Kako povečati hitrost prenosa v Origin? Rešitev problema

Ko govorimo o kakovosti in hitrosti internetne povezave pred približno desetimi leti, se lahko spomnimo zatiralskega pričakovanja prenosa različnih datotek. Zdaj, po določenem času, se je hitrost interneta večkrat povečala v primerjavi z zadnjim desetletjem. Vendar ni nobenih primerov, ko uporabnik čaka na nalaganje spletnega mesta ali nalaganje zanimive igre za dolgo časa. Ko govorimo o igrah, predstavljamo prvo platformo, preko katere poteka prenos. V praksi je mogoče opaziti, da imajo nekateri igralci težave pri nameščanju iger prek platforme EA, pogosto pa se sprašujejo, kako povečati hitrost prenosa na izvor. Praviloma glasni moderni projekti sprejmejo 40-60 GB po namestitvi igre na PC. Zato mnogi imetniki računa "Oridzhin" na žalost pogled na hitrost prenosa 1-2 Mb /s.


Zakaj izvor ima majhno hitrost prenosa

Počasna hitrost prenosa je posledica več dejavnikov. Razdelimo jih lahko v tri skupine. Prvi razlog je v sami platformi Origin, saj vzdrževanje in vzdrževanje vsebine pravilno pade na ramena Electronic Arts, in ne na samo platformo za gostovanje. Zaradi pasovne širine strežnikov EA so regije, ki so oddaljene od gostujočih strežnikov, večinoma prizadete. Najbolj žalostno sliko opazimo na dan izdaje, ko milijoni igralcev prenesejo novo igro. Ta problem opazimo na vseh igralnih platformah, zato povečamo hitrostnalaganje tako v Origin kot tudi v drugih storitvah (Steam, Uplay, Battle.net) ne bo delovalo.


Drugi razlog je ovira za brezžično povezljivost. Visoka hitrost nakladanja je zagotovljena s pomočjo sodobne optične povezave. Tretji razlog združuje vse sezname, ki so odvisni od uporabnika in njegovega računalnika. Med njimi so slaba zmogljivost računalnika, slaba internetna povezljivost, uporaba pomnilnika v drugih programih in druga vprašanja.

Značilnosti izvora

Pred odločitvijo, kako povečati hitrost prenosa na izvor, je treba razumeti, da se hitrost na platformi meri v MB na sekundo. Na primer, na platformi Steam se merjenje hitrosti podatkov meri v Mbps na sekundo. Razlika je torej osemkratna - v Oridzhinu en ali dva MB ima 8-16 Mbps v Steamu. Vendar to ne vpliva na hitrost prenosa, saj so samo enote prenosa različne. Drug očiten dejavnik je način, v katerem poteka prenos. Če je zagon v ozadju, ko je aplikacija zagnana v Izviru, bo prenos precej manjši kot v običajnem načinu, ko se ne izvaja nobena aplikacija.

Omejitev hitrosti Izvor

Drugo zanimivo dejstvo je, da ima platforma omejitev hitrosti. Na srečo privzeta nastavitev ni omejitev hitrosti, včasih pa se te nastavitve v številnih primerih lahko spremenijo. Če želite preveriti omejitev hitrosti prenosa za imetnika računaOridzhin zapis mora najti te informacije v nastavitvah.
V ta namen zaženite odjemalsko platformo in v glavi poiščite parameter Origin. Na seznamu izberite »Nastavitve aplikacije«. Uporabnik odpre okno z nastavitvami odjemalca, v katerem lahko spremenite jezik, nastavite »prekrivanje« in tako naprej. Potrebujemo niz parametrov, imenovanih »Omejitve nalaganja«. Obstajata dve podmeniji za "Največja hitrost prenosa izven igre" in "Največja hitrost prenosa med igro". V obeh točkah izberite "Ni omejitve", da se naložite z največjo možno hitrostjo.

Hitrost povezave

Logično je, da je odgovor na vprašanje, kako povečati hitrost prenosa na izvor, v večini primerov hitrost internetne povezave. Če želite počakati na hiter prenos programov, morate imeti od ponudnika ustrezen tarifni načrt. Čim višja je deklarirana hitrost internetne povezave od ponudnika, tem hitreje se izdelek izteče. Včasih, zlasti v času največje ure, se podružnica od glavne črte zažene zaradi dejanj velikega števila uporabnikov. Priporočljivo je, da imate ponudnika, ki ima svojo glavno linijo, saj ne bo imel daljših obdobij v času urnega časa. Hitrost povezave se lahko giblje od aktivnih prenosov in prenosov od odjemalca Torrent. V tem primeru izklopite Torrent ali odstranite vse aktivne diske.

Konfliktni programi

Poleg odjemalca Torrent, nizka hitrostNalaganje v izvor je določeno tudi v drugih aplikacijah tretjih oseb. Prvi prijavitelj je protivirusna programska oprema, ki omejuje hitrost prenosa. Če želite razrešiti konflikt, morate v register izključitev dodati odjemalca Origin, da protivirusna programska oprema ne blokira paketov z internetno povezavo. Delitev internetne hitrosti se pojavi zaradi porazdelitve te stopnje med aplikacijami, ki zahtevajo internetno povezavo v aktivnem stanju. Če želite to narediti, lahko te programe onemogočite pri prenosu igre na izvor.

Sorodne publikacije