Kako namestiti "kože" na World of Tanks - navodila

V World of Tanks se namestitev "kože" nanaša na spreminjanje in druge izboljšave stranke. Kljub temu, da zamenjava "kože" tehnologije ni prepovedana z uradno administracijo igre, ne pozabite, da pri prenosu vsebine (arhiva) na internet lahko naletite na viruse, ki bodo brez vašega znanja ne samo začeli škodovati računalniku, ampak lahko ukradejo vaš račun ali spremenite igro, tako da boste prepovedani, potem bo zelo težko dokazati, da to ni vaša krivda.

Izbira mesta

Prva stvar, ki jo igralec, ki se želi naučiti, kako nastaviti "kože" na World of Tanks, je, da prenese arhiv s potrebnimi spremembami. To je lahko videz enega stroja in celoten arhiv z množico različnih dodatkov, ki jih je treba preveriti tudi za zakonitost uporabe. Ne pozabite, da so igre prepovedane spremembe, ki avtomatizirajo igralčeva dejanja ali olajšajo iskanje nasprotnika.


Druga pomembna točka je izbira vira prenosa. Kako namestiti "kože" na World of Tanks, če ne delujejo? Vsako kožo je treba posodobiti z vsako večjo posodobitvijo igre, zato mora biti spletno mesto za prenos pomembno. Prav tako ne bi smelo biti "junk" oglasov na njem, kot v mnogih rumenih časopisih. Podobna spletna mesta zaslužijo denar s promocijo samega WT.

Mapa

Ko prenesete arhiv, morate vedeti, kako nastaviti "preobleke" na World of Tanks. Če želite to narediti, najprej pojdite v koren igre. Tam morate ustvariti imenik res_modsvehicles. Neposredno v njej inmorate odstraniti prenesene arhive. Vendar pa je včasih prišlo do situacije, ko je avtor mode napačno zapakiral arhiv. Ne pozabite, da potrebujete tudi podmape za vsako posamezno državo. Na primer, ruski ali britanski. In že je nekaj kož. Zdaj veste, kje lahko postavite "kože" za World of Tanks. Če vas zanimajo druge igre iz Wargaminga, potem imajo podobno strukturo, vendar dokler uporaba kože na tehnologiji ni izvedena.


Škoda ali koristi

Celo vedeti, kako nastaviti "kože" na World of Tanks, mnogi igralci dvomijo, ali bi morali. Dejansko je v tej situaciji velika pomanjkljivost - uveljavljena koža je vidna samo vam. To je, ko je okrašena avto v potrebnih barvah, boste razumeli, da vse te "lepote" vidite samo vi, vendar ne zavezniki ali sovražniki. Kaj je potem smisel, če ne morete izstopati? Vendar pa je namestitev kože - to je velika pomoč za začetnike, ki so slabo razstaviti v vojaških strojev v igri. Za njih je možno prenesti posebne kože, ki bodo igralcu pokazale šibke in močne strani tehnologije, natančneje njihov oklep, lokacijo rezervoarja in rezervoarja za bencin. To bo pomagalo ne le videti ranljivost vašega avtomobila in nadomestiti pod strel najbolj močna področja pokritosti, ampak tudi za cilj, streljanje ne samo tako, ampak na določene točke na sovražnem stroj.
Vendar, če vas zanima predvsem zabava, ne dvig ravni igre in odstotek zmag, lahko varno namestite slike in preobleke na svojem rezervoarju. Zapomni si: ker je to le vizualna komponenta, tudi če avtomobil barvate v vseh barvah mavrice, ne vpliva na njegovo maskiranje ali vidljivost na katerem koli področju.

Sorodne publikacije