Designer Nethouse: pregledi

Obstaja mit, da so oblikovalci spletnih mest potrebni le za šolarje, in vsako podjetje, ki spoštuje samozavest, bo takoj poiskalo "normalnega programerja". Ampak logično razmišljajte: če je tako, zakaj te storitve še vedno obstajajo (in nalagajo ogromne proračune za oglaševanje in razvoj novega funkcionalnega)? Presenečeni boste, če ugotovite, koliko internetnih podjetnikov dejansko uporablja uspešna spletna mesta v 1-2 dneh. In danes smo za vas pripravili analizo zobne gnilobe enega izmed najbolj priljubljenih oblikovalcev Runet - Nethouse. Mnenja o tej storitvi vse bolj utripajo v socialnih omrežjih in na tematskih forumih - tako pozitivnih kot negativnih.


Kdo je torej pravi? Kako učinkovito je s pomočjo oblikovalca narediti učinkovito poslovno platformo? Za odgovor na ta vprašanja bomo najprej poskušali ugotoviti, s čimer se ukvarjamo.

Nethouse je v 6 letih dosegel 800.000 mest

Tudi datum uvedbe - 111111 - je sam po sebi izreden. Medtem ko je ves svet želel, razvijalci Nethousea niso mirno sedeli, ampak so dejansko uresničili svoje načrte.
Socialno mreženje je postalo vir navdiha za ekipo. Če ste postavili nov avatar "VKontakte" lahko 2 klika, zakaj potem prisiliti uporabnika vsakič, da vzpenjati v admin spremeniti sliko na svojem spletnem mestu? Ta filozofija je postala osnova za ustvarjanje Nethouse.ru. Odgovori prvih uporabnikov so končno odpravili dvome - čeprav so v času lansiranja v nišo že trdno uredili takšne "dinozavre" kot uCoz in Webasyst,mlada služba je hitro pobegnila v vrhove.


Kaj je glavna prednost projekta "House"? Oblikovalec spletnih strani je zelo preprost in v bistvu zasnovan tako, da hitro ustvari minimalno platformo za poslovni razvoj na spletu. Izgleda banalno Verjetno Toda pojdite naravnost na naslednjo stopnjo - poiščite prave stranke namesto pol leta zabave s pisavami. V ta namen, na podlagi platforme, obstaja nekaj res kul storitev. Poglejmo

Domene

Spremeniti trinadstropen naslov na nekaj bolj soničnega naenkrat. V letu 2015 je Nethouse objavil svoj registrar - domains.nethouse.ru. Mnenja so večinoma pozitivna, čeprav so negativna - večinoma od tistih, ki so oglaševali registracijo .ru in .rf za 49 rubljev, vendar nista uspeli vsaj hitro preveriti pogojev in zahtev. Kaj je zanimiva storitev? Razvijalci so poskušali čim bolj poenostaviti izbiro ustreznega imena. Prednostne variante lahko odpustimo s 150 različnimi conami, ki jih zaradi udobja kategoriziramo.
Sosednji zavihek pričakuje popolno shranjevanje domen. Ali pomislite na ime? Potem se prepričajte, da si oglejte ta razdelek. Izbira je impresivna - več kot 1500 različic, vključno z uporabljenimi (z zgodovino in joški) in premium domenami. Odlično prefinjeno razvrščanje po kategorijah, predmetih in cenah.

Napredovanje

Prisotnost lastnega urada, ki temelji na SEO, je ena od glavnih prednosti Nethousea. Izjave strank in trenutne statistike ne dopuščajo dvoma, da se fantje zavedajo svojega poslovanja in uspešno promovirajo mesta v vseh nišah. In, za razliko odsamostojni, "njihovi" seoshniki poznajo vse nianse dela na "Nohouse".
Kaj še? Prvič, delo poteka takoj na dveh frontah - vzporedno s SEO lahko naročite kontekstualno oglaševanje, ki prinaša rezultate.
Drugič, glede na cilje in proračun lahko izberete primerno možnost - naročanje posameznih storitev (revizija, prilagajanje, pisanje besedil itd.) Ali celovit napredek z mesečnim plačilom.
Mimogrede, storitev zagotavlja 100% jamstvo - če po 4-6 mesecih rezultatov ne bo, vam bo vrnjen celoten porabljen znesek.

Agenti

Vsak bolj ali manj resen CMS ima forum, Nethouse pa ni nobena izjema. Toda razvijalci so se odločili, da uporabnikovo komunikacijo pripeljejo na novo raven in ustvarili nekakšen samostojni hibrid in socialno mrežo, kjer lahko dobite nasvet ali najdete umetnika za vsako delo. Tukaj ne izgubljate časa na poplavi in ​​takoj stopite v stik z osebo, ki je pripravljena pomagati z vašim vprašanjem.
Mimogrede, postati zastopnik in zaslužek lahko vsak uporabnik Nethousea - oblikovalec vam omogoča, da ustvarite priročno platformo za predstavitev svojih storitev. Obstajata samo dve omejitvi - ne nudite SEO (za to podjetje ima ločeno storitev) in delajte samo znotraj platforme.

Akademija

In to je prava ugotovitev za tiste, ki resno poslujejo na spletu. Ustvarjalci so poskušali združiti vse glavne teme, povezane z ustvarjanjem, promocijo in promocijo spletnega mesta v enem tečaju.
Morda ne boste postali PRO brat ali programer, ampak greste skozivsekakor je vredno - in ne samo tistih, ki bodo naredili mesta na Nethouseu. Ocene o projektu so večinoma pozitivne. Mnogim je pomagal "razširiti vse na policah" in razumeti, kaj in kako narediti, da je stran prinesla prihodek. Tečaj je sestavljen iz 15 spletnih seminarjev. Vsi zapisi so prosto dostopni neposredno na spletnem mestu. Toda če želite pridobiti globlje znanje, je vredno vpisati v najbližji "živi" trening.
In tako - to je popolnoma brezplačno. Kaj je trik? Ampak nič. Za podjetje je vir novih kupcev. Tudi tisti, ki se odločijo za internetni marketing, komaj želijo narediti vse sami. In kdo lahko zaupa podjetju, če ne njihovim učiteljem?

Kakšni so uporabniki Nethousea

Tukaj smo dobili zelo "slastno" - delo z oblikovalcem. Če si želite ogledati celotno sliko, smo se ne samo naučili, da smo pregledali Nethouse na spletu, temveč smo si celo poskušali narediti majhno spletno mesto. Najprej, prednosti. Kaj je priročna storitev?

Registracija za 1 minuto

Vse, kar potrebujete za začetek, je, da najdete ime mesta in vnesete svoje podatke. Po tem lahko takoj vstopite v skrbniško okno, izberete obliko in začnete polniti, ni vam potrebno povezovati in konfigurirati ničesar. Samodejno boste prejeli brezplačno domeno v obliki spletnega mesta (na primer, optmytoys.nethouse.ru). Recenzije z interneta se lahko zmedejo, potem pa vse postane na njihovih mestih. Mora ga spremeniti? Do leta 2015 so "lepe" naslove potrebovali samo zato, da bi spletna stran izgledala trdnejša. Toda po začetku lastnega registrarja"Nethaus" je začel pritiskati na lastnike prostih domen. Ne morejo preveriti svojih pravic do spletnega mesta ali, na primer, povezati Google Analytics in Yandex.Metrics. In veliko je neprijetnih trenutkov. Da bi se zaščitili pred tem, je najbolje, da kupite domeno 2. stopnje ob prvi priložnosti.

Razumeti admin

Ni "skritih" funkcij, tako da lahko celo pentatlonka najde potrebne nastavitve. Naročanje, povezovanje dodatnih storitev, ustvarjanje e-poštnih sporočil in drugih orodij so na voljo z enim klikom. Lahko takoj odprete spletno mesto - v načinu za urejanje ali kot redni obiskovalec.

Za upravljanje spletne trgovine je vse

Brezplačna različica ima omejitev do 1000 predmetov. Nove kartice lahko dodate ročno ali uvozite mapo v obliki CSV. Aplikacijo lahko enostavno prilagodite - ustvarite promocijske kode, nastavite velikost minimalnega naročila, določite, katera polja obrazca in besedilo črk. Informacije o naročilu in njegovem stanju so shranjene v eni sami podatkovni zbirki, kar poenostavi nadzor nad delom trgovine. Po plačilu premijskega računa boste lahko plačevali prek spleta Yandex.Casu.

Lahko povežete priljubljene aplikacije

Izbira je majhna, vendar je 100% zanesljiva, dokazana in kar je najpomembnejše - storitve, ki jih potrebujete. Poleg posnetka zaslona lahko povežete Google Tag Manager, UniSender (napredna poštna storitev), CallbackHunter (pomaga "klikniti" obiskovalca, ga prenesti v prodajno ekipo ob pravem času) in druge.
​​

Velika izbiradodatne storitve

V tem razdelku lahko dodate ne samo poslovno tarifo, temveč tudi naročite dodatne storitve, povezane z ustvarjanjem in promocijo vira (spletno mesto /oglaševanje, pisanje besedil, prejemanje SMS sporočil itd.).

Odličen affiliate program

Najprej vam ni treba zlomiti glave, kako prepričati nekoga, da se registrira - vsi povabljeni uporabniki bodo prejeli 300 rubljev. na račun. Korist je očitna in ne izgubite ničesar. In drugič - nenehno boste prejemali 30% stroškov vseh storitev, ki bodo plačale za vaše napotitve.

Ustrezna cena poslovne vozovnice

Standard 1 mesec stane 299 rubljev. Lahko pa se dogovorite za plačani račun za 3 mesece, eno ali dve leti in dobite popust do 25%. Če želite povezati tarifo za maksimalno obdobje je le 5400 rubljev.

Preprosto selite svojo staro spletno stran v Nethouse

Če že imate delovni vir, vendar ste se iz neznanega razloga odločili za spremembo spletnega mesta, lahko to storite dobesedno v nekaj minutah. Dobra prednost, kajne?

Elegantne predloge

Nethouse ima rešitev za skoraj vsako spletno stran - vizitke, spletne trgovine, ciljne strani, predstavitve. V dizajnu ni preglasov, vendar so vse možnosti videti zelo urejene in moderne.

Hitro dodajanje in brisanje strani

Vse se izvaja neposredno v vizualnem urejevalniku. Spodaj je seznam že pripravljenih blokov, ki jih je mogoče povezati.
Prav tako je mogoče ustvariti statične strani - njihovo vsebino inoblikovanje si misliš. Urejevalnik menija vsebuje več vnaprej določenih predlog standardnih odsekov, kot so "Dostava", "Plačilo", "Recenzije", "Stiki", itd.
Nepotrebne dele lahko enostavno odstranite ali skrijete, s puščicama gor /dol pa lahko spremenite zaporedje blokov na strani.

Ni vam treba poznati programiranja in celo HTML-ja.

Urejanje in polnjenje strani poteka po istem načelu. Skoraj vsakdo opisuje oblikovalca povratnih informacij Nethouse - to je priročno. Recimo, da želite objaviti članek v svojem spletnem dnevniku. Vse kar morate storiti je, da najdete želeni blok in kliknete gumb "Dodaj". Takoj po tem se urednik odpre.
Zavihek "Uredi" vsebuje vse nastavitve za določen odsek - opis, metaoznake za SEO, seznam strani (na primer članke ali storitve) itd.

Kaj uporabnikom ni všeč

Še naprej analiziramo namenske preglede Nethouse. Slabosti storitve so že v prvih dneh. Ampak kako kritični so? Poskusimo odgovoriti na to vprašanje.

Ne morem povezati vaših aplikacij

Še posebej neprijetno za tiste, ki so se odločili za prehod z drugih strani na Nethouse. Ocene prav tako kažejo, da storitve, ki jih ponuja sistem, pogosto niso zadostne.

Prekomerne cene za nekatere storitve

Na primer, boste morali plačati skoraj 1000 rubljev, da boste na dnu strani preprosto odstranili napis "Noahouse - site designer". In toliko je ustvarjanje LP z besedilom prodajalca, grafiko in vsemi nastavitvami.

Jih nisporočila

O novih naročilih, komentarjih itd. se lahko seznanite le z e-pošto ali SMS. Skrbnik sam nima sporočil. Mnogim uporabnikom ni všeč.

Zelo malo predlog in samo 2 prilagodljiva modela

V bistvu imate samo 5 različic, tudi v plačani različici, vse ostalo pa je omejeno na izbiro barvne sheme. Ampak to je polnilo. Toda pomanjkanje mobilnih različic je res problem. Kako je to mogoče v letu 2017?

Ni dostopa do HTML-ja

Na splošno. Načeloma je to filozofija storitve: "Nuthaus" je oblikovalec spletnih strani za tiste, ki ne želijo razumeti kode. Ampak to je nadležno, da HTML sploh ne obstaja v urejevalniku besedil, kjer je res potreben. Zato poskrbite, da bodo slike v listih skočile, in da boste na primer naredili podnaslov, boste morali vsakokrat spremeniti velikost pisave in poudariti odstavek bold (SEO? Kaj je SEO?).

Spreminjanje videza blokov je praktično nemogoče

. Za okraševanje so na voljo samo flip-flopi in števec zalog, prilagajanje zasnove pa je pravi način. Maksimum, ki ga je oblikovalec dal samemu sebi - povečati ali zmanjšati sličice in rahlo spremeniti videz besedila. Ne, ne moreš izbrati barve gumba (razen končnih), ne spremeni pisave ali celo spremeni oblike prikaza blaga ne more.

Primitivna poštna storitev

Oglejte si, kako je mogoče prikazati črko pošiljatelju, nekatere funkcije pa delujejo previdno. Na primer, naš prvi poskus, da bi bil novice videti takole.
Izkazalo se je, da centriranje ne deluje s slikami in čevse, kar potrebujete - morate skrbeti za umike. Drugi poskus je bil nekoliko bolj uspešen, čeprav se je slika še vedno premikala, interval med odstavki pa ni.
Na splošno pa se slika ni spremenila. Skripti za personalizacijo (pozdrave po imenu) in ustvarjanje samodejnih sporočil prav tako niso na voljo. Kot tudi možnost, da prilagodite svoje sezname prejemnikov ali banalno izdelavo predlog črk. Za popolno e-mail marketing to očitno ni dovolj.

Primeri lokacij na Nethouseu

Iskanje resnično kakovostnih virov ni bilo enostavno. Večina spletnih mest ustvarijo ljudje, ki so daleč od interneta. In ne glede na to, kako preprosta je, "oblikovalec ne more namesto uporabnika oblikovati navigacijskega sistema ali napolniti strani z visoko kakovostno vsebino. Tukaj je nekaj primerov, ki dokazujejo: rezultat je 95%, odvisno od tega, kako uporabljate razpoložljiva orodja.

Rekreacijski center "Aquamarine" (kotka-tur.nethouse.ru) - pregledi in analiza

Najlažja stran-vizitka v 5 minutah. Iskreno povedano, projekt je šibek v vseh pogledih, pomembne informacije pa so skoraj nerealne. Toda kaj je plus? Vsaj, obstaja ustrezen meni, razdelek "Kontakti" s kartico, in besedilo ne "skoči" in na splošno izgleda čeden.
Najverjetneje je to zelo mlada ali testna stran, ki je niti ne zaznajo niti iskalniki.

Trgovsko podjetje Vertex (verteks-fin.nethouse.ru) - pregledi in analize

Še en projekt, izveden po istem načelu. Če je to - ponuja storitve zaposlovanja na Finskem (iz nekega razloga zasedajo večino krajabanner z pomarančami in košaro zelenjave namesto logotipa, zato je težko uganiti).
Toda statistični podatki so bili rahlo nepričakovani. Z dejstvom, da vir praktično ni indeksiran z iskalniki in ni omenjen na uradni spletni strani Nethouse, je prisotnost preprosto velika. In to ni naključen prehod - v povprečju oseba preživi na lokaciji približno 15 minut, kar je zelo dobro. Ampak od kod prihaja promet? Do zdaj je edina stvar, ki jo lahko naredite, da dobite povezave s spletnih mest, kjer Vertex objavlja prosta delovna mesta.

Design studio IntergaDesign

In zdaj si oglejte ta posnetek zaslona. Občutite razliko? Edini slog, uspešna barvna rešitev, spektakularen dizajn blokov, se strinjam, izgleda odlično. Tukaj je, kaj pride, ko poklicni oblikovalci uporabljajo Nethouse Designer Networks. Ocene lastnikov studia najdete na glavni platformi.
IntergaDesign uporablja funkcionalnost sistema v največji možni meri. Glavna stvar je drsnik z boljšim delom in povezavami do primerov, informacijami o storitvah, prednostih plavutov studijskih formatov, hvala strankam in celo portfelju (foto galerija). Edini minus je rahlo raztegnjen blok s privlačnostjo glave.
Ker je spletno mesto mlado, se le začenja premikati v iskalnikih, čeprav je pozitivna dinamika že opazna. Obstaja majhna, a stabilna prisotnost in impresiven paket pregledov.

SweetBusiness

SweetBit je elegantna in udobna spletna trgovina za slaščice. Odlična poteza - prikaži v drsnikunajbolj zanimive "delikatese" in gumbe za prehod v imenik. Ne razočarajte in ne načrtujte statičnih strani - povsod je kakovostna grafika in dobro oblikovano besedilo.
Ampak najbolj kul je katalog proizvajalcev, ker za takšen blok ni pripravljene predloge, razvijalci pa so morali vključiti fantazijo. Če je zanimivo, se izvaja prek urejevalnika besedilnega polja. Dodajte slike .PNG, napišite zamik, nato pa jih označite enega za drugim in postavite povezavo na odseke imenika.
Kazalniki še zdaleč niso popolni, vendar se storitev razvija. Razočaralo se je le, da obiskovalci gredo prehitro, ampak zaradi dejstva, da je spletno mesto v galeriji "Nethaus". Torej pomemben del prometa sestavljajo tisti, ki preprosto cenijo oblikovanje.

Spletni studio IdenStudio

In še en zanimiv projekt, ki temelji na viru "Nethaus". Oblikovalec v rokah strokovne ekipe oblikovalcev in razvijalcev vam omogoča ustvarjanje res kul mest. Res je, priporočamo, da sliko na pasici zamenjamo z glavno na nekaj manj kontrastnega. Zato predlagamo, da takoj padete pod blok »O nas«.
Strinjam se s stilom ikon in držanjem vsebine. Strani portfelja so prav tako odlične, čeprav so ustvarjene z običajnimi sprožilci. Vse, kar želite svetovati - ne vnašajte povezave, ampak izpolnite imena projektov.
In končno, poglejmo analitika. Tukaj ni ničesar za razpravo - verjetno fantje iščejo stranke v drugih virih in ta stran uporabljakot predstavitev.
Izkazalo se je, da je pregled zelo obsežen, vendar smo poskušali analizirati vse zmožnosti Nethousea, realne primere, pozitivne in negativne ocene. Mimogrede, če že imate spletno stran, ustvarjeno s http://nethouse.ru, bodo povratne informacije in vtisi zelo koristni za druge uporabnike.

Sorodne publikacije