Volanski pedal: pregled, lastnosti, pogledi in pregledi

Igre v žanru simulatorja niso tako priljubljene kot prej. Kdo od nas pa ne želi voziti v virtualne dirke? Ampak, da bi igra postala bolj realistična, nekateri raje igrajo volan s pedali. Ta naprava objektivno naredi igro bolj zanimivo. In nekateri se celo naučijo voziti.

Kaj je to?

Zdaj je malo verjetno, da bo v življenju ta oseba, ki še nikoli ni videla te naprave. Toda, če nenadoma pripadate takemu, potem ugibate, da je to na splošno prototip pedalov volana avtomobila.
Igralec, ki je kupil igralno konzolo s pedali, vam bo povedal, da so vtisi časa, porabljenega v avto-simulatorju, precej drugačni. Obstajajo težave pri upravljanju, obnašanje avtomobila se spreminja, hitrost se čuti. Še posebej dobro, če v kompletu z igralnimi manipulatorji obstaja dober ukrivljen monitor.


Izbira

Za iskanje pravega nabora teh naprav morate vložiti veliko truda. Izbira prvega modela vam očitno ne bo všeč. Če se posrečite srečno in ne po naključju kupite ustreznega manipulatorja. Trg predstavlja veliko izbiro teh naprav. Obstajajo podjetja, ki sodelujejo pri sproščanju le teh naprav, obstajajo proizvajalci, ki so specializirani za ustvarjanje igralnih naprav, vključno z manipulatorji.

Parametri

Če se odločite za nakup igralne konzole s pedali in menjalnikom, boste morali preživeti veliko časa na internetu in v trgovinah,da bi našli svojo popolno. Ergonomija na sliki ne preverjate, zato boste morali iti v posebne prodajalne in udariti, dotikati in pritrditi. V nasprotnem primeru lahko pride do neprijetne situacije: kupite napravo, vendar je to za vas nerodno.


V trgovinah so različni volani. Če bi bili vsi enaki, bi komajda obstajalo vprašanje ergonomije. Obstajajo pa modeli pravokotne oblike, ki so nekoliko drugačni od klasičnih. Pomembno je razumeti kakovost zbirke. Pogosto obstajajo backlashes, creaks, razpoke, ki ovirajo zahtevne igralce. Na splošno je treba takšen odkrit odnos proizvajalca kaznovati. Taka stranka se izogne ​​takim modelom. Ta možnost je težko vizualno pregledati, boste morali ponovno nakupovati v trgovinah in iskati pomanjkljivosti. Čeprav v specifikacijah vidite gumirane elemente, potem je že povedano o proizvajalčevi dobri kakovosti in negi. Potem poglejte gumbe. To je isto kot pri izbiri igralne palice. Včasih kupite manipulator, gumbi pa skočijo ali imajo različno stopnjo klikanja. Nekatere igralne blazinice s pedali imajo veliko število gumbov, kar je tudi težko za uporabnika. Poleg tega, da se ukvarjate s posameznimi ključi, so med igro možni tudi kliki.
Občutljivost je še en pomemben parameter. Nekateri kupci ne upoštevajo tega, vendar opazijo težave le med igro. Nekateri od prvih modelov bi se lahko vrteli za 270 stopinj, zdaj pa najdražje možnosti delujejo pri 1080 stopinjah. Seveda je vse odvisno od iger.Nekateri igralci računalniških iger takoj grešijo na napravo, pravijo, da ni dovolj občutljiva in ne deluje pravilno.
Pravzaprav niso vsi avto-simulatorji dobro oblikovani in visoko kakovostni. In tudi najdražji volan ne bo mogel obvladati mehanike igre. Če želite imeti največje užitke od igre, čutiti vse udarce, trke, občutke spremembe cestišča itd., Boste morali razmisliti o modelih z dodatnim napajanjem.

Dodatek

Volanski obroč za igro s pedali in menjalniki bo stalo včasih dražje kot samo "pecivo". Čeprav obstajajo proračunski modeli s PPC. V tem primeru so gumbi na volanu sami ali cvetni listi ponavadi podobni. Možnost je poceni in ni zelo dobra. Ampak, če imate drago napravo, bo kit šel klasični vzvodni menjalnik. Kljub temu, da ga mnogi zaradi nevšečnosti zavračajo, je še vedno najbolj realistična možnost.
Pedala imajo tudi spremembe. V poceni manipulatorjih sta dva: plin in zavore. V modelih je tudi tretja pedalna sklopka. Dražja je naprava, boljši je pedal. Kakovost je podpora. Blok s pedali mora biti težek in ne voziti po tleh.

Proračunska možnost

Da bi razumeli, katere možnosti so zdaj, je treba razmisliti o več modelih. Volanski upravljalnik pedala ACME Racing RS je proračunski model. Njegova cena v času izdaje je bila 45 $. Glavna prednost pravice se lahko šteje za videz. Zasnova je namenjena simulaciji športnega avtomobila. To je razvidno iz kombinacije rdečih in črnih elementov. Obstajatudi jekleni vložki. Obraz roke je gumiran, tako da vaši prsti ne zdrsnejo iz volana. Glavni material je bil plastičen, vendar je res dober. Oba pedala sta tudi plastična. Težko je trditi, da imamo pedale s popolno realistično odpornostjo. Toda strošek za samo 50 USD ne zagotavlja natančnega posnemanja vožnje avtomobila.
Naprava je opremljena z 18 gumbi. Po eni strani se zdi dobro, na drugi pa se zdi preveč. Konec koncev, optimalni znesek - ne več kot 8 ključev. Toda celo neuporabljeni gumbi so lahko koristni. Na primer, lahko jim dodelite ukaz za izhod iz menija, zaustavitev ali prikaz zemljevida.

Recenzije

To igrišče s pedali je prejelo nizko ceno in zato od njega pričakuje neverjetne možnosti ali realistično simulacijo vožnje ni vredno. To je super za začetnike ali celo otroke. Model je primeren za preproste igrače, kot je NFS. Težko bo pridobiti praktične vozne spretnosti, toda za razblaženje igre, pozabljanje na tipkovnico in miško, se bo izkazalo.

Resno

Toda igralni volan Logitech G27 Racing Wheel je povsem druga stvar. To je model, ki je nekoč postal najdražji - približno 30 tisoč rubljev. Strinjam se, da je strošek pomemben kot za preprosto igračo. Komplet vključuje volan, napajalnik, sklop pedal, prestavno ročico, napajalni kabel in uporabniški priročnik. Volan je videti pristen, pokrit z mat in perforiranim usnjem. Obstajajo kovinski elementi. Vrtenje volana 900 stopinj. Gumbi so samo 6 in vsi sobo zagotovo funkcionalen. Pedala na bloku tri, zavore in plin so se priključila sklopki. Pedali se izvajajo kvalitativno, poleg plastike so tudi kovinski elementi. Njihov upor je podoben tistemu, kar čutite v avtu.
Prenos je trden, uravnotežen in stabilen. Na prvi pogled se zdi, da je bila vzeta iz tega avtomobila, ne izgleda kot igrača.

Recenzije

Za mnoge se zdi, da je Logitech G27 Racing Wheel predrag manipulator. Toda tisti, ki imajo denar, bodo cenili to mojstrovino proizvajalca. Dejansko je kakovost materialov in splošno delo na manipulatorju na najvišji ravni. Hitro se odziva na ukaze, ima zmerno število gumbov in ključno ročico kontrolne točke. Igre za volan igre z pedali tega razreda so enostavne za pobiranje. Igrate lahko v najpreprostejših dirkah, prav tako pa pridobite praktične veščine v izobraževalnih avto-simulatorjih.

Sorodne publikacije