Imena kože v Minecraftu: kako jih uporabljati?

Maincraft je še eno desetletje ena najbolj priljubljenih računalniških iger na svetu. Tukaj dobite popolno svobodo delovanja in lahko delate, kar želite, medtem ko poskušate preživeti. Ta igra ima veliko različnih ugodnosti, o katerih lahko govorimo neskončno. Ampak v tem članku bo o kožah za "Minecraft". To je zelo zanimiva tema, saj je bilo prvotno predpostavljeno, da bo vaš lik videti samo in izključno po načrtih razvijalca. Zdaj boste izvedeli več o tej temi, zlasti o podajanju imen kože v "Minecraftu" in kako jih lahko uporabite. Mnogi igralci računalniških iger ne pričakujejo, kaj vam lahko ponudi preprosto spremembo vzdevka. Vendar pa v tej igri vse izgleda precej drugače, kot v večini drugih. Torej, kaj so kože, kot ime kože v Minecraft, vpliva na igranje? Spoznali boste ta članek.

Skins

Preden razmislimo o zelo zanimivi in ​​nenavadni temi o imenih kož v Minecraftu, bi morali podrobneje razmisliti o tem, kaj so vse. Na kratko, kože so videz vašega lika, ki ga lahko nastavite namesto privzeto predlaganega. Na ta način lahko spremenite videz svojega junaka, tako da bo izstopal v ozadju drugih igralcev, če boste igrali na strežniku za več igralcev, ali pa vam je prinesel užitek, ko pogledate svojega lika s strani.

Kakonamestiti preobleke?

Če se odločite spremeniti videz svojega lika, morate razumeti, da v igri ni take stvari. Kot je bilo že omenjeno, razvijalec ni predvidel spremembe v odrtega junaka, zato je vedno in vsi izgledajo enako. In če vam ta situacija ni všeč, morate situacijo vzeti v svoje roke. Vse kar morate storiti je, da prenesete posebne datoteke na splet, ki jih morate nato vnesti v korensko mapo igre v mapo preoblek. Če želite to narediti, morate vedeti, kateri pripada vašemu znaku, in ga morate zamenjati z novo datoteko.

To je daleč od najlažjega postopka, zato se morate seznaniti z drugo metodo, ki že vključuje ime kože v Minecraftu.

Nick in Skin

Ime kože v "Minecraftu" za dečke ali dekleta lahko igra izključno formalno vlogo, če jih prenesete iz spleta in nastavite tako, da dodate v mapo za igre. Toda v Minecraftu na piratskih strežnikih je še ena zelo zanimiva poteza. Dejstvo je, da lahko ime določenih preoblek uporabite kot svoj lastni vzdevek, nato pa bo samodejno postal vaš privzeti videz brez prenosa in kopiranja datotek. To je zelo priročno in se bo izognilo številnim težavam, ki se pojavljajo občasno, ko igralci začnejo spreminjati izvorno kodo igre, ne da bi jo razumeli. Seveda ima ta možnost svoje pomanjkljivosti, saj je število kož poleg tega omejeno,ne morete izbrati lastnega vzdevka (igrati se morate s tisto, ki se ujema z vašo sliko).

Posebna imena

Seveda, v tem primeru je vsekakor nekaj primerov, ki jih lahko uporabite, če želite iti v drugo smer. Na primer, bodite pozorni na določena dekleta kože. Njihova imena niso videti privlačna, ampak same kože so presenetljive. Na primer, lahko uporabite vzdevek mja25, da dobite privlačne blondinke v roza t-shirt, denim kratke hlače in venec na glavo. Fantje lahko uporabijo vzdevek JesusKing, da dobijo Spider-Man Skin, ali vzdevek lilo17, ki jim bo omogočil, da na njihovo kožo ninja.

Sorodne publikacije