Po mnenju strokovnjakov, aktualni RPG TOP na napravi Android

Nedavno se trg mobilnih iger na srečo vztrajno razvija. Celotna stvar je izboljšati značilnosti pametnih telefonov, cenovno dostopnost za stroške produktivnih modelov in velik interes resnih razvijalcev, da izkoristijo ugodno nišo na področju mobilnih aplikacij. Vse to je pripeljalo do tega, da je izbira res razburljive igre izjemno težka. Nihče ne bo presenečen zaradi čudovitih ohranjevalnikov zaslona in logotipov. Ljudje želijo več kot le dober ovoj. Poskušali smo vam predstaviti Top RPG na platformi Android, ki je bila izdana pred kratkim.


Vzpon zmaja

Odprite seznam bo Rise of the Dragon - še en svetel predstavnik žanra mobilnih iger RPG z edinstvenim sistemom bitk, svetlo grafiko in spektakularnimi kombiniranimi udarci. Nekateri igralci ta projekt imenujejo Diablo Clone brez razloga. In če pomislite na katerikoli RPG vrh na Android, bo zagotovo prisoten tam. Dejansko, bitke s hordami sovražnikov, kul grafika s čudovitimi posebnimi učinki in neomejene možnosti prilagajanja lika naredijo igračo vredno vaše pozornosti. Sledi igra Fantasy Chronicles. Vesolje igre je zgrajeno v duhu fantazije, in imate glavnega sovražnika - starodavno zlo. Da bi ga uničili, je potrebno opraviti različne misije, premakniti se na parceli in na koncu narediti zadnjo bitko. Boj in sistem črpanja značaja temeljita na poenostavljeni klasični shemi. Razvijate lahko čarobne uroke, spodbujate učence in se prav tako združite v zabavotežke naloge.


Storm Hunter

Če v RPG igrah ne najbolj cenite prednosti, potem bo projekt Storm Hunter zagotovo ustrezal vašemu okusu. V tej igranju vlog lahko svojo vojsko dopolnite z bojevniki različnih vrst in razredov. Če se želite pridružiti bitki, boste kot vrhovni poveljnik in razpolagali z vsemi dejanji na terenu. V središču uspešne igre so pismene taktične odločitve in logično razmišljanje. S kombiniranjem teh dveh lastnosti boste postali nepremagljivi.

Svet hudiča

Ena najbolj zanimivih iger v RPG žanru za mobilne naprave. Vse je zgrajeno po klasični shemi: dvignete raven, odprete nove talente in veščine črpalke, kompetentno razdelite veščine. Igra ponuja možnost ne samo za boj proti umetni inteligenci, temveč tudi za izziv resničnim nasprotnikom. Na petem mestu našega seznama je pravi hit RPG Deus EX: The Fall. Ta zgodba, usmerjena k dejanjem, se odvija v oddaljenem letu 2027, v času, ko je znanost že dolgo zaobšla evolucijo, tehnologija in napredek pa vladata žogici, kar ustvarja socialno neenakost in prispeva k globalnim spletkam. Igrate kot britanskega vojaka, katerega ramo je misija vzpostaviti red in ugotoviti temeljne vzroke državljanske vojne. Za ljubitelje žanra je ta projekt - kot češnja na torti - v igri prisotna vsa sodobna dela na področju igranja in elegantne grafike ter podroben sistemski razvoj lika.

Dungeon Hunter 4

Klasike mobilnih iger v žanru RPG, upravičeno vključene v Top RPG na "Android" - Dungeon Hunter 4. To je zadnje naDanes, del legendarne serije Dungeon Hunter, vam pove popolnoma novo zgodbo o epskih bitkah. Ko zaženete igro, izberete enega od štirih razpoložljivih razredov znakov. Vsak od njih ima svoje edinstvene sposobnosti in talente. Slog in slog celotne igre bo odvisen od vaše izbire. Elegantna grafika bo predstavila veliko radostnih trenutkov, zmožnost obrti in izboljšanje opreme pa bo prišla na okus absolutno vsem ljubiteljem igranja vlog. Tired of bičanje ječo - pojdi za PVP-bitke z drugimi igralci!

Soul of Hunters

Zaprite naš RPG Top na napravah Android eno od najboljših iger leta 2016 v žanru RPG za te platforme - Soul of Hunters. Razvijalec je slavni Yocoh studio. To pomeni, da je bila igra ustvarjena ob upoštevanju posebnosti mobilnih iger, torej upravljanja, videza in funkcionalnosti na zelo visoki ravni udobja. Igra je praktično v kateri koli top RPG na "Android" v ruskem jeziku. Če še niste igrali iger RPG, priporočamo, da začnete s tem izdelkom. Za hitro obvladovanje vseh mehanike igre je zagotovljen način usposabljanja. Seveda, to je daleč od popolnih iger RPG na Androidu. Tu so najrazličnejši in najzanimivejši projekti iger zadnjih let. Katere igre so vključene v TOP-10 RPG na Android sistemih? Tukaj je le nekaj od njih:
  • Eternity Warriors 3;
  • Plaža Boom;
  • Clash of Clans;
  • Ingress;
  • IRUNA.
  • Sorodne publikacije