Kako je zamenjava kože v "SAMPO"?

Če igrate "GTA: San Andreas", vam barvitost in radovednost protagonista ne bo dala izgovora, da bi razmislili o zamenjavi njegovega videza. Vendar, če ste začeli igrati "SAMPO" in želite igrati vlogo na strežniku RP, potem zagotovo morate razmisliti o izbiri edinstvenega izgleda za vaš lik. Izkazalo se je, da je to mogoče storiti zelo preprosto, saj obstajajo posebni programi za zamenjavo kož v SAMPO. Brez njih se kože lahko zamenjajo, vendar zelo težko, in morda boste imeli nekaj težav z naknadnim zagonom in delovanjem igre. Zato je priporočljivo uporabiti posebne programe za zamenjavo kože v "SAMPO".


Prenesite program

Torej, če ste zainteresirani za zamenjavo kože v SAMPO, potem bodite pozorni na posebno programsko opremo, ki omogoča in avtomatizira ta proces. Na primer, tu je program Crazy IMG Editor, ki vam bo omogočil, da uredite vsako kožo, ki obstaja v igri GTA: San Andreas. Program je zelo enostaven za uporabo in to boste razumeli, ko boste prebrali članek in razumeli, kako bo SAMPO zamenjal kože. Na prvi pogled se morda zdi precej zapleteno, če pa vadite, lahko spremenite kože ne samo za protagonista, ampak za vsak lik in predmet v igri v nekaj sekundah. No, čas je, da ugotovite, kako dajte svojemu navideznemu varovancu edinstven videz, tako da bo izstopal v ozadju drugih igralcev na strežniku.


Nalaganje preoblek

Nekateri igralci računalniških iger lahko izdelajo lastne preobleke, vendar boste morali razumeti bistvo kože, pa tudi dobre sposobnosti lastništva grafičnih urednikov. Če niste prepričani o svojih spretnostih ali ne želite preživeti veliko časa na podobnih opravilih, potem morate iti na eno od številnih spletnih mest, namenjenih različnim modifikacijam SAMPO, kjer boste našli vse, kar potrebujete za zamenjavo. kože v "GTA: SAMPO". Izberite tiste, ki jih želite, nato prenesite arhive, ki vam bodo na voljo na spletnem mestu. Na nekaterih straneh je celo distribucija kože iz tistih objektov, na katere jih lahko uporabite v igri, da boste lažje krmarili.

Namestitev kože

Recimo, da si naložite vojaško kožo. Zamenjava preoblek v "SAMPO" je naslednja: najprej morate najti izvorno datoteko, ki vsebuje originalno kožo, ki jo nameravate zamenjati. Najdete jih v mapi Modeli in tam lahko izberete, kateri predmet želite spremeniti. Če je protagonist, potem poiščite datoteko z imenom gta3 in img končnico. To datoteko morate odpreti z zgoraj omenjenim urejevalnikom. Po tem boste morali izbrati način urejanja, po katerem lahko sami spremenite kožo. Lahko pa izberete tudi možnost, ki ste jo prenesli z interneta. Prosimo, upoštevajte, da boste morali podati dve datoteki: dff in txd končnice. Najprej se prepričajtedatoteko zamenjate z razširitvijo dff, nato pa txd, ker drugače zamenjava morda ne bo delovala pravilno.
To je vse, imaš nove preobleke za svoj lik, tako da lahko sedaj zasiješ na vsakem izmed strežnikov, ki jih izbereš.

Samodejna namestitev kože

Zgoraj opisani program vam omogoča, da prožno spremenite vse teme, ki jih lahko najdete v tej igri. Vendar pa ne morete vedno določiti cilja globokega urejanja, zato morate vedeti o drugem načinu, ki vam bo omogočil, da ukrepate čim hitreje, hkrati pa ne manj učinkovito. Dejstvo je, da če imate potrebno programsko opremo, boste lahko zamenjali kože v "SAMPO" z avtomatsko namestitvijo. Vse kar morate storiti je, da izberete izvorni predmet, želeno kožo in začnete postopek. Vsi drugi ukrepi, ki jih bo program izvajal sam. Ne daje vam takšne prilagodljivosti pri ukrepih, temveč bistveno pospešuje in olajšuje proces. Kateri poseben pristop izbrati, mora rešiti vsak igralec za sebe. Vendar pa je dejstvo, da lahko popolnoma spremenite videz vašega glavnega lika, in način, kako vsak predmet ali lik v igri izgleda popolnoma brez težav in truda.

Sorodne publikacije