Hyde na prehodu nivoja 343 "Planet draguljev"

Igre žanra "tri v vrsti" so znane po svoji preprostosti in pozitivnosti, saj registracija barv povzroča le nasmeh in ne negativ. Užitek nezadovoljstva lahko povzroči le napaka, ko prehaja na sorazmerno lahkih ravneh, kot na primer pri stopnji 343 Planeta draguljev.

Kakšna je igra?

Tipičen, nevsiljiv projekt podjetja Nevosoft je bil več let hranjen med zelo donosno blagovno znamko jabolk. Gre za Apple, seveda. Preprosto in preprosto aplikacijo, ki se širi skozi Play Market, so ljubili milijoni ljudi, ki želijo preživeti čas premikanja barvnih kamnov v liniji. V vrsti so zgrajeni trije dragulji - izginejo. Pojavil se je trak štirih ali več - totem bo izpadel, kar bo dobesedno razširilo vse bojno polje v "Planet draguljev". Prehod ravni 343 natančno na takšne eksplozivne značilnosti in zgrajen.


Načeloma faza ni posebej zapletena. Nezadovoljni so samo idealisti, ki želijo poiskati tri zvezdice. Za poseben namenski sistem dopinga je zagotovljen. Omogoča vam, da začnete z največjim številom totemov (čeprav jih je veliko).

Majhno navodilo, ki preide stopnjo 343

Planet Gems je polno nenavadnih lokacij, kjer je težko igrati le zaradi lastnosti posameznih ravni. Pregovor "dlje v gozd, bolj les" je zelo dobro zaznamovan s tem postopkom povečevanjakompleksnosti.


Toda vsak problem bo vaš vodnik. Načeloma je lahko raven 343 "Planeta elementov" omejena le na omejeno število korakov (samo 4) in ozek prostor za ukrepanje. Majhen diagonalni hodnik, v katerem so obrezani dragulji, je bojno polje, kjer morajo igrati. Cilj je premakniti "rože" na dno. Če želite to narediti, morate uničiti črno opeko in blokirati pot. Če želite to narediti, najprej odstranite kamen v zgornjem delu, nato dva v spodnjem delu. Ne morete se dotakniti bonusov, ki so koncentrirani pod temi temnimi gradbenimi elementi.
Do zadnje poteze mora iti niz totemov, ki jih je treba razstreliti z eno samo bombo. Potem bo cvet padel in prehod ravni 343 "Planet draguljev" se bo štel za dokončan.

Zaključek

V zvezi s tem ni nič zapletenega. Kar nekajkrat poskušate prepoznati potrebne vzorce.

Sorodne publikacije