Telefon ZTE Blade A510: specifikacije, navodila, ocene

Kdo sanja o elegantnem večnamenskem pametnem telefonu? Če obstajajo, potem njihove enote. Mobilna naprava je cenila tudi zanesljivost. S poudarkom na asortimanu, predstavljenem v specializiranih prodajalnah, lahko sklepamo, da se najboljši pripomočki prodajajo po visoki ceni. Druga možnost pa so še vedno naprave iz nebesnega cesarstva. Trenutno so kitajski proizvajalci dosegli visoke rezultate. Njihovi pripomočki imajo ne le lep videz, ampak tudi nizke stroške. Prav to velja za mobilni telefon ZTE Blade A510. Ta "proračun" ima pomembne prednosti in kaj točno - bo opisan v članku.
Pakiranje in dodatki

Prva stvar, s katero se srečuje kupec, je embalaža. Okrašena je v beli barvi. Na njem ni običajnih slik telefona. Namesto tega so oblikovalci uporabili shemo naprave, ki je bila uporabljena s pikčastimi linijami. Tehnične značilnosti so predstavljene v obliki simbolov. Piktograme lahko vidite v obliki črke, žarnice, igralne palice in drugih, ki vam povejo, kaj bo na voljo uporabniku, ki kupi ta model na sprednji plošči in stranskih robovih. Za mnoge kupce je nedvomno zanimivo, kako priti z ZTE Blade A510. Navodila za uporabo in druga dokumentacija morajo biti vključena v komplet. Poleg tega obstaja garancijska kartica, ki zagotavlja brezplačno storitev za eno leto. Tudi v škatli je kupecPoiščite napajalnik in kabel USB. Slednji se ne uporablja samo za polnjenje naprave, temveč tudi za povezavo pripomočka z drugimi napravami, na primer z računalnikom ali prenosnim računalnikom. Tudi v škatli bo kupec videl dodaten plastični pokrov. Na žalost proizvajalec ne ponuja priloženih slušalk. Lahko pa ga kupite v kateri koli trgovini. Z izbiro določenega modela slušalk ne bo težav, saj je telefon opremljen s standardnim avdio vhodom in deluje s slušalkami katerekoli znamke.


Oblikovanje

Prva stvar, ki jo kupec vidi pri razpakiranju paketa, je lep in eleganten telefon. Standardna barva ohišja je temno modra. Vsak uporabnik lahko enostavno doda malo svetlosti svoji napravi z uporabo opcijske plošče, ki je priložena kompletu. Pri oblikovanju telefona so oblikovalci uporabljali jasno simetrijo. Izgleda dobro, če ste pozorni na lokacijo zvočnika in mikrofona. Vogali telesa so rahlo zaobljeni in dajejo pripomočku mehkobo. Spodnja slika ZTE Blade A510 je 100% podprta s to izjavo. Sprednja plošča je uokvirjena s plastičnim okvirjem. Ker je majhna, je naprava videti precej kompaktna. Seveda je glavni okras sprednje plošče zaslon. Proizvajalec ga je zaščitil s posebnim steklom, ki je prekrito z oleofobnim premazom. Njegova prednost je očitna. Pri delu na zaslonu se praktično ne zbirajo prstni odtisi. Tudi steklo ščiti pred nastankom sekancev, majhnih prask in drugih poškodb.
Na dnudel naprave neposredno pod zaslonom se prikaže nadzorna plošča. Na njem so trije gumbi. V sredini, v obliki kroga, se izvrši gumb "Home". Za ostalo je oznaka v obliki točk. Te tipke delujejo kot "Meni" in "Nazaj". Sprva se zdi nerodno, vendar se sčasoma zelo hitro navadite na to lokacijo in oznako. Nad zaslonom poleg zvočnika obstajajo tudi senzorji za osvetlitev, približek, indikator dogodka in seveda "okno" prednje kamere. Na zgornjem koncu je proizvajalec predstavil le priključek za avdio naprave. Spodaj je bilo mesto za USB vrata, majhna luknja za mikrofon in zvočnike. Kar se tiče stranskih obrazov, so le pravice funkcionalne. Na njej, po standardni shemi, obstajajo gumbi za nastavljanje glasnosti in moči. Kaj je na hrbtni strani telefona? Tukaj je proizvajalec postavil LED bliskavico in lečo glavne kamere. V vlogi dekoracije uporabimo logotip s srebrno barvo. V istem niansirnem traku je trak, ki se nahaja v spodnjem delu telesa. Kartico SIM namestite tako, da odstranite hrbtni pokrovček. Pod njo sta dve mikro in nano obliki. Tu je tudi izhodni priključek.

Ergonomija

Po mnenju večine uporabnikov mobilni telefon ZTE Blade A510 pri uporabi ostane samo pozitivne. Ker tehta le 130 g, se roka ne utrudi niti med dolgim ​​pogovorom. In njegov primer ima obliko, ki je v stiku z pripomočkom čim bolj priročna.Mnogi uporabniki trdijo, da je napravo mogoče nositi ne samo v vrečki, ampak tudi v žepih srajc, hlače, jakne in drugih oblačil. Še posebej je potrebno dodeliti debelino ohišja. Je le 82 mm. Ta kazalnik lahko velja za standard sodobnih mobilnih naprav. Ni tako majhen, da je telefon poškodovan v primeru nenamernega padca, vendar ne tako velik, zaradi katerega bo uporabnik utrujen za dolgotrajno interakcijo.
Kakovost montaže kitajske naprave je presegla vsa pričakovanja. Vsi deli so nameščeni čim natančneje. Ni škripanja ali zamud.

Telefon ZTE Blade A510: Funkcije zaslona

Proizvajalec je v otroštvu uporabil 5-palčno matriko. Njegova kakovost lahko konkurira vsem drugim blagovnim znamkam. Za izdelavo zaslona se uporablja tehnologija IPS. Zaradi odsotnosti zračne plasti je slika, prikazana na zaslonu, zelo podrobna. Najbolj optimalna za takšno diagonalo je ločljivost 1280x720 px. To je točno to, kar se uporablja v tem modelu. Jasnost slike je odvisna tudi od gostote slikovnih pik. Njegova hitrost je 320 ppi. Tudi če pogledate sliko v neposredni bližini oči, je nemogoče opaziti "kvadrate". Proizvajalec ni pozabil take možnosti kot multitouch. Ta model podpira do 10 hkratnih dotikov. Senzor je zelo občutljiv. Takojšen odziv je treba narediti tudi po lahkem dotiku. Prej je bilo ugotovljeno, da je proizvajalec uporabil oleofobni premaz. Je bistveno zmanjšala svetlost zaslona, ​​vendar jene pomeni, da prstni odtisi sploh ne ostanejo na steklu. Ampak ne skrbite, saj se zlahka obrišejo z mehko krpo. Razvijalci niso uporabili posebnega filma, ki pojasnjuje to: lastnosti stekla so tako visoke, da zaslon in brez njega pod visoko zaščito. Zaslon v tem modelu odlikuje odličen prenos barve in največji kot gledanja. Pri vsaki osvetlitvi lahko uporabnik računa na udobno svetlost. Samodejno se spremeni zaradi senzorjev. Na primer, ko se uporablja na ulici v sončnem vremenu, se svetlost dvigne na maksimum, v sobi pa je izpostavljena povprečju. Za udobno delo v temi lahko zmanjšate svetlost na minimum.

Kamera

Tako kot številni drugi sodobni pripomočki ima ZTE Blade A510 dve kameri. Glavni je zasnovan na 13-megapixel matriki. Z njim lahko fotografirate z ločljivostjo 4160x3120 px. V skladu s tem merilom lahko ta model pametnega telefona tekmuje tudi z napravami v srednjem segmentu. Razvijalci uporabljajo fazni samodejno ostrenje, ki vam omogoča, da naredite najbolj podrobne posnetke. Svetilka je opremljena le z glavno kamero, saj se nahaja na zadnji strani ohišja. Ko vstopite v video način, lahko snemate videoposnetke z ločljivostjo 1280 x 720 px. Sprememba hitrosti sličic na sekundo je 30 enot. Po mnenju večine uporabnikov je kakovost optike prizadela vsakogar brez izjeme. Za takšno cenovno kategorijo je večizjema kot pravilo. Najboljša kakovost slike prihaja z dobro osvetlitvijo. Odlikujejo jih visoka stopnja kontrasta in realističen prenos barv. Pri šibki svetlobi se lahko pojavi majhen šum. To je tisto, kar se lahko šteje za pomanjkljivost, ki kvari visoko oceno optike. Razvijalec je izbral fiksno ostrino za sprednjo kamero. Temelji na 5-megapixel senzorju. Največja ločljivost fotografij je 2592 x 1944 px. V svojih pregledih uporabniki pogosto posvečajo pozornost dejstvu, da ni primerna za seizem, saj slike očitno nejasne slike.

Strojna "polnitev"

Telefon ZTE Blade A510 ni povzročil ostrih kritik uporabnikov glede meril uspešnosti. Temelji na čipu MediaTek MT6735P. Ta procesor deluje na 4 računalniških modulih tipa Cortex-A53. Lokacija sistema je 64 bitov, kar omogoča uporabnikom, da namestijo najnovejše aplikacije na pripomočku. Grafika ustreza grafični kartici Mali-T720. Odlično deluje z vsemi vrstami slik, vključno z animacijami. Delovne lastnosti dopolnjuje še en gigabajt RAM-a. Tako lahko operacijski sistem deluje brez obešal. Vsak uporabnik lahko opazi, da so delovne mize gladke in hitro preklapljajo. Usmerjenost slike se spremeni dobesedno v eni sekundi. Če delate z aplikacijami, ki ne zahtevajo veliko virov, jih je zelo enostavno odpreti. Nedvomna prednost tega modela je v tem, da se številne 3D igre sprožijo na "navdih". Za delo s telefonomuporabniku je na voljo 8 GB integriranega pomnilnika. Seveda ne bodo vsi na voljo. V sistemske datoteke je vključen določen znesek. Priporočljivo je namestiti pomnilniške kartice za tiste, ki ne bodo imeli dovolj glasnosti. Z njihovo pomočjo se bo skladišče za prenos dodatne programske opreme razširilo na 32 GB.

Platforma

Ta model pametnega telefona temelji na šesti različici Androida. Proizvajalec je uporabil novo lupino, zato nekateri uporabniki težko najprej konfigurirajo svoj telefon ZTE Blade A510. Ampak ne skrbite, z vsemi spremembami zelo enostavno razumeti. Na primer, spodnji bris na namizju bo odprl dodatni meni. Omogoča spreminjanje učinka, ki se pojavi pri preklapljanju med zasloni. Prav tako je bilo enostavno spremeniti ozadja, določiti slog prikaza ikon. Načeloma so ostale nastavitve ostale enake kot v "čisti" različici Android 6. Po mnenju uporabnikov operacijski sistem izgleda precej harmonično in nova lupina je odprla številne nove funkcije. Spremembe se niso dotaknile tipkovnice, telefonskega imenika in klicnih številk. Proizvajalec v tovarni je uporabil najmanj nameščenih programov. Vendar pa to ni težava, saj lahko na Google Play Market prenesete vso potrebno programsko opremo.

Avtonomija

ZTE Blade A510 ima baterijsko enoto 2200 milijampov na uro. Treba je omeniti, da njegove značilnosti niso neporavnane. Rezultate trajanja baterije lahko ocenite kot zadovoljivo. Če zmanjšate obremenitev pripomočka, lahko to storiteštejejo 15 dni. V primeru aktivne interakcije bo uporabnik moral zvečer napolniti baterijo.

Priložnosti za komunikacijo

Priročnik ZTE Blade A510 vam bo pomagal razumeti možnosti povezovanja. Navaja, da je naprava zasnovana za delo z dvema SIM-karticama mobilnih operaterjev. Obstaja podpora za omrežja četrte generacije. Tudi s pomočjo slušalk lahko napravo uporabljate kot radijsko postajo. Mnogi uporabniki so posvečali pozornost odličnemu navigacijskemu modulu. Deluje zelo hitro, v manj kot 30 sekundah lahko najde do 4 satelite. Poleg tega je naprava opremljena z bluetooth različico 4.1 GPS in standardnim modulom Wi-Fi 80211 b /g /n /ac.

ZTE Blade A510 Telefon: Lastnik Reviews

Po pregledu vseh pregledov lastnikov, predstavljenih v omrežju, lahko poudarite glavne prednosti in slabosti tega telefona. Prednosti, seveda, vključujejo:
 • Zaslon svetle kakovosti.
 • Odlične značilnosti kamere.
 • Dostopna raven učinkovitosti.
 • Široke komunikacijske zmogljivosti.
 • Moderna elegantna oblika.
 • Vendar slabosti praktično niso omenjene v pregledih. Edina stvar, ki jo je mogoče pripisati slabostim tega pripomočka, je relativno kratko življenjsko dobo baterije, medtem ko se obremenitev povečuje.

  Na koncu

  Seveda se kitajski pripomočki ne razlikujejo od izvirnih rešitev. Pogosto prototip za njih so modeli znanih blagovnih znamk. ZTE Blade A510 ni bila izjema. Če pa podrobno preučite njegove značilnosti, potem pa zunanjopodobnost z izdelki "jabolka" se lahko varno zabeleži v koristih. Seveda je razlika še vedno prisotna, vendar se v celoti izplača po nizki ceni. Leta 2016 je bil Blade A510 prodan za približno 8.000 rubljev, medtem ko so bile naprave Apple dobavljene v trgovine s ceno dveh ali celo trikrat višjo.

  Sorodne publikacije