"Meinkraft": ne sproži zaganjalnik, kaj storiti?

Minecraftova multiplayer igra je danes zelo priljubljena tako za odrasle kot tudi za mlajše šolarje. Neverjeten virtualni svet je tako dolgočasen, da uporabniki več ur porabijo za zbiranje sredstev, gradnjo domov in komunikacijo z drugimi igralci. Vendar pa včasih v igri "Maincraft" ne sproži lansirne, ki postane neprijetno presenečenje za vsako osebo. Kakšni so lahko razlogi za takšne napake in kako jih je mogoče odpraviti?

Java

Pogosto je zavrnitev dela zaganjalnika posledica dejstva, da java deluje nepravilno. V tem primeru morate narediti naslednje:
 • Izbrišite vse java komponente. To je najlažje narediti s posebnim programom CCleaner.
 • Znova zaženite računalnik.
 • Ponovno naložite java, ki je primerna za določen operacijski sistem. Zato 32-bitni "vetrovi" zahtevajo nekaj gonilnikov, za 64-bitno različico pa jih je kar nekaj.
 • Ponovno naložite igro. Razpakirajte ga bolje na namizju.
 • Izbrišite mapo iz zaganjalnika, ki je na disku C.
 • Zaženite igro in vnesite podatke o registraciji.
 • Na enak način je priporočljivo ukrepati, če se zaganjalnik Minecraft ne zažene v operacijskem sistemu Windows 10.


  Če to ni pomagalo, lahko poskusite dostopiti do igre neposredno iz razpakirane datoteke. To lahko storite na namizju.
  Tudi, če igra "Meinkraft" ne sproži zaganjalnika natanko preko komponent java, lahko uporabite majhen program Fix it, ki je na voljorazvijalci te razburljive igre.

  Video kartica

  Kaj pa, če zaganjalnik "Minecraft" ni zagnan in "Java" ni vzrok za neuspeh? V tem primeru je treba natančno prebrati, kakšno vrsto napake igra. Če se besedilo nanaša na grafično kartico, potem je najverjetneje razlog ravno v njej.


  V tem primeru morate najprej ponovno namestiti zastarele gonilnike. Starega vam ni treba izbrisati. Pojdite v Upravitelj naprav in poiščite grafično kartico. Po tem morate z desno miškino tipko klikniti na njegovo ime in v spustnem meniju "Osveži". Če ročno "oživljanje" voznik ne deluje, potem lahko greš na spletno stran proizvajalca video kartico ali prenosni računalnik in prenesete potrebne skripte na PC. Za tiste, ki ne želijo razumeti vseh zapletenosti posodobitev gonilnikov, so bili razviti posebni pripomočki. Na primer, gonilnik Booster vam bo omogočil vse potrebne manipulacije s pritiskom na en sam gumb. Program išče zastarelo programsko opremo in jo neodvisno obnavlja.

  Antivirus

  Če igra "Maincraft" ne sproži zaganjalnika, je to lahko posledica tega, da se ne prikaže na seznamu igralnih strežnikov. Razlog za to je najpogosteje požarni zid ali protivirusni program. Da bi rešili ta problem, morate kopati v nastavitvah "zagovornikov" in določiti imenik z igro kot varno.
  Dejstvo je, da antivirus zazna naslove in preusmerja strežnik kot grožnjo. Torej jih blokirajo. Če najdete seznam nevarnih (v smislu požarnega zidu) naslovi ne delujejo, potem lahkoposkusite še eno možnost. Vse protivirusne zaslone morate onemogočiti 10 minut in preveriti, ali se situacija spremeni.

  Hitra rešitev pogostih napak

  Obstaja veliko razlogov, zakaj ne zaženete zaganjalnika Minecraft. Tu so najpogostejše:
 • Po posodobitvi igre se uporabniku priporoča, da prenese potrebne datoteke, vendar se ne prenesejo. V tem primeru morate onemogočiti protivirusni program, prenesti dokumente in jih ročno razpakirati.
 • Zaganjalnik je zamrznjen. Če se igra obremeni v nekaj urah in se nič ne zgodi, potem morate preveriti, ali programi, kot so Razaer Game Booster ali priljubljeni VKsaver danes, niso vključeni.
 • Črni zaslon. Če želite odpraviti to težavo, morate odstraniti shaderje, ki sami spremenijo teksturo.
 • Napaka pri avtorizaciji. Nekateri uporabniki namestijo program Relevant Knowledge, da bodo vedno na tekočem s tem, katera spletna mesta so si ogledali čez dan. Najbolje je, da odstranite ta vtičnik, saj deluje na principu požarnega zidu.
 • Če nič ni pomagalo

  Če po vseh zgoraj navedenih manipulacijah v igri "Maynkraft" ne sproži zaganjalnika, je morda to res napad napadalcev, ki poskušajo zamenjati uradne igralne strežnike. V tem primeru je potrebno popolnoma odstraniti Maincraft iz računalnika. Po tem je treba preveriti, ali je na virusih (hekerji bi se lahko že priključili na zlonamerno programsko opremo na računalniku) in ponovno namestili igro. Druga možnost je, da poskusite prenesti pripomoček za popravilo vohunske programske opreme. Ta program analizira vse dele sistema in ugotovi, da je to mogočeokvare
  Da se v prihodnosti ne bi soočili s podobnimi težavami, je treba voznike pravočasno posodobiti. Predvajanje je priporočljivo samo na dokazanih strežnikih, ki se dobro odzivajo na druge uporabnike. Če nekdo ponuja kup bonusov, je vredno razmisliti nekajkrat pred obiskom teh strani. Poleg tega so lahko razlogi popolnoma nepomembni. Na primer, če igra nima dovolj elementarnega prostora na trdem disku. Zato je vedno vredno zapustiti zalogo, zlasti za tiste, ki se pogosto igrajo.

  Sorodne publikacije