DVR "Kardinal G3": pregledi, specifikacije, navodila. Kardinal G3

V sodobni družbi motoristov je pripomoček na svojem mestu, zajame položaj na cesti, je postal nekaj podobnega pravilom tona. Članek bo obravnaval DVR "Kardinal G3". Mnenja o napravah pojasnjujejo, da je model precej večfunkcionalen.

O pripomočkih

Uporaba mobilnih naprav, namenjenih za snemanje vsega, kar se dogaja za vetrobranskim steklom (in ne samo), je postala nekaj naravnega, kot je umivanje in umivanje zob zjutraj. Vse zaradi celotnega prometa avtocest v velikih mestih.


Pogosto se pojavijo situacije, ko policisti težko prepoznajo storilca prometne nesreče. Za to je ključnega pomena, da je kardinal G3 sposoben beležiti visoko kakovost in natančno reproducirati podrobnosti nesreče.

Stroški

Treba je opozoriti, da pripomoček ni poceni. Cena DVR "kardinal G3" se spreminja, v glavnem v razponu od 9400 do 10.000 rubljev. Čeprav lahko v nekaterih trgovinah stane vedno več. Takšna cena v celoti ustreza zmožnostim naprave, ker če skrbno premislite, kaj vozniki posvečajo pozornosti pri izbiri pripomočka, bo odgovor takoj dobil - to je kakovost videa. Recenzije o DVR "kardinal G3" pravijo, da je video odličen: vidne so vse najmanjše podrobnosti, vključno z gumbi na oblačilih mimoidočih. Ampak to ni vredno pozoren na njih, ampak za državne avtomobile avtomobilov. Takšni so vidnijasno tudi ponoči.


Splošne značilnosti

DVR "Kardinal G3" ima številne visokotehnološke rešitve, ki prispevajo k pozitivni oceni kupcev:
 • Vgrajen GPS navigator. Komaj kdo ve, kako pomembno je imeti tako funkcionalno napravo. Branje koordinat ne pomaga le pri sledenju hitrosti in poti, ampak tudi pri določanju lokacije, če se voznik v mestu nenadoma izgubi. Pravilno delovanje GPS-a je še posebej pomembno za taksiste, saj je večina vozniških programov vezana na ta modul.
 • Antiradar. Pravočasno vas opozori, da se približujete takemu specifičnemu signalu ali glasovnemu sporočilu, tako da ima oseba čas, da izgubi hitrost. Kardinal G3 deluje približno 1200 metrov, pri čemer opazi sodobna sredstva za določanje hitrosti, kot so "Arrow", "Cordon" ali "Chris".
 • Video kamera s petimi milijoni slikovnih pik s kotom gledanja 140 stopinj. Omeniti je treba, da ima naprednejši model 5 v 1 z oznako G5 nočni način fotografiranja, ki je sestavljen iz umetnega poudarjanja najtemnejših območij. Vendar pa pregledi DVR "Kardinal G3" kažejo, da so ponoči številke avtomobilov jasno prepoznavne.
 • Priročno Prikaz se zavrne z "zlaganjem" glavnega dela naprave, kar ustvarja ugodnejše pogoje za uporabo vmesnika, ki je v celoti podan v ruskem jeziku.
 • Podatkovne zbirke (ki vključujejo GPS koordinate na zemljevidih, informacije o radarjih in več) se posodabljajo prekPc Če želite to narediti, morate pripomoček povezati z USB-jem.
 • Treba je poudariti, da je meja velikega pripomočka prisotnost elektronskega merilnika pospeška - senzorja nesreče.

 • Kaj je v kompletu?

  Avtomobilisti pozdravijo napravo, naredijo video preglede, pustijo pozitivne povratne informacije in priporočajo prijateljem. Mnogi na začetku težko obvladajo principe visokotehnoloških pripomočkov (večinoma tistih voznikov, ki raje uporabljajo preproste pripomočke, kot je Ritmix AVR 424). Vendar pa bi morali narediti le malo truda, da bi razumeli funkcionalnost. Samo za te namene in ustvaril navodilo o uporabi DVR "kardinal G3". Poleg tega je v kompletu vključen: kabel USB in vžigalnik za cigarete, ki je primeren za gadget v kabini.

  Pros

  Glede na veliko večino pregledov v trgovinah, ki prodajajo ta izdelek, so kupci zadovoljni s pripomočkom. DVR 3 v 1 "Kardinal G3" je optimalno razmerje med ceno in kakovostjo in ima vse potrebne lastnosti, ki jih zahtevajo vozniki:
 • antiradar;
 • videorekorder;
 • in GPS-navigator.
 • Seveda bi bilo priporočljivo dodati sistem za določanje položaja delilnega traku na zaslonu: sledi razdalji do leve in desne in opozori voznika, ko se signal približuje oznaki. Z drugimi besedami, to je "orodje za spanje za volanom". Najpogosteje ga uporabljajo tovornjakarji, saj med potovanjem na dolge razdalje pogosto nastopi zaspanost in avto odstopadesno ali levo. V mestnih razmerah je verjetnost napačnih pozitivnih rezultatov zaradi številnih "ovir" vrste dreves.

  Negativne strani

  Negativni odzivi na DVR "kardinal G3" opozarjajo na številne opažene pomanjkljivosti. Ker pripombe niso velike, iz zaključka sledi, da govorimo o posameznih primerih, ne o trendih.
  Da, motoristi navajajo dejstvo, da se je časovna omejitev zrušila. Časovnik se običajno prikaže na video posnetku na dnu zaslona s podnaslovom. Po ocenah se ura včasih poslabša. Najverjetneje se prikaže napačna sinhronizacija časovnega pasu in morate kopati v nastavitvah. Nekdo piše, da se kakovost video snemanja ne ujema z najavljenim. Razlogov je lahko več: pomanjkljiv model (zlasti slaba kamera), nepravilne nastavitve ali uporaba kardinala G3 v temi ponoči v razmerah absolutno ničelne svetlobe. Konec koncev, kot je navedeno zgoraj, G5 zagotavlja nočni način in G3 ne. Toda nekateri vozniki trdijo, da "trieechka" dobro bere državne moči ponoči. Nekdo ne dela na GPS-u (razlog je lahko v nastavitvah ali v neuspešnem geografskem položaju), nekdo se pritožuje zaradi razpona anti-radarja (spet možnosti za pomoč), nekdo se je začel žvižgati in kupiti očitno napačen model na tisoče pet Slednjim je mogoče le svetovati, naj kupi izdelek od uradnih zastopnikov.

  Senzor nesreče

  Pomembno je omeniti prisotnost G-senzorja v kardinalu G3. To je modul, kiomogoča natančno nastavitev časa nesreče. Zahvaljujoč posebnostim delovanja deluje funkcija s strmim padcem hitrosti, vrtenjem in povečanjem tlaka s povečano hitrostjo.
  Uporaba elektronskega merilnika pospeška ščiti zapise pred izbrisom, tako da jih postavi v ustrezno mapo na pomnilniški kartici. Prav tako se beležita smer udarca, vrsta in čas dogodka. Tako se voznik opremi z vsemi potrebnimi dokazi, če obstajajo.

  Sodba

  Če povzamemo, je treba opozoriti, da številni pregledi DVR "kardinala G3" kažejo na odlično kakovost izdelka. Sam pojav takšnega modela kaže na hiter razvoj industrije pripomočkov kot celote. Trenutno obstaja veliko število naprav in vsak avtomobilist bo z lahkoto izbral izdelek zase. Potrebno je samo določiti vrsto lastnosti, ki morajo biti prisotne v registrarju, rešiti vprašanje z gotovino in opraviti nakup. Izdelek je najboljša vrednost za denar, vendar ne more vsakdo privoščiti pripomočka za to ceno. Vendar pa recenzije DVR "Kardinal G3" pravijo, da vozniki zavrnejo primitivne proračunske vzorce v korist dragih in naprednih večnamenskih rešitev.

  Sorodne publikacije