Quatocopter Syma X8W: pregledi in specifikacije

Quadkopterji Sima imajo tradicionalno uravnotežene lastnosti z demokratično vrednostjo. Model Syma X8W ni bil izjema. Proizvajalec ga je opremil z 6-osnim žiroskopom, brezglavim načinom in 360 ° pomičnim pogonom, poskrbel je za bogato opremo in celo za tiste malenkosti kot svetlo osvetljevanje. Poleg tega je na voljo prvi FPV način, ki oddaja video iz kamere v realnem času, kar je za to cenovno kategorijo nenavadno. Vendar, da bi prihranili denar, je bilo treba opustiti GPS in senzor višine, kot so omenili uporabniki v pregledih o quad optični Syma X8W.


Moč in nosilnost

Boben je opremljen s kolektorskimi motorji. Vendar so to nenavadni motorji. Povečana velikost, povečana moč in učinkovitost jim omogočajo, da razpršijo quadcopter na hitrost 8 m /s s horizontalnim premikom 3 m /s med dviganjem. Naprava dobesedno leti navzgor in hitro premaguje desetine kilometrov, potrebno je le pritisniti na odtok smeri. V tem primeru zmogljivi motorji zagotavljajo ne le visoko hitrost, ampak tudi nosilnost. Tako se lahko s pomočjo priključkov uporablja tudi quad-squeegee - na primer akcijske kamere v vodnih parkih.

Pogled iz prve osebe (FPV)

Še ena prednost, ki jo uporabniki pogosto omenjajo v povratnih informacijah o Syma X8W Quad-Cyclonu, je podpora za prenos v živo. Naprava je opremljena z modulom Wi-Fi in prenaša sliko v ločljivosti HD na zaslon pametnega telefona. Lahko nadzirate dronev realnem času si oglejte vse, kar pride v objektiv fotoaparata. S povprečno ceno naprave do 100 $ je razpoložljivost takšne funkcije neobičajna.


Velika izbira nadomestnih delov

Proizvajalec ponuja veliko število dodatkov in rezervnih delov. Za prodajo so na voljo vsi deli karoserije in elektronski sistem: zamenljive baterije in pokrovi, zaščita propelerjev in vijakov, šasija in deli karoserije, kamere in sprejemniki. Vse podrobnosti v primeru okvare je mogoče zamenjati in to je še ena prednost, ki jo uporabniki poudarjajo v svojih pregledih Syma X8W Quad Cyclocamera s kamero.

Dodatne funkcije

Prisotnost žiroskopa brez glave in 6 osi znatno poenostavi interakcijo s kvadapelom. Z njimi je primerno upravljati dron, ki ne spreminja osi, upira sunke vetra in drži vodoravno pozicijo v neaktivnosti. Začetniki, ki bodo samo obvladali modele brez posadke, bodo lahko v nekaj minutah dvignili quadcopter v zraku in izvedli prvi trik. Mimogrede, obstaja ključ neposredno na daljinskem upravljalniku, ki je odgovoren za samodejne prevračanja.

Celotno območje in še več

V pozitivnih ocenah Quad Cycle Syma X8W uporabniki pogosto opazijo bogato vsebino kompleta. Za razliko od večine proizvajalcev, Sima ne zagotavlja le zaščite za propelerje, ampak tudi držalo za telefon, rezervne vijake in celo izvijač. Vključeni so tudi baterija, polnjenje, daljinski upravljalnik, kabel USB za priključitev fotoaparata drugega proizvajalca, navodila in čitalnik kartic za priključitev MicroSD na računalnik aliprenosni računalnik Edina stvar, ki jo lahko kupite, je niz štirih baterij AA.

Pomanjkanje GPS-a

V pregledih quascopterja Syma X8W lastniki ugotavljajo nezadovoljstvo, da ni geolokacije. Seveda, to potrebuje stvar, ki vam omogoča, da ne izgubite drona. Vendar je območje delovanja nadzorne plošče posebej pri tem modelu majhno - do 150 metrov, zato bo kvadrokopter vedno ostal v vidnosti. Vendar pa iskanje izgubljene naprave ne omejuje možnosti GPS-a. Navigacija omogoča dronu, da se vrne uporabniku, ko se baterija spusti ali izguba signala iz daljinskega upravljalnika, kot tudi letenje v določeni poti.

Nizka kakovost slike

Quadcopter Syma X8W z FPV kamero, katere pregledi so večinoma pozitivni, so še vedno krivi za slabe posnetke. Matrika z ločljivostjo 0,3 milijona slikovnih pik formalno odstrani videoposnetke visoke ločljivosti, vendar prenos barv in podrobnosti oddaljenih predmetov resnično dopuščajo veliko željo. Kot je bilo že omenjeno zgoraj, ima quad-squeegee dovolj moči, da dvigne praktično vsako akcijsko kamero v aquaboxu, tako da je problem slabe kakovosti fotografiranja rešen. Pomembno je vedeti, da se z dodatno težo čas letenja skrajša na 12 minut brez obremenitve in do 8 - z opremo.

Pomanjkanje barometra

Senzor višine je potreben za zadržanje položaja v neaktivnosti in za boljše zajemanje videa. Njegova odsotnost seveda ni katastrofalna, vendar je služila kot izgovor za številne negativne kritike o Sy-X8W Quad-Cyclonu od uporabnikov, ki so načrtovali "obešanje"za ustvarjanje visokokakovostnih fotografij. Kmalu po izdaji tega modela se je v naslovu pojavila posodobljena različica s črko "H". Od predhodnika se razlikuje le zaradi prisotnosti barometra.

V zaključku

Model ima tako prednosti kot slabosti. Vendar pa so glede na nizke stroške dron-a pričakovane pomanjkljivosti, ki jih določi uporabnik. Zato je Syma X8W Quad Counter s kamero (pregledi zgoraj) še vedno dobra izbira za začetnike, ki ne želijo le upravljati, ampak ga tudi odstraniti z višine.

Sorodne publikacije