. AtZa razliko od drugih variant, tu kupci včasih kažejo na eno samo povračilo - visoko vrednost. Čeprav bi bilo v resnici za tako napravo mogoče plačati veliko vsoto. Med prednosti lastnikov diktata je, da je prisotnost ultra občutljivega mikrofona, do 15 metrov, pa tudi zelo kakovosten zvočni posnetek. Pogosto lahko najdete komentarje o teži stroja, ki je le 15 gramov.

Fan-snemalnik 99

Diktafon za 3500 rubljev ima dobre lastnosti, kar je všeč strankam. Naprava, kljub svoji miniaturnosti, opravlja številne zanimive funkcije, zato lastnik s takšno napravo nikoli ne bo dolgočasen. Ena od glavnih prednosti snemalnika je vgrajen predvajalnik glasbe. Zahvaljujoč njemu lahko poslušate ne samo posneto gradivo, temveč tudi glasbo, ki je bila predčasno izločena z računalnikom ali katerim koli drugim pripomočkom. Naprava uporablja 8 GB pomnilnika, kar omogoča snemanje do 100 ur zvoka. Omeniti velja tudi vgrajeno baterijo, ki omogoča do 10 ur dela brez prekinitev.

Nož privlači stranke

Resnične ocene o mini-snemalnikih Fan-snemalnik 99 so zanimivi za vse kupce, saj nihče ne želi porabiti denarja za blago nizke kakovosti. Na srečo se ta naprava ponaša z velikim številom pozitivnih komentarjev in popolnim pomanjkanjem negativnih. Lastniki glasovnih zapisovalnikov so pri nakupu prijetno presenečeni. Kot sami trdijo, niso pričakovali takšne kakovosti v takih "smešnih" stroških. Poleg tega so pozitivni komentarji na naslov naprave in njeni ustvarjalcikažejo zanimiv videz in občutek za poslušanje glasbe. Zaradi zmogljivosti akumulatorja se lahko snemalnik zvoka uporablja za snemanje zvoka in za uporabo kot predvajalnik - kar je dovolj za jug brez ponovnega polnjenja.

Snemalnik ventilatorjev

Pregledi mini-snemalnika Fan-snemalnik 95 jasno kaže, da se ta model lahko uporablja za različne namene. Stane samo 2 tisoč rubljev, tako da si ga lahko privoščite vsakemu kupcu. Snemalnik zvoka vam omogoča snemanje pogovorov in zapisovanje misli, medtem ko ga uporabljate kot pomnilniško kartico. Ima izredno občutljiv mikrofon in ima miniaturno velikost 70x20x9 mm. V tem primeru je teža naprave le 14 gramov. Med drugim je naprava opremljena z 8 GB notranjega pomnilnika, ki lastniku omogoča preprosto snemanje približno 100 ur zvoka. Kapaciteta baterije je 110 mga, kar zagotavlja več kot 13 ur snemanja na en sam polnjenje brez prekinitve.

Kaj pravite na ta model?

Pregledi ventilatorja za mini snemalnik 95 so izjemno pozitivni. Razloge za to je zelo težko najti, zato je le malo ljudi poskušalo to storiti. Ljudje, ki že nekaj časa uporabljajo to napravo, poudarjajo le koristi. Najpogosteje lastniki naprave poudarjajo jasnost zvoka. Trdijo, da tudi pri 10-urnem snemanju zvok ni izkrivljen, za razliko od konkurenčnih izdelkov. Poleg tega mnogi pozitivni komentarji govorijo o preveč občutljivem mikrofonu, ki v celoti upravičuje željo kupca. Vendar pa nine more zadovoljiti stroškov naprave. Po mnenju potrošnikov sami za takšen denar ni lahko najti visokokakovostnega trajnega zapisovalnika z normalnimi zmogljivostmi.

Camix VR105

Miniaturna naprava, ki je hitro dobila prepoznavnost potrošnikov, ima veliko prednosti. To je mogoče kupiti le za 2 tisoč rubljev, kar je sprejemljiva cena za vsako osebo. Naprava je opremljena z izredno občutljivim mikrofonom. Šteje se za univerzalno napravo, saj jo je mogoče uporabiti popolnoma v vseh življenjskih situacijah. Med delovanjem so vsi indikatorji na ohišju izklopljeni, zato snemalnik ne snema ničesar v načinu snemanja. Pogosto obstajajo pozitivne ocene o mini snemalniku Camix VR105 glede na možnost neprekinjenega snemanja v 16 urah. V tem primeru se naprava sploh ne polni.

Mnenje lastnikov

Uporabniki v svojih pripombah opozarjajo le na prednosti snemalnika zvoka, saj preprosto ne morejo odkriti pomanjkljivosti. Na prvem mestu so navdušeni nad hitrim polnjenjem naprave, tudi če je bila popolnoma izpraznjena. Da bo naprava pripravljena za delovanje v normalnem načinu, je dovolj samo 15 ur moči iz omrežja. Pogosto se lastniki zahvaljujejo ustvarjalcem za tako čudovito napravo, ne obupajte pri delu. Edini indikator, ki počasi utripa, ko se snemanje začne, se po treh sekundah izbriše, vendar naprava ne preneha delovati.

Noyazu X1

Digitalni model z vgrajenim predvajalnikom glasbe in diktafonomje še posebej priljubljen. Mnenja o mini rekorderju Noyazu kažejo na popolno skladnost s ceno in kakovostjo, podrobnejši pogled na lastnike pa si lahko ogledate spodaj. Cena naprave je 3500 rubljev. Velikost snemalnika je le običajen kemični svinčnik (9x18x12 cm). Od konkurentov se razlikuje po priročnem meniju in zaslonu, ki prikazuje načine delovanja stroja. Naprava je izdelana iz visokokakovostne kovine, zato je odporna na vse udarce in poškodbe.

Pregledi izdelkov

Lastniki diktafona zaradi take pridobitve. Trdijo, da je za tako nizko ceno, da postane lastnik nečesa, kar je res vredno, praktično nemogoče. Kupci so zainteresirani za ta model, najprej, stanovanja, odporna na udarce. Zahvaljujoč temu lahko napravo vedno nosite s seboj, ne da bi vas skrbeli za njeno integriteto. Vendar pa ljudje opozarjajo na svoje pripombe in prijetno sodobno oblikovanje. Poleg tega lastniki, kot da na prvi pogled je težko poimenovati napravo diktafon. To jim omogoča, da se nosijo kot obesek za ključe in se zlahka uporabljajo v potrebnih situacijah.

Sorodne publikacije