Pregled Samsung SCX 3200 FFP

Za delo s pisarniškimi dokumenti lahko kupite preprosto napravo, ne prekomerno težo in prepočasno hitrost. V pregledu, govorimo o večnamenski napravi Samsung SCX 3200. Naprava je klasična in podpira samo črno-belo tiskanje. Za izvajanje funkcij se uporablja laserska tehnologija. Ni vse sodobne naprave: zaslon na dotik, moduli za povezovanje z brezžičnim omrežjem, drugi čitalniki kartic. Takšne pomanjkljivosti ne vplivajo na kakovost naprave, kakor tudi na hitrost izvajanja nalog. Tehnika ima možnosti za tiskanje, kopiranje in skeniranje dokumentov. Podrobnejši opisi so opisani spodaj.

Specifikacije

Samsung SCX 3200 MFP, kot je bilo že omenjeno, podpira lasersko črno-belo tiskanje. Skener ima ločljivost 1200 x 1200. Za minuto naprava ne oddaja več kot 16 listov. Tehta MFU manj kot 7,5 kg Dimenzije: 38,8 x 23,4 x 29,9 cm.

Videz

Na hrbtni strani naprave je priključek za napajanje in priključek za priključitev opreme drugega proizvajalca - USB. Slednji vam omogoča, da povežete tiskalnik z računalnikom. Tukaj je opazen škrbina, ki je znana vsem lastnikom starejših modelov tega proizvajalca. Spodaj je vrata LAN. Če pogledamo na sprednji plošči, je treba opozoriti na prisotnost sedmih priročnih gumbov. Imajo osvetlitev ozadja in enostaven potisni mehanizem. Na sprednji plošči lahko vidite zaslon, ki je prejel posebne tipke "+" in "-". Odgovorni so za število kopij, ki jih ustvari določendokument. Na desni strani je proizvajalec namestil indikator, ki prikazuje delovni status naprave. Če na pladnju ni papirja, je označen z rdečo barvo. V nasprotnem primeru - zelena. Kot pri vseh drugih laserskih tehnologijah se pladenj za papir nahaja spodaj. Natisnjene strani se pojavijo v zgornjem predelu, ki je neposredno pod nadzorno ploščo. V pregledih potrošniki opazijo, da je zasnova MFU odlična. Skromna je. Naprava se enostavno prilega v vsako notranjost.

Dodatne možnosti

Mnogi lastniki prosijo kupce, da se osredotočijo na funkcije pregledovanja in kopiranja. Ko uporabite prvo možnost in držite drugi gumb, naprava ustvari posnetek zaslona. Če dalj časa pritisnete tipko, bo Samsung SCX 3200 BFP preprosto ustvaril "posnetke" odprtega okna. Funkcija kopiranja vam omogoča delo z dvosmernimi dokumenti: potnim listom, pravicami in tako naprej.

Ko pritisnete gumb, se prižge indikator. Če želite aktivirati postopek skeniranja, uporabite tipko Start. Takoj, ko se funkcija zažene, zasveti lučka "Nazaj". Potem bo potrošnik moral ponovno pritisniti gumb "Start". Naprava sama poveča ali zmanjša sliko, jo prilagodi na enem listu in jo natisne.

Natisni

Dokumenti so natisnjeni dokaj hitro. Tiskalnik Samsung SCX 3200 ne ustvarja dodatnega hrupa, deluje čim bolj tiho. To je veliko pozitivnih povratnih informacij. Če nihče niUredi največje število strani, ki lahko natisnejo standardno kartušo, nato pa morate uporabiti poseben način delovanja. Gumb za njegovo aktiviranje se nahaja na nadzorni plošči. S svojim delom bo naprava žrtvovala barvno nasičenost.

Copy

Za potrošnike ni nobenih pritožb pri kopiranju dokumentov na napravo Samsung SCX 3200. Če želite začeti ta postopek, morate pod pokrov namestiti list, kliknite gumb "Start". Po 5 sekundah bo naprava zagnala in natisnila stran.
Opozoriti je treba, da ta funkcija popolnoma ustreza besedilu. Če želite kopirati slike ali slike, jih morate najprej skenirati v računalnik, nato pa jih natisniti ločeno. To bo izboljšalo kakovost prejetega dokumenta.

Scan

Ta MFU kot optični bralnik deluje brezhibno. Če primerjate napravo s katerim koli drugim nepoklicnim izdelkom, je Samsung SCX 3200 v redu z besedilom, dokumenti, fotografijami in drugimi predmeti. Največja ločljivost dokumenta je 1200 x 1200. Ta indikator bo dovolj za digitalizacijo vsega, kar potrebujete. Najpogosteje je to dovoljenje več kot dovolj. Če uporabnika ne zanima največja velikost, standard 300 x 300 pa je dovolj, lahko le uživa tiho delovanje naprave in hiter proces. Skeniranje ene strani praviloma ne traja več kot 20 sekund. Izberete lahko mapo, v kateri bo program shranil datoteko. V kompletudisk je dobavljen. Namestil je vse potrebne gonilnike in programsko opremo. Če želite, lahko uporabite katero koli drugo programsko opremo. Naprava deluje z različnimi neformalnimi programi.

Rezultati

Iz predloženega pregleda je mogoče priti do enega samega sklepa. Samsung SCX 3200 je čim bolj priročen in se odlično pokaže v delu. Možno ga je uporabiti tako v pisarni kot doma. Vendar pa velika količina dnevnega tiskanja MFU ni zasnovana, zato morate razumeti vse nianse. Nekateri potrošniki so razočarani zaradi pomanjkanja omrežnih modulov, vendar je ta naprava zasnovana s skromno uporabo. Hrup je minimalen, hitrost je odlična, majhne dimenzije. Samsung SCX 3200 (kartuša, ki jo lahko kupite v kateri koli trgovini) bo trajala dolgo časa in bo dolgo časa uživala v lastniku. Potrošniki priporočajo napravo za nakup in opisujejo vse njene prednosti.

Sorodne publikacije