AnTuTu Benchmark: razvrstitev pametnih telefonov

AnTuTu Benchmark telefonske ocene omogočajo potrošnikom, da se vsaj nekako usmerijo v raznolikost, predstavljeno na trgu mobilnih pripomočkov. Vrhovi takšnega načrta razlikujejo modele, ki so se razlikovali po najcenejšem razmerju med ceno in kakovostjo. In če pogledamo oceno pametnih telefonov iz AnTuTu Benchmark (popolni seznami), bomo videli, da niso vse naprave nove in drage, nekatere lahko tam ostanejo mesece ali celo leta.

Pripomočki s tega seznama bodo vedno imeli praktično pridobitev, saj cena, kot se je sčasoma znižala, ne bo vplivala na zmožnosti in funkcionalnost naprave, "polnjenje" pa bo ostalo konkurenčno v primerjavi z dražjimi novimi izdelki.


Za začetek bomo razumeli metodologijo te programske opreme in kako sploh deluje.

Načelo "Antout"

Utility preizkusi vsako posamezno napravo s pomočjo posebne tehnične programske opreme. Antout mobilna aplikacija deluje na platformah Android in iOS, distribuira pa se brezplačno, lahko jo prenesete iz obeh Google Plei in Aitjans. Prednostno merilo za ocenjevanje tukaj je uspešnost 3D slike ali hitrost obdelave istega 3D modela. To pomeni, da pri testiranju pripomočka, oziroma njegovega nabora čipov, deluje na meji svojih zmožnosti, kar pomeni, da merilo naloži napravo z najbolj zapletenimi grafičnimi poligoni. Slednje niso tako pogosto in ne s tako intenzivnostjo, ki se uporabljajo v sodobnih igrah in aplikacijah, temveč za določitev meje možnostipametni telefon je prav to.


Storitev Antout je daleč od edine programske opreme takšnega načrta in na spletu lahko najdete veliko drugih "sintetičnih" pripomočkov za preverjanje vašega pripomočka. Toda med očitne prednosti tega merila - preprostost, vsestranskost in njegova ogromna priljubljenost skupaj s prostim. Naprave, ki so bile testirane z napravo, se nenehno posodabljajo in jih lahko prilagodite (na primer prikažete samo Samsungovo oceno za AnTuTu Benchmark). Baza podatkov je dopolnjena s pomočjo uporabnikov in servisnih delavnic, ki preverjajo svoje telefone v tej programski opremi. Torej vam predstavljamo celotno oceno pametnih telefonov AnTuTu Benchmark (ocena 2017), ki je vključevala pripomočke z najbolj privlačnim naborom čipov, kot tudi z zavidljivo zmogljivostjo. Vsi spodaj opisani modeli so že v prodaji in jih je mogoče kupiti na priljubljenih spletnih virih ali na prodajnih mestih z blagovno znamko. Ocena pametnih telefonov AnTuTu Benchmark:
 • Xiaomi Mi 6.
 • Apple iPhone 7.
 • Nubia Z17.
 • OnePlus 3T.
 • ZUK Edge.
 • Leaco Le Pro 3.
 • "Xiaomi" Mi 5s Plus.
 • "Xiaomi" Mi MiX.
 • "Xiaomi" Mi 5s.
 • Huawei P10.
 • Razmislite o nekaterih udeležencih podrobneje.

  Xiaomi Mi 6

  Ta model znane blagovne znamke Celestial Empire se je uvrstil na prvo mesto na lestvici AnTuTu Benchmark pametnih telefonov ne le zaradi zmogljivega Snapdragon 835 procesorja in grafičnega pospeševalnika, ampak tudi zaradi velike količine RAM - do 6 GB. To je več kot dovolj za zagon najnaprednejših in "težkih" aplikacij, zato so težave z njimina pripomočku ni produktivnosti.
  Poleg tega je model odlikoval privlačen obseg ne le operativnega, temveč tudi notranjega pomnilnika: mlajši pripomočki te serije imajo 64 GB prostora, starejši - 128 GB. Naprava ni draga, toda za tako čudovito zmogljivost ni žalostno dati več kot 22.000 rubljev. AnTuTu Benchmark - 184292.

  Apple iPhone 7

  Apple pripomočki veljajo za enega najbolj znanih na svetu, sedma generacija iPhonov pa je v prvi polovici leta 2017 (v segmentu premium). Čeprav je skromen pomnilnik 2 GB, pripomoček presega druge izvedbene modele.
  Kot veste, iphone ne deluje s pomnilniškimi karticami drugih proizvajalcev, vendar z razpoložljivim notranjim pogonom z 256 GB to ni potrebno. Obstoječi volumen je dovolj, ne samo za običajne potrebe, temveč tudi za izvajanje vseh nalog, ki jih pametni telefon lahko načeloma opravi. Visoko mesto v razvrstitvenem pripomočku Antout je posledica najnovejšega modela procesorja A10. To bo tako častitljiv užitek v precej okrogli znesek - skoraj 40 tisoč rubljev za največjo opremo. Ocena podjetja AnTuTu Benchmark - 178397.

  Nubia Z17

  Blagovna znamka ZTE je precej pogost obiskovalec na lestvici Antout, serija Zubia Z17 pa je potrditev. Moderni Snapdragon 835 procesor in 6 GB RAM-a preprosto ne morejo počasi delovati in razveseliti uporabnika s strelo-hitrim vmesnikom in prebaviti absolutno vse, tudi najbolj resne in "težke" aplikacije.
  Poleg tega,Model se ponaša z zavidljivo količino notranjega pomnilnika - 128 GB, ki ga je mogoče dodatno razširiti s karticami SD drugih proizvajalcev. Na ceno pripomočka je na ravni vodje "Xiaomi" - približno 12.000 UAH za celoten sklop.
  Ocene podjetja AnTuTu Benchmark - 170215.

  OnePlus 3T

  Blagovna znamka OnePlus se je nedavno pojavila v ocenah "Antoutu", vendar je takoj začela pridobivati ​​visoke položaje. Ena od novosti podjetja - model 3T je opremljen s sodobnim procesorjem Snapdragon 821 in 6 GB RAM-a.
  Te funkcije vam omogočajo, da zaženete vse programe in igre, in dostojna količina notranjega pomnilnika bo zlahka postavila vse, kar potrebujete za delo in počitek. Po ceni, model je daleč od voditeljev v razvrstitvi, in za pripomoček v celotnem setu proizvajalec zahteva približno 23 tisoč rubljev. Ocene za AnTuTu Benchmark - 164305.

  ZUK Edge

  Visoka zmogljivost pametnega telefona je bila dosežena na račun pristojnega tandemskega procesorja Snapdragon 821 in grafičnega pospeševalnika Adreno 530. Obe komponenti v celoti razkrivata svoje zmožnosti in navdušujeta uporabnika s hitrim delovanjem vmesnika in nameščenimi programi.
  Obstajata dve spremembi pametnega telefona - 6 gigabajtov in 4. Prva, seveda, je polet za vašo mlajšo sestro, druga pa daje celo zelo dobre rezultate. Poleg tega uživa povsem razumno ceno za razpoložljive funkcije - približno 17 tisoč rubljev za možnost s 6 GB RAM-a. Število točk za "Antooth" - 160114.

  LeEco Le Pro 3

  Blagovna znamka LeEco se je nedavno pojavila na mobilnem trgugadgets, vendar začetek dal zelo dobro in še vedno navdušuje uporabnike z visoko zmogljivih naprav po dostopnih cenah. Model Le Pro 3 je dobil dokazan procesor Snapdragon 821 in 6 GB RAM-a.
  Niz čipov je dovolj za opravljanje vseh nalog na platformi Android. Poleg tega je več kot demokratična cena (14.000 rubljev) za obstoječe značilnosti model zelo priljubljen med napravami srednjega cenovnega segmenta. Ocena za "Antuta" je 156238.

  Xiaomi Mi 5s Plus

  Še en predstavnik znamke "Xiaomi", kjer je glavni "čip" modela ultrazvočni bralnik prstnih odtisov. Poleg modernega senzorja prstnih odtisov se gadget ponaša z visoko zmogljivostjo.
  Zmogljiv Snapdragon 821 procesor in 6 GB RAM-a vam omogočata delovanje na napravah brez zamikov, volanov in drugih zavor, velik del 128 GB notranjega pomnilnika pa bo prevzel vse vaše podatke. Stroški modela se razlikujejo v 17 tisoč rubljih. Število točk za "Antooth" je 153323.

  Huawei P10

  Modeli kitajskih proizvajalcev so močni in najverjetneje bodo dolgo trajali v takšnih ocenah, vendar je lahko boljše, saj se znane blagovne znamke v odsotnosti konkurence sprostijo žigosanje istih pripomočkov iz leta v leto.
  Huawei-jev model P10 deluje na visoko zmogljivem setu čipov - HiSilicon KIRIN 960. 4 GB RAM-a je dovolj za nemoteno delovanje obeh aplikacij in samega vmesnika. V oceno "Antuta" pripomočekna zadnjem mestu, toda poleg zelo dobrega delovanja se lahko naprava ponaša tudi z drugimi značilnostmi vzorčnega zaslona in kamer. Vodilni model je vreden več kot 30 tisoč rubljev in je zelo iskan med drugimi predstavniki premium segmenta. Točke za "Antooth" - 147800.

  Sorodne publikacije