Kako je zamenjava orožja v "SAMPO"?

Ko igrate na GTA: San Andreas - Multiplayer, se lahko pravila in pogoji igre razlikujejo od tistega, kar so razvijalci predvideli privzeto. V skladu s tem lahko spremenite veliko vidikov igre sami, na primer, videz znakov, modeli avtomobilov in celo orožje. Seveda mora biti administracija strežnika dogovorjena, vendar skoraj povsod obstaja možnost spreminjanja preoblek, zaradi česar je projekt še vedno izjemno pomemben.


V skladu s tem se morate zagotovo naučiti, kako zamenjati orožje v SAMPO, saj bo to pripomoglo k temu, da bo zabava v igri veliko bolj razburljiva. Ta članek vam bo pomagal ugotoviti, kako to narediti. Dejstvo, da je zamenjava orožja v "SAMPO" lahko zelo težaven proces, če ne poznate kratke poti. O tem bo govoril ta članek.

Samodejna namestitev

Če želite zamenjati orožje v SAMPO, boste potrebovali modele, ki ste jih prenesli iz interneta, da bi namesto originalnih modelov v dane igre vstavili. Če to naredite ročno, boste potrebovali veliko časa, da zamenjate vse potrebne datoteke. Poleg tega bo vedno obstajala možnost, da bo nekaj šlo narobe in igra se ne bo zagnala ali pa bo prišlo do napake. Priporočljivo je, da poiščete spremembe, ki se lahko uporabijo za zamenjavo orožja v "SAMPO" z avtomatsko namestitvijo. To je veliko bolj priročen in učinkovit proces, ki se praktično izvaja tudi brez vašega sodelovanjanajbolj pomembna stvar - neverjetno hitro.


Poiščite želeni mod

Torej se odločite za zamenjavo orožja v "SAMPO" in želite to narediti samodejno, to je hitro in varno. To pomeni, da boste morali iskati modove z ustrezno oznako. V omrežju jih je veliko, zato pri iskanju ne bi smelo biti težav. Poleg tega se ne morete osredotočiti le na besedilo opisa, temveč tudi na razširitev datoteke, ki jo prenesete. Dejstvo, da so moduli za samodejno namestitev vedno na voljo v zapisu exe, to je v obliki datoteke, ki deluje samostojno. Ko ugotovite, da je to datoteka z avtomatsko namestitvijo, izberite modele orožja, ki vas zanimajo, in jih prenesite v računalnik. Po tem lahko preverite zamenjavo orožniških kož v "SAMPO". Kako točno Spodaj boste izvedeli vse, kar potrebujete za uspešno izvedbo te transakcije.

Kako deluje samodejna namestitev

No, prišel je čas za trenutek. Namreč - neposredna zamenjava modelov orožja v SAMPO. Ko prenesete mod za model, ki vsebuje ustrezen model orožja, ga boste morali zagnati z dvojnim klikom, to je, kot normalno datoteko. Odpre se okno, ki bo vsebovalo veliko različnih informacij o ustvarjalcu namestitvenega programa in druge podrobnosti. Nimate vseh teh zanimivih informacij, ker se morate osredotočiti na tisti del zaslona, ​​kjer se nahaja orožje, ki ga želite dodati igri. Na voljo bo tudi model orožjabo odstranjen iz igre, da bi dal prostor za novo "pištolo". Izberete lahko drugo možnost, če je na voljo, ali sprejmete, kar vam je predlagal namestitveni program.

Naslov namestitve

Zadnja stvar, ki jo morate storiti, je, da določite, kje točno morate namestiti ta mod. Seveda bi morala biti sama mapa z igro, zato najprej preverite, kje so datoteke v računalniku shranjene. Če vam ni všeč možnost, vsakič, ko izpolnite pot do igre, ko boste kmalu dodali novo orožje, se lahko veselite, saj je monter "pameten". To pomeni, da si zapomni, kam naj pošlje spremembe, zato bo naslednji način samodejne namestitve, ki ga prenesete in zaženete v računalniku, samodejno določil želeno mapo. Pravzaprav morate na tej strani samo potrditi zamenjavo in počakati, da samodejni namestitveni program izvede vse potrebne zamenjave za datoteke. Po tem lahko vstopite v igro in uživate v novih kožah orožja, ki ste jih sami izbrali na mreži. Enako lahko storite z drugimi teksturami, kot so avtomobili ali znaki.

Sorodne publikacije