Kaj je največji telefon na svetu?

Sodobni pametni telefoni in telefoni so po velikosti precej primerljivi s potnim listom ali torbico. Seveda obstajajo posamezni primeri, ki nimajo veliko opravka s primerjavo, vendar v vsakem primeru ne dosežejo ranga velikanov. Zakaj? Da, saj so v svetu največjih telefonov vse strani že dolgo zasedene. Toda kdo ga bomo poskusili ugotoviti danes. Zanimivo bo.

Samsung SCH-R450

Prvi na seznamu največjih telefonov na svetu - to je Samsung SCH-R450 ali natančneje, je povečan v velikosti kopij. Nastal je s pomočjo dveh podjetij - "Samsung" in "Cricket". Za občudovanje tega čudeža tehnologije, ki, mimogrede, uradno vnesena v Guinnessovo knjigo rekordov, lahko na eni najlepših ulic v Chicagu. Tukaj je fotografija največjega telefona na svetu:
Kar se tiče njegovih značilnosti, je vse preprosto. Dolžina naprave doseže oznako 457 metrov, debelina je 74 cm, širina pa je nekaj več kot 342 metrov. Mobilni telefon lahko imenujemo samo z dejstvom, da ga bodo uporabljali kot Gulliver ali nekatere druge velikane.


Kljub temu ima ogromna kopija modela Samsung R450 enako funkcionalnost kot originalna različica naprave. Telefon vam omogoča klicanje, pisanje in pošiljanje sporočil SMS, poslušanje glasbe, brskanje po spletnih straneh. Mimogrede, kot zaslon je zaslon LED diagonala skoraj 23 metrov. Poleg tega ima telefon delujoči modul Bluetooth, zložljivo tipkovnico qwerty, kamero z ločljivostjo 13 milijonov slikovnih pik, ki je mimogrede sposobna fotografirati, in več fotografij.prednameščene igre jih lahko igrate po želji.
Seveda je težko reči, da je bil namen ustvariti največji telefon na svetu ali ne, vendar je tako ali drugače.

Sony Xperia Z Ultra

Če se vrnete na sodobne naprave, je bil takrat eden največjih telefonov na svetu, ki so občutljivi na dotik, Sonyjev pametni telefon Xperia Z Ultra. Ta pametni telefon ima zaslon velikosti 64 palcev in ima velikost skoraj 18 cm. V času izdaje, nihče ni mogel tekmovati s to napravo, razen za katero koli tableto, ker je bil večji zaslon in velikost samo v njih.

Kljub temu, da je Sony naredil tega "velikana" v svetu pametnih telefonov, se je izkazalo, da je Xperia Z Ultra precej lepa naprava in s precej dobro zmogljivostjo do leta 2013. Ampak, na žalost, posebna slava smartphone ni našel in vse iz istega razloga - zelo velike velikosti, in uporaba ni zelo priročno.
V tistem času so se kot standard šteli za pametne telefone z zaslonom 45-5 palcev in takšne "lopate", kot so jih imenovali številne, so bile videti zelo čudne. Ravno nasprotno, vedno več se srečujete z ljudmi, ki imajo v rokah natanko tako kot "lopate". Xperia Z Ultra preprosto ni imela sreče - v tem času ni izginila.

Samsung Galaxy Mega 6.3

Eden največjih telefonov na svetu, ki ga ne moremo reči - Samsung Galaxy Mega 6.3. Pojavil se je istega leta kot prejšnja naprava - 2013 le v preteklosti že več mesecev. V podjetju "Samsung" so bili prepričani, da bo novost hitro postala priljubljena in ljudje bodo začeli razstaviti, kako vročepecivo, vendar se niso zgodili čudeži. Torej, pametni, seveda, povzročil veliko presenečenje med javnost, po vsem, v resnici, je postal prvi v letu 2013, problem (pametni telefon velike velikosti, ki ne doseže parametre tabličnega računalnika) na trgu, samo iz velikih velikosti igral z njim grdo šala.
Dejstvo je, da se je pred pojavom Mega 6.3 največja naprava v "Samsungu" obravnavala kot opomba 2, ki se je praktično imenovala "lopata". Novost vseh parametrov je bila večja, in želijo imeti s seboj takšno napravo, je bila zelo majhna. Mimogrede, malo o parametrih pametnega telefona. Dolžina naprave je bila skoraj 17 cm, širina pa je bila nekoliko manjša od 9 cm. Zaslon je velik - 6,3 palca. Značilnosti so tudi zelo dobre, toda maščobna točka je sploh nastavila avtonomijo - telefon je komaj preživel do večera in to z zmernim izkoriščanjem.

Asus Zenfone 3 Ultra

Na koncu članka bi vam rad povedal, kaj je trenutno največji telefon na svetu. Torej izpolnite - Asus Zenfone 3 Ultra. Ta naprava je bila predstavljena v zimskem letošnjem letu in je bila hitro poimenovana največja na svetu. Če je Xperia Z Ultra ohranila svoj vodilni položaj, je novi Zenfone 3 pritisnil. Novost iz "Asusa" je prejela velik zaslon z diagonalo 6,8 cm in dimenzijami v dolžino 186 mm in širino 93 mm. Temu bi morali dodati zelo dobro polnilo, zdaj pa ne gre za to.

Zenfone 3 Ultra je hitro našel svojega kupca - ljudi, ki ne želijo vzeti tabličnega računalnika, vendar niso zadovoljni s pametnimi telefoni z zaslonom velikosti 55–6 palcev. Asus lahko le pohvalimo, sajpodjetja so upoštevala vse pretekle napake drugih proizvajalcev in so natančno izbrala čas, ko bodo takšne "lopate" povpraševanje.

Zaključek

Tukaj, na splošno, in vse, kar lahko rečemo o največjih telefonih na svetu. Ne, seveda, obstaja še veliko drugih modelov, kot je prototip Nokia, ki tehta do 22 kg, ki ga je sestavil eden od kitajskih ljudi, ali Nexus 4 z zaslonom 42 palcev, vendar je to precej takšen "spomenik", če lahko tako rečete. , ne komunikacijskih sredstev. Ampak, ker so današnji telefoni predstavljeni, no, poleg prvega, seveda, popolnoma resničnega, jih lahko kupite in uporabite, tik preden to storite, se morate vprašati eno preprosto vprašanje: "Ali potrebujete?". To je vse. Vso srečo!

Sorodne publikacije