Kako narediti nočni napoj v "Minecraft": navodila

V igri "Maincraft" lahko dobesedno delate vse, kar zadeva obrt in gradnjo. Ni šel brez čarovništva in juhe - igralec lahko ustvari različne pijače, ki do neke mere izboljšajo značaj. Noči v virtualnem svetu so preveč temne in nevarne, zato je težko brez baklje in ostati neopažene. Poglejmo, kako narediti napoj nočno gledanje v Minecraftu.

Značilnosti

Najprej je vredno reči, da je malo verjetno, da boste na samem začetku igre dobili krompir, ker bo to zahtevalo precej redke vire. Zato brez bakel v temnih jamah ne bo dovolj. Toda po nastanku napitka lahko dobite nočno gledanje 3 minute z uporabo običajnega predmeta in za 8 minut, če popijete izboljšano raztopino. Dobiš prednost pred vsemi sovražniki, razen pajkov, ki imajo to sposobnost. Prav tako vam ne priporočamo, da se približate Creeps, čeprav vas ne bodo videli brez svetlobe - še vedno so eksplozivni pri približevanju. Ni drugih značilnosti in omejitev uporabe napitkov. To vam bo v veliko pomoč pri študiju jam.


Navodila za izdelavo

Za izdelavo nočnega napitka v Minecraftu potrebujemo naslednje vire:
 • navadna korenček.
 • 8 enot zlata.
 • Rast pekla.
 • Steklenica vode.
 • Zdaj pa poglejmo postopek za ustvarjanje več. Za začetekMorate dobiti zlato korenček, prečkal sadje navadnih korenje z zlatimi nuggets. Po tem morate pripraviti napitek Dislike, za katerega potrebujete seme spodnje rasti. Za dokončanje postopka morate v zgornjo celico obrtnega okna vstaviti peklensko rast, spodaj pa steklenico vode. Posledično boste dobili ampulo z zamašenim napojem. Zadnji korak je kuhanje zlatih korenje v Neprijetni napoj. Po zaključku te akcije se bo v oknu končnega izdelka pojavil želeni produkt napitka za nočno opazovanje.

  Kako izboljšati napitke?

  Če niste zadovoljni s trajanjem 3-minutnega učinka, potem zbirajte dodatne vire za izboljšanje. Morate kuhati rdeči prah skupaj z običajnimi napitki na alkemični stojnici za nekaj sekund. Odstranite odkritje po tem, ko se pojavi ampulch z izboljšanim nočnim napitkom. In da bi iz njega dobil napoj nevidnosti, lahko dodamo pajkove oči. Končni rezultat je polnih 8 minut vidljivosti v nočnem času, in s sestavinami pajka 8 minut nevidnosti vašega junaka!

  Sorodne publikacije