Napaka 692 - okvara ali začasna težava?

Veliko je procesov, povezanih z internetom. In kako je neprijetno, ko je povezava prekinjena, vendar z neko vrsto napake. Seveda lahko pokličete ponudnika, da ga prosi, da odpravi težave. Toda obstajajo napake, ki jih je mogoče popraviti same.

Napaka 692 - kaj je to?

Ta vrsta napake na računalniku je zelo neprijetna. Napaka 692 praviloma kaže, da je v napravi prišlo do okvare strojne opreme, ki signalizira liniji interneta. V ustni obliki je to videti tako: prišlo je do napake strojne opreme na modemu ali drugi napravi.


Ne gredo v paniko in nemudoma vodite s svojim modemom v servisni center. Najprej preučite možne vzroke okvare in jih poskušajte sami odpraviti.

Vzroki za napako

V bistvu se napaka 692 pojavlja pri uporabnikih, ki kot komunikacijsko napravo uporabljajo zastareli modemski model ali stacionarni telefon. In popolnoma je nepomembno, kateri operacijski sistem je nameščen na vašem računalniku, katera povezava je konfigurirana in kdo ponuja internet.
Takoj se lahko obrnete na ponudnika in vprašate, če je prišlo do napak na progi (popravila, prelom kabla itd.). Če je temu tako, potem ni razloga za paniko in samo morate biti potrpežljivi. Zato je vredno razmisliti o petih glavnih možnostih, če pride do napake 692:
 • tehnične okvare komunikacijske naprave ali njenega odklopa od napajanja;
 • Škodakabel (veliko možnosti - od razpoke kabla do okvarjenih omrežnih vtičnic, priključka, vezja);
 • napačne omrežne nastavitve na računalniku;
 • napaka v globalnih nastavitvah modema, kot je prikazano z napako;
 • Ni internetnega signala ponudnika storitev.
 • Pravna sredstva

  Vsak operacijski sistem ima svoje rešitve za ta problem. Na primer, če se pojavi 692 napaka, vas Windows 7 pozove, da po diagnosticiranju ponovno zaženete računalnik. Verjetno je prišlo do rahle nesreče? in nekatere storitve so prekinjene, vključno z omrežnimi interakcijami.


  Še en učinkovit način je popolna ponovna namestitev gonilnikov omrežne opreme. Druga možnost je, da po potrebi namestite modem po zraku. Če posodobitve gonilnikov nimajo težav niti za neizkušene uporabnike, potem je programska oprema naprave delo, ki ga je najbolje zaupati strokovnjakom.
  Če napaka 692 po teh postopkih ne izgine, lahko preverite omrežni kabel. Mogoče je poškodovan. Čeprav je vizualno prepoznavno, kjer se kabel ne hrani, je zelo težko. Vendar pa je možno pregledati konektorje za njihovo kakovostno povezavo s PC konektorji in modemom. Nazadnje, zadnja možnost. Če pride do napake 692, se povezava PPPoE ne ujema, verjetno je prišlo do težav pri njegovem delu. Kot alternativo morate v nastavitvah odstraniti nedelujočo povezavo in jo ponovno povezati s polno prilagoditvijo. Če ni ničZgornji viri niso pomagali - zato obstaja resen problem z napravo. In tukaj brez pomoči usposobljenih strokovnjakov ne more storiti brez.

  Sorodne publikacije