Igra Industrijski obrt 2: gide

Indie igre niso tako priljubljene med današnjimi igralci. Večina raje horror, ukrepanje in MMORPG. Ampak očitno, vsakdo vsaj enkrat igral slavni igri Minecraft. Že zgodilo se je, da žanr peščenjaka zaživi med otroki in mladostniki, drugi pa raje bolj aktivne in resne igre. Toda vodnik za Industrial Craft 2 bo potreben vsakomur, ki se je odločil poskusiti to spremembo in preučiti industrijsko proizvodnjo.

Igra

Minecraft je računalniška igra, ki je bila izdana leta 2011. Žanr peskovnika v njem dopolnjujejo elementi simulatorja preživetja in odprtega sveta. Igralec je predstavljen z virtualno lokacijo v tridimenzionalnih meritvah in naključno ustvarjen s svetovi. V igri so elementi sestavljeni iz kubičnih blokov, ki omogočajo igralcu, da ponovno zgradi vse. Zahvaljujoč virtualnemu oblikovalcu lahko igralec ustvari kakršno koli obliko gradnje, pridobivanje materialov ali uporabo ustvarjalnega načina za prost dostop do orodij. Minecraft mnogi primerjajo z LEGO oblikovalcem.


Ker je projekt izveden v žanru peskovnika, za igralca ne določa določenih ciljev, z izjemo nekaterih sprememb, ki lahko ustvarijo misije in naloge za prehod. Kljub pomanjkanju ciljev ima igralec nekaj opraviti: preučiti lokacijo, se boriti s sovražnimi bitji, pridobivati ​​vire in drugo. itd.
Medtem ko so mnogi skeptični glede Minecrafta, je težko zanikati, da je to ena najuspešnejših iger v zgodovini. Do leta 2018 je bilo prodanih več kot 144 milijonov izvodovplatforme In število uporabnikov piratskih različic in ne presega tega števila. Po statističnih podatkih več kot 74 milijonov igralcev začne igro vsaj enkrat na mesec.

Sprememba

Industrijski obrt 2 je modem "Maincraft", ki ni najbolj znan med ljubitelji igre. Najverjetneje je to posledica kompleksnosti in specializacije. Sprememba je namenjena proučevanju industrijske proizvodnje. Ker je glavno občinstvo igre - otroci od 6. leta starosti, jim le ni mar za metalurgijo, elektrotehniko in agroindustrijo.


Ta način pa zelo uživajo mladostniki, ki na ta način preučujejo različne vrste energije, posebna orodja in naprave. Toda tudi najpametnejši potrebuje vodnik o Industrial Craftu 2.

Namestitev moda

Za začetek je bolje preveriti ustreznost različic odjemalca in mod. Te informacije lahko najdete na uradnem forumu, kjer so podatki navedeni v posebnem razdelku. Tukaj lahko dobite vodnik o industrijski obrti 2 o spremembah, napakah, popravkih in še več. Ta mod je postavljen s pomočjo Minecraft Forge. Potrebno je, da začnete nalagati igro sama, po iskanju tega pripomočka, ne pozabite preveriti združljivosti različic. Nato morate radikalno ustvariti mapo "mods", če je še ni. Po iskanju potrebne spremembe in premikanju v prej ustvarjeno mapo. Zdaj lahko začnete igro.

Kje začeti?

Hydejeva Industrial Craft 2 v prvi fazi ni drugačna od začetka v običajni igri. Igralec začne iskati vire, ki bi mu pomagali, da lupi svojo posteljo, delovno mizo in peč. TudiMorate se seznaniti z orodji za igro: žogico, lopato in sekiro. Prav tako bo treba zgraditi majhno hišo, ki jo bo tiho čakala čez noč. Ne pozabite na prehrano: založite se z jabolki in mesom. Pomisli na zaščito.

Latex in Rubber

Hyde by Industrial Craft 2 Experimental priporoča, da zberete vse, kar potrebujete za nadaljnji razvoj igre. Zato začnemo iskati drevo nebes. Zahvaljujoč njemu lahko dobimo lateks, kasneje pa gumo. Slednji material se pogosto uporablja pri ustvarjanju električnih naprav in generatorjev. Da bi dobili lateks iz drevesa ježa, morate narediti pipo, ki bo izločila sok. Mimogrede, iz enega drevesa lahko dobite neskončno količino lateksa. Edina stvar v tovarni v tem primeru je pogojno polnjenje. Zato ni priporočljivo, da se zmanjša učinek. Če je to drevo daleč od stanovanja, lahko poskusite dobiti sadike iz njegovih listov, da posadite rastlino poleg hiše. Obstaja tudi možnost, da dobite lateks z lomljenjem lesa.

Potrebni viri

Hyde Fashion Industrial Craft 2 predvideva ustvarjanje raket in spustov v rudnik. To je običajno delo za obrtnike. V jamah morate izločiti železo, baker in kositer. Železo je eden najpomembnejših materialov, ki se uporablja praktično v virtualni industriji. Prav tako je vredna pozornosti na bron, ki je izdelan iz bakra in kositra. Včasih se izkaže, da je veliko močnejša od železa, zato je iskanje sestavnih delov za plovilo veliko lažje. Zato mnogi igralci uporabljajo bron za oklep in instrumente.
Pomembnoza začetek ustvariti železno kladivo in po 5 železnih plošč. Vse to bo pomagalo ustvariti peč železa.

Prehrana

To ni nič manj pomembno v zgodnjih fazah razvoja Minecraft Industrial Craft 2. Hyde priporoča takojšen razvoj kmetijsko-industrijskega sektorja. Če želite to narediti, morate strgati potrebna orodja. Iščemo vodo, skupaj s katero posadimo pšenico. Izloča se iz običajnih zelišč.
V prvih fazah bo pšenica pomagala preživeti in dobro jesti. Iz njega lahko narediš kruh. Če uporabljate lesene kroglice, lahko povečate pridelek in olajšate tudi gojenje drugih uporabnih pridelkov.

Električno inženirstvo

Eden od virov energije v igri je generator. Za to potrebujete lateks, rdeč prah, baker, železo in kositer. Vse to bo potrebno za električarja. Za razliko od običajnega, deluje dvakrat hitreje. Takšna pečica deluje le s pomočjo elektrošemov. Pri vodilih za Industrial Craft 2 (1710) je priporočljivo, da se ruda zdrobi v drobilnik in šele nato stopi. Tako se količina materiala podvoji. Torej, za začetek, se morate osredotočiti na proizvodnjo drobilca. Ker je to specializiran način, ima veliko nenavadne opreme, ki še ni bila videna. Na primer, lahko uporabite stroj za pranje rude in termo centrifugo. Vse to bo pripomoglo k pridobivanju še več virov iz virov.

Metalurgija

Zbrali smo veliko železa, izdelali smo pic z njim in njegove kamnite kolege. Zdaj lahkoPojdi v jamo Moramo biti pripravljeni na dejstvo, da moraš tukaj dobro delati, da dobiš dovolj sredstev. Morate zbrati vse, kar pride do vaših oči. Ne pozabite na rdeč prah. Potrebno je temeljito pripraviti, sicer v trenutku plovila kompleksne opreme morda ne bo dovolj materiala in se bo moralo spustiti nazaj v rudnik. Za samodejno pridobivanje virov v tem načinu z uporabo rudarskega laserja in vrtalnega stroja.

Agroindustrial

Kot je bilo že omenjeno, so najučinkovitejše, če so rastline rastline lesene. Prav tako je pomembno uporabiti selektivne metode. Ferry bo iz žetve naredil železni prah, in če boste uporabljali aurelijo, boste dobili zlato zrno. Igralec lahko uporablja tudi kavo. Pijača bo pomagala liku, da se razveseli, se hitreje premakne in deluje bolj učinkovito. Naredite kavo iz ustreznega sadja.

Priporočila za gradnjo

Pri industrijskem oblikovanju Craft 2 Experimental je priporočljivo uporabiti specializirana gradbena sredstva, ki bodo veliko močnejša od tistih, ki so se prej uporabljala v redni igri. Mnogi igralci uporabljajo gradbeno peno, iz katere je izdelan penast beton. Zadnji material je močan in eksploziven. Lahko ga poslikate ali uporabite teksturo katerega koli drugega bloka na njem. Če ste stisniti peno, lahko dobite veliko blokov pene, zaradi česar je material poceni. Ker je ta način dobro razvit elektrotehnika, ga ne morete uporabiti za razsvetljavosvetilke in električne žarnice. Lahko dobijo različne oblike: tla, stene, mize ali strop.

Sklepi

Razvoj industrijske obrti 2 se lahko začne na kakršen koli način. Toda še vedno obstajajo priporočene različice, ki bodo pomagale hitreje razvijati igro in ne bodo trpele zaradi višje sile. Večina izkušenih igralcev začne z izdelavo električnih naprav. Ampak za delo, morate ustvariti vir električne energije. Če je vaše stanovanje pod zemljo, se lahko opraska geotermalni generator. Če je hiša na površini, je najbolje uporabiti kinetično vetrno turbino.

Sorodne publikacije