Vaščani v Minecraftu

Prebivalci "Minecrafta" se imenujejo dobronamerne mafije, ki naseljujejo posebne selice. Njihovo dodajanje je pripomoglo k bolj živahnemu in živahnemu igralnemu okolju, uporabniki pa so dobili dodatne priložnosti, povezane s trgovino in črpanjem. Prebivalci podeželja so precej nenavadni: imajo veliko glavo, zelene oči, debele obrvi, velike štrleče nosove in roke, prekrite na prsih.

O obnašanju

Čez dan se prebivalci "Minecrafta" lahko sprehajajo po vasi in komunicirajo med seboj. Če se igralec približa, se mob vrne na glavo. O napadu in agresivnem obnašanju z njihove strani ni govora - zelo so prijazni. Ko ga bo prizadel rezident, bo uporabnika napadel železni golem, ki je nekakšna varovanka vasi.


Prebivalci so sposobni rokovati z lesenimi vrati, po potrebi jih odpirati in zapirati. Torej, med nočnimi zombi napadi na vas, domačini skušajo skriti v svojih domovih.

Razmnoževanje

Stanovalci "Manicraft" so lahko zelo uporabna enota za vse vrste igralcev. Zato mnogi izmed njih postavljajo vprašanja o širjenju podeželskih mafij, o tem, kako povečati število prebivalstva. Na srečo lahko domačini samostojno proizvajajo potomce. V zvezi z zunanjo pomočjo naše sodelovanje v procesu reprodukcije morda ni mimogrede. To naredimo na dva načina:
 • Ustvarjamo klet z več prehodi (vrata). Da ga ustvaritelahko uporabite dvorišče že obstoječega doma. Glavna stvar - to je prijavljeni vhod, ki ne bo dovolil drugim domačinom, da pridejo noter. Dodajte streho in pokrijte sobo z baklami. Da bi prišlekovci kar najbolj izstopili, morajo biti vrata izpostavljena v več vrstah.
 • Ustvarjamo podstrešje v vsaki primerni stavbi. Kot v prejšnjem primeru mora biti glavni prehod tukaj napolnjen z nečim težkim (npr. Kamen).
 • Dodatna dejstva

 • Po posodobitvi 1.8 je povečanje populacije prebivalstva mogoče le, če dobavljajo zaloge žita (pšenica, krompir ali korenje). Če je v vasi poseben nasad, ki ga nosi mafija, oblečena v rjavo obleko, potem taka potreba izgine.
 • Stanovalci "glavnih plovil" lahko uporabljajo stopnice.
 • Če pogledate datoteko kozarec, lahko ugotovite, da je bila druga različica videza vaščanov. Zgodnji mobilni telefoni se niso bistveno razlikovali od glavnega lika.
 • Različica 12w34a je uvedla posebno spremembo v obnašanju rezidentov, pri čemer stanje operacije ni več odvisno od agresivnega vedenja igralca.
 • Domači prebivalci niso na voljo za trgovanje.
 • Različica Minecraft.142 je uporabnikom omogočila, da sami ustvarijo vasi in prebivalce zombi.
 • Običajni prebivalci mobilne telefonije se lahko "pokvari" z določenim ukazom (samo do različice 1.8).
 • Koristni načini koristnih vaščanov

  Med ogromnim številom sprememb, posebej razvitih za Minecraft, obstaja ločena kategorijanamenjene lokalnim prebivalcem. Koristni vaščani - modi za inteligentne prebivalce Minecrafta, doda veliko novih funkcij v igro. Glavna sprememba je, da igralec postane vladar lokalne vasi, katere prebivalci stalno delajo, pridelujejo hrano, pridobivajo različne rude in se ukvarjajo z drugimi koristnimi stvarmi. Poleg poslušnega vedenja se mobilne naprave pridobivajo z lastnimi ozemlji in inventarji. Tako mod za prebivalce "Minecraft" omogoča uporabo podeželskih prebivalcev kot osebnih pomočnikov. Če igralec deli svojo mobo s svojimi predmeti, bo začel hoditi po petah in opravljati vlogo hoje. To je res zelo zabavno in enostavno!

  Sorodne publikacije