Kako namestiti Windows iz operacijskega sistema Windows?

Ker je popularizacija računalnikov eden od njihovih sestavnih delov postal operacijski sistem, ki opravlja vse rutinsko delo za osebo, med svojim delom obdeluje milijone gigabajtov informacij. Vendar pa pridejo časi, ko ga morate znova namestiti za novejšo ali ponastaviti nastavitve na primarne, da dosežete enako zmogljivost kot v prvih urah po nakupu računalnika. Da bi rešili ta problem v najkrajšem možnem času, bomo v tem članku opisali, kako namestiti Windows pod Windows. Članek je priporočljiv za začetnike operacijskega sistema Windows, saj bo opisal, kako hitro posodobiti in ponovno namestiti operacijski sistem, kar je zelo pomembno.


Zakaj je treba pravočasno ponovno namestiti operacijski sistem Windows?

Specifičnost operacijskega sistema Windows je v njeni neverjetni zmožnosti, da se zamaši kot nepotrebne datoteke. Kako se to dogaja? Dokaj trivialno - pri uporabi sistema. Prva stvar, ko namestite sistem, je sam gol, greste v brskalnik in začnete nalagati arhiverje, brskalnike, igre in še veliko več, toda malo jih ve, koliko po takih dejanjih obstajajo sledi. Ena stvar je, da onemogočite program za samodejno nalaganje, vendar je čisto drugo, da počistite ostanke njihovih življenj. V procesu dela celo brskalnik kopiči neverjetno količino predpomnilnika, ki sam ne gre nikamor, in sistem se preprosto zapre na oči, zaradi česar je leto pozneje operativnisistem se začne slabo zajebavati, dajati napake in druge muhe.


To je arhitektura sistema Windows, tako da so se ljudje naučili hitro prepisati, razvijalci samega operacijskega sistema pa jim na nek način pomagajo tako, da jim omogočijo namestitev nove kopije neposredno iz operacijskega sistema. V naslednjem razdelku bomo podrobno opisali, kako je Windows nameščen iz sistema Windows. Na enak način lahko nadgradite na novejšo različico, zato vam priporočamo, da jo preberete.

Nadgradnja ali namestitev sistema Windows7 iz operacijskega sistema Windows 7

Za začetek boste potrebovali eno od teh stvari: bliskovni pogon vsaj 4 GB; disk, velikost, spet, ne manj kot 4 gigabajta, ker je toliko DVD-slika operacijskega sistema. Nato boste potrebovali ustrezna vrata ali pogone, da si ogledate informacije in omogočite AutoLoader za CD-DVD. V spodnjih navodilih je vse podrobno opisano. Navodila za namestitev sistema Windows iz sistema Windows:
 • V računalnik vstavite medij z novejšim operacijskim sistemom, vendar pred tem shranite vse pomembne dokumente.
 • Počakajte na aktivacijo slike in zaženite program.
 • Kliknite gumb "Namesti", po katerem se bo računalnik znova zagnal.
 • Sistem bo naredil vse za vas, ni vam treba izključiti računalnika iz omrežja, tako da celoten sistem ni povsem poškodovan, zato se mediji ne bi smeli splačati.
 • Če nadgradite na operacijski sistem Windows 8 ali novejši, prilagodite spletno mesto, vključno z ustvarjanjem Microsoftovega računa.
 • Namestitev sistema Windows 10 iz operacijskega sistema Windows

  AtZ operacijskim sistemom Windows približno leta 2015 boste morda imeli okno, v katerem ste ponudili nadgradnjo na najnovejšo različico sistema Windows 10. Če tega niste storili, ko je bila funkcija popolnoma brezplačna, morate zdaj plačati približno 800 rubljev za domačo različico. V letu 2017 se ta način nadgradnje na Windows 10 izvaja na povsem enak način kot pri drugih operacijskih sistemih - z uporabo nosilca slik. Prav tako je treba omeniti, da če imate 10 različic, potem je mogoče namestiti operacijski sistem Windows XP iz operacijskega sistema Windows 10. Nekateri prenosniki imajo težave s trdim diskom in BIOS-om. Priporočamo, da uporabljate samo najnovejšo različico operacijskega sistema.

  V zaključku

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako je Windows nameščen iz sistema Windows, saj lahko povsem ponastavite vse uporabniške nastavitve in sistem povrnete v prvotno, praktično sterilno stanje.

  Sorodne publikacije