Kako prenesti pravice na "SAMPO RP"?

Vsi, ki igrajo spletne igre, poskušajo prenesti njegov značaj in doseči veliko zanimivih stvari. Uporabniki, ki imajo raje SAMP, poskušajo dobiti vozniško dovoljenje od prve stopnje. Izkušeni igralci računalniških iger ne smejo opraviti izpita, ampak preprosto pojdite k inštruktorju in kupite njegove pravice. Seveda bo to nekoliko dražje, vendar lahko prihranite čas. Kako prenesti pravice na "SAMPO"? Poglejmo to.

Kje predati pravice "SAMPA"?

Za začetek je treba določiti, kje lahko prevzamete pravice. Kot v resničnem življenju, morate najprej najti avtošol. Kako se to lahko stori? Tu je več možnosti, lahko izberete eno od predlaganih.


 • Če imate denar, lahko naročite taksi in, ko ste označili destinacijo, lahko hitro pridete do avtošole.
 • Da ne bi porabili denarja, boste morali iti peš. Če želite to narediti, lahko zapišete ukaz "/gps" v klepet in izberete avtošole. Zemljevid se bo pojavil na zemljevidu, morate iti tja.
 • Prevzemi pravice ("SAMPO RP")

  Odlično, prišel si do cilja, zdaj lahko greš na izpit. Takoj je treba omeniti, da ne morete podeliti pravic, ampak jih preprosto kupite. Če želite to narediti, morate najti inštruktorja in se strinjati z njim. Če te možnosti ne dobite, obiščite županovo pisarno in kupite potrebne dokumente od dajalca licence. Takšna storitev na različnih strežnikih bo stala drugače. Seveda bo to dražje od samega izpita.


  Kakoopravi izpit

  Če ste začetnik in ga ne morete prodati za pravice, poskusite sami opraviti izpit. Kako prenesti pravice na "SAMPO"? Gremo v avtošolo. Ob prihodu gremo v zgradbo in poiščemo rdečo oznako, na kateri morate vstati. Nato boste morali potrditi svoja dejanja in nadaljevati z dostavo. Najprej boste morali odgovoriti na teoretična vprašanja. Na različnih strežnikih uprava pripravi svoj seznam vprašanj, vendar pa obstajajo nekatere podobnosti, zato je vredno odgovoriti nanje.
 • Črka M na merilniku hitrosti kaže, da je motor vklopljen.
 • Za vklop luči, morate pritisniti gumb Alt.
 • Če želite vklopiti motor, morate pritisniti Ctrl.
 • Za polnjenje morate voziti do polnjenja in pritisniti gumb Num 2.
 • Za zmanjšanje stroškov morate pri izstopu izklopiti motor.
 • Gumb št. 4. ustreza omejitvi.
 • To so najpogostejša vprašanja, ki jih morate vedeti, da lahko udobno potujete po mestu. Preden opravite izpit, morate pregledati teorijo. To lahko storite s klikom na isto rdečo oznako, vendar morate izbrati ustrezno postavko.
  Kako prenesti pravice na "SAMPO"? Nato boste morali iti na vožnjo. Če želite to narediti, morate zapustiti stavbo in sedeti v vsakem avtomobilu, ki je parkiran v avtošoli. Pomikajte se po oznakah. Ne pozabite voziti brez kršenja prometnih predpisov. Ko končate določeno pot, boste avtomatično prejeli pravice. Zdaj veste, kako prenesti pravice na "SAMPO". Ta postopek vas bo popeljalpribližno 20-30 minut, vendar je sestavni del uspešnega življenja. Brez ustreznega dokumenta se ne boste mogli zaposliti kot voznik taksija ali voznik avtobusa. Prav tako ne boste mogli kupiti avtomobila ali najemnine. Če ne želite opraviti izpita, lahko pridobite pravico.

  Sorodne publikacije