Telefon Fly 245: Značilnosti in pregledi

V modelni paleti britanskega podjetja obstajata dve napravi z enakimi indeksi - Fly 245. Vendar pa je njihova podobnost pri tem končana. Telefoni se razlikujejo predvsem po obliki, oblikovanju, polnjenju strojne opreme. Glede na proračunski segment. Eden od modelov (FF) je preprost gumb, drugi (IQ) - pametni pametni telefon na dotik. V okviru tega članka bosta podrobno obravnavani dve napravi Fly 245: značilnosti procesorja, kamere, zaslona, ​​opis zunanjega oblikovanja in druge značilnosti. Tudi povratne informacije lastnikov ne bodo ostale neopažene.
Predstavitev Fly FF245

Septembra 2016 so kupci lahko spoznali več o novem modelu Fly. To je preprost mobilni telefon s tipkovnico s potisnim gumbom. Navzven niso bili uporabljeni nobeni izjemni elementi. Oblika ohišja je značilna za tovrstne aparate. Oblikovalci so se odločili, da se bodo držali jasne geometrije, ob predpostavki, da bodo zaobljeni samo v kotih. Telefon Fly FF 245 je običajen čajnik. Njegova sprednja plošča je razdeljena na dva bloka: na vrhu - zaslon, spodaj - tipkovnico. Plastika je bila izbrana za izdelavo ohišja. Obstajata dva zvočnika: prvi (izgovorjen) je prikazan nad zaslonom, drugi (stereo) - na zadnji strani v bližini objektiva kamere. Tipkovnica je precej lepa. Nadzorna plošča je sestavljena iz petih standardnih gumbov. Joystick velike velikosti, kvadratne oblike. Oblikovan za pet položajev: sredinska tipka, navzdol, navzgor, desno, levo. Digitalni gumbi Fly 245pregledi, ki jih bomo objavili malo kasneje, so pravokotni. Njihova velikost povzroča dvoumno mnenje. Večina meni, da bi lahko ključe naredili malo večje.


Na zadnjem pokrovu je bliskavica LED, kamera, zvočnik in ime proizvajalca. Na dnu je mikrofon, priključek za priključitev kabla USB in avdio opreme.

Kratke značilnosti

V nadaljevanju pregleda Fly FF 245 bodo predložene v pregled tudi značilnosti glavnih elementov.
 • Tip naprave je klasičen mobilni telefon.
 • Zadeva - monoblok.
 • Teža - 137 str
 • Kartice SIM: številka - dva, tip - standard, način delovanja - izmenično (en radijski modul).
 • Zaslon: velikost - 24 ?, Tip - barva, matrica - TFT, ločljivost - 240x320 px.
 • Baterija: tehnologija - litij-ionska, zmogljivost - 3700 mAh.
 • Kamera: ločljivost - 03 MP, video način.
 • Procesor: Število jeder je eno, frekvenca je 260 MHz.
 • Pomnilnik: RAM - 32 MB, ROM - 32 MB.
 • Pomnilniška kartica: vrsta - microSD, prostornina - 32 GB.
 • Komunikacije: USB, WAP, Bluetooth, GPRS.
 • Dimenzije: 13x5.4x1.6 cm.
 • Ocene resničnih ljudi

  Fly FF 245 ocene ne dobijo le pohvale. Ta mobilni telefon je zelo preprost. Praviloma ga kupi večina kupcev kot drugi telefon za klice. Kamera je zelo šibka. S svojo pomočjo je težko narediti sliko, ki ni kvalitativna, ampak bolj ali manj berljiva. Na žalost ne povzročajo zajemanja in značilnosti zaslona.
  Toda resnično si zasluži spoštovanje baterija Fly 245. Po nizkih cenahTelefon je sposoben delovati v stanju pripravljenosti za 740 ur. Lastniki tega modela brez polnjenja lahko preko slušalk poslušajo glasbo 90 ur, za poznavalce rednih pogovorov pa ne morejo prekiniti svojih najljubših lekcij za 14 ur. Prednosti vključujejo uporabo vseh skupnih komunikacijskih standardov in podporo dveh SIM kartic.

  Letalsko telefonsko podjetje Fly

  na dotik Fly 245 je bilo lansirano leta 2012. V času izdaje se je njegova vrednost gibala v okviru 5000 rubljev. Gre za monoblok z zaslonom na dotik. Zasnova primera vsebuje značilnosti blagovne znamke podjetja. Telefon je popolnoma brez ostrih vogalov in obrazov. Prevladujejo fluorescentne črte. Zunanjost se lahko varno imenuje elegantna. Dopolnjena je s kompaktnimi dimenzijami. Z maso 120 m je višina telefona 11,4 cm, širina 6,1 cm pa omogoča enostaven nadzor pametnega telefona z eno roko, brez strahu pred nenamernim padcem. Kot je za debelino, v skladu s sodobnimi standardi, je zelo velika - skoraj 13 cm. Fly IQ 245, kot tipičen telefon na dotik, ima velik zaslon, ki zavzame skoraj celotno prednjo stran. Pod njim je nadzorna plošča. Razvijalci so prinesli 4 ključe: standardne - «Nazaj», «Domov», «Meni» in dodatne - «Iskanje». Nad zaslonom je indikator LED dogodka, približni senzor je seveda zvočnikova luknja. Zadnja plošča verjetno ne bo pritegnila pozornosti kupcev. Tukaj, poleg leče kamere in dinamike lukenj zapletene oblike,nič ni tam Mehanski ključi se nahajajo na koncih ohišja. Na primer, na desni strani je prikazana "rocker" glasnost. Na levi strani ni gumbov in konektorjev. Proizvajalec je izdelal funkcionalni zgornji konec, na njem pa je bil vklopljen /izključen, priključki za priključitev USB kabla in slušalke. Kot lahko vidite, tudi med kratek pregled, dotik pametni Fly 245 - tipičen "proračun" s standardnimi elementi.

  Nekaj ​​besed o zaslonu

  Glede na to, da je model pametnega telefona izšel pred petimi leti, se ne more pohvaliti z visokimi funkcijami prikaza. Tehnologija, na kateri je izdelana, je TFT. Trenutna diagonala je majhna, enaka 3,5 ". Informacije, prikazane na zaslonu, so nejasne, takoj zamegljene zaradi zamegljenosti, kar je razloženo z nizko ločljivostjo 480x320 slikovnih pik. Pred 165 leti, enako opremljen z zaslonom in spremembo telefona - Fly IQ 245 Plus, o njihovih razlikah, pogovorimo se kasneje: pametni telefon vstopne ravni se ne more pohvaliti s širokim kotom pregleda. Že pri nagibu 45 ° so opazne spremembe ne raven svetlosti in kontrasta, kar posledično zmanjša prenos barv in razvijalci so zagotovili multitouch funkcijo, s pomočjo katere zaslon lahko zazna dva dotika hkrati, senzor pa je prejel veliko pozitivnih povratnih informacij od lastnikov. na hitro se odzovedotakne Matrika tipa TFT se je pri delu na močnem soncu slabo dokazala. Na ulici uporabniki pogosto doživljajo nelagodje, saj so informacije, prikazane na zaslonu, težko prebrati. Problem lahko odpravite samo tako, da osvetlitev izpostavite najvišji ravni.

  Oprema za strojno opremo

  Med pregledom Fly IQ 245 značilnosti procesorja kažejo, da pripomoček pripada proračunskemu segmentu. Model je bil izdan pred petimi leti, in razvijalci so namestili na to precej šibek čipov tajvanskega podjetja MediaTek. To je model MT6573. Izvajanje procesov poteka v arhitekturnem tipu ARM v6. V središču procesorja je samo eno jedro, ki deluje na frekvenci 800 MHz. Če govorimo o spremembah Fly IQ 245, lahko vidite, da je proizvajalec nekoliko povečal zmogljivost. Ta telefon ima čipov, računalniški modul, ki lahko pospeši do 1024 MHz. To je edina razlika med telefonskimi številkami britanskega podjetja. Na žalost je nemogoče reči, da različica Plus deluje bolj gladko. Za objektivno oceno se morate nujno seznaniti z značilnostmi spomina. Velikost »RAM« je bila 256 MB. Uporabniku je bilo na voljo le približno 70 MB. Glede na trenutne standarde se takšni parametri štejejo za več kot kritično majhni. Malo jih bo verjelo, da lahko naprava s takšnimi količinami zelo dobro obravnava naloge. Uporabniku je na voljo enak znesek (256 MB) za shranjevanje osebnih podatkov. Todalastniki bodo lahko razpolagali le z 80 MB. Stanje se shrani s podporo pomnilniške kartice, vendar ni v paketu. Tisti, ki želijo razširiti svoj pripomoček, lahko kupijo tudi bliskovni pogon do 32 GB.

  Funkcije fotoaparata

  Telefon Fly IQ 245 deluje s kamero z ločljivostjo 3,2 milijona pik. Manjka samodejno ostrenje. Proizvajalec ni namestil bliskavice. Fotografije slabe kakovosti. Kamera prikazuje nizko stopnjo dinamike, podrobnosti in visoko nasičenost. Če posnamete sliko na razdalji 1 metra od objekta, se bo izkazalo, da je normalna. Možno je snemanje videa. Za vstop v fotoaparat morate uporabiti ustrezno bližnjico. Vmesnik je zelo preprost. Na desni je galerija, kjer lahko preklapljate med fotografijami in videi, na voljo pa je možnost vklopa sprožilca. Na levi strani so dodatne možnosti in število preostalih okvirov.

  Avtonomija

  Obe spremembi - mlajši (IQ 245) in starejši (Fly 245 Plus) - sta opremljeni z litij-ionsko baterijo. Kapaciteta baterije je 1.300 mAh. Proizvajalec navaja nekaj podatkov o trajanju baterije. Na primer, s stalnim pogovorom lahko naprava deluje približno 4 ure. V stanju pripravljenosti bo trajal 150 ur.

  Operacijski sistem: značilnosti vmesnika

  Ko uporabnik vklopi svoj telefon Fly 245, je prvi korak, da nastavitve dobite. Takoj po aktiviranju naprave gre na namizje. Ni hitrih nastavitev časa in datuma. Vseto, kar mora uporabnik storiti, je, da išče same sebe. Pametni telefon deluje na različici operacijskega sistema Android 2. Zaganjalnik proizvajalca ni nameščen, zato je vmesnik, tako rekoč, v čisti obliki. Najverjetneje je bila sprejeta odločitev, ki temelji na dejstvu, da je RAM premajhen. Če ga uporabnik potrebuje, bo samostojno namestil dodatno programsko opremo. Pulti v telefonu so pet kosov. Sploh lahko postavite aplikacije, pripomočke, mape in različne povezave. Meni sporočil je napolnjen z opozorili. Vendar pa lahko konfigurirate tudi gumbe, ki so odgovorni za hiter dostop do katere koli datoteke iz aplikacij ali nastavitev. Na zaslon lahko namestite vse tipke: tiste, ki omogočajo delo z zaslonom, zvokom ali brezžičnim omrežjem. Če dalj časa držite gumb za vklop, se prikaže posebno okno. Ponudil vam bo več menijev: izbiro tihega načina, "letala" in funkcijo izklopa naprave. Telefon deluje z enim radijskim modulom, zato bo med pogovorom z enim prijateljem SIM kartice samodejno onemogočen. Če obiščete poseben razdelek, ki obravnava nastavitev ustreznih parametrov, lahko izberete privzeto številko za naročniško številko. Pametni telefon deluje s 3G omrežjem, zato vam ni treba zanašati na hitri internet. Če želite prenesti nekaj, je najbolje, da uporabite brezžično povezavo.

  Nameščena programska oprema

  V tovarni ni nameščenih nobenih posebnih programovrazlikuje od prejšnjih modelov. V telefonu lahko najdete pripomoček iz podjetja "Google" in "Fly". Vgrajeni predvajalnik je standardni, ki deluje z najpogostejšimi mediji. Za veliko število uporabnikov je izbira aplikacije dovolj, če pa potrebujete nekaj bolj obsežnega, lahko program vedno prenesete sami. Predvajalnik deluje le z enim video formatom in lahko predvaja datoteke srednje kakovosti. Obstoječi radijski program deluje samo v paru s slušalkami. Slednje v tem primeru služi kot običajna antena, ki ujame signale. Za tiste, ki raje uporabljajo datoteke, je tukaj nameščen poseben vodnik. Z lahkoto najde potrebne datoteke. Program za branje knjig je bil nameščen kot osnova. To je slavni FBReader. Poleg vsega zgoraj navedenega obstajajo tudi dva programa, ki omogočata gledanje zemeljske televizije neposredno iz telefona. Kaj je potrebno za gledanje oddaje? Nič drugega kot stabilna in zmogljiva brezžična povezava. Kot v mnogih telefonih, je Utub nameščen tukaj. Obstaja tudi standardni brskalnik, ki deluje dovolj hitro in preprosto naloži veliko strani.

  Mnenja

  Potrošniki v telefonu Fly 245 upoštevajo naslednje prednosti: udobje pri delu, intuitiven vmesnik, precej glasen zvočnik. Poleg tega nekateri ugotavljajo, da je zaslon dobro raven svetlosti, kapacitivni senzor, enostaven za delo, android je lahka, ampak tudištevilnih potrebnih programov. Design, prisotnost dveh slotov za sim kartice, sposobnost namestiti pomnilniško kartico - vse to je mogoče pripisati tudi pozitivne strani. Cena in funkcionalnost, ki je popolnoma stroškovno učinkovita, pritegnejo veliko potrošnikov. Ampak, kot vsaka druga opisana naprava, ni brez pomanjkljivosti. Večina kupcev je kamero vzela s seboj. Če telefon čez dan aktivno uporabljate, ga boste morali plačati isti dan. Na žalost njegov notranji in operativni pomnilnik ni moč te naprave. Zadnje platnice, kakovost matrike zaslona in dejstvo, da je telefon sam pogosto zbledel, so dodatne pomanjkljivosti, ki jih je treba obravnavati. Potrošniki takoj navajajo, da je glavni namen telefona - za klicanje, pošiljanje sporočil. To je, kolikor je mogoče, za lajšanje stika gospodarja z zunanjim svetom. Zato veliko uporabnikov hitro oblikuje pametni telefon za malo funkcionalnosti in majhno število možnosti. Skoraj vsi pravijo, da je telefon dobro opravljen. Čeprav se ne uporabljajo najboljši materiali, nikjer nič ne škripi in ne odpade. Zvočnik je glasen in glasen, tako da je verjetnost, da bo klic "izgubljen" in ne bo slišan, praktično nič. Na žalost, če želite razumeti telefon, boste morali prenesti priročnik z interneta. Komplet vsebuje le majhno knjigo za vzdrževanje, ki pojasnjuje le splošne trenutke. Nastavitve menija so malce težke za vsakogar, saj so čim bolj jasne in enostavne.Uporabniki opazijo, da je težko odstraniti zadnji pokrov telefona. Na prvi pogled se zdi malce krivi, vendar ga ni lahko odpreti. Ne bojte se, da se bo zlomil pod pritiskom - to se ne bi smelo zgoditi. Če se baterija ne izprazni hitro, je dobro, da onemogočite sinhronizacijo, ki je na voljo v telefonu, in je morda aktivna. Ona je tista, ki porabi veliko baterije. Nekateri uporabniki se pritožujejo, da je težko brati knjige in brskati po spletnih mestih prek domačega brskalnika. Zelo majhna pisava, ki je za nekatere ljudi praktično ni mogoče prebrati. Zato program za branje knjig ne uporabljajo vsi lastniki. Če povzamete povratne informacije potrošnikov, morate povedati naslednje: večina od njih svetuje telefon. Postala bo odlična naprava, ki bo klicala in pošiljala sporočila, omogočala vam bo spletno gledanje novic. Ne računajte na nič več.

  Če povzamemo

  V svoji cenovni kategoriji se lahko Fly 245 imenuje ena najboljših. Ima svoje pomanjkljivosti, vendar se zlahka prekrivajo s prednostmi. Telefon lahko priporočamo vsakomur, ki ne želi preveč porabiti za nakup naprave, ampak želi delati z dvema SIM karticama. Potrošniki opažajo glavne pomanjkljivosti: slab fotoaparat, težave pri obvladovanju ergonomije in težave s signalom. Ena od prednosti je zaslon, zmogljivost, podpora za dve sim kartici, poceni, zvočnik.

  Sorodne publikacije