Nadgradite "Lenovo B560". Navodila in priporočila

Nadgradnja "Lenovo" B560 vam omogoča bistveno povečanje produktivnosti mobilnega računalniškega sistema. Večina teh računalnikov temelji na mikroprocesorjih z nizko zmogljivostjo in ima majhno količino pomnilnika. Poleg tega so bili opremljeni s trdimi diski, namesto s hitrimi SSD pogoni. To je zamenjava teh treh komponent v tem modelu prenosnega računalnika in bo namenjena temu materialu.

Specifikacije prenosnega računalnika

Pred pregledom nadgradnje Lenovo B560 podajamo tipične značilnosti te računalniške naprave. Na primer, eden od modelov je imel naslednje specifikacije:
 • Procesor Pentium P6100 z dvema jedroma in urno frekvenco 20 GHz ter 3 MB predpomnilnika tretje stopnje.
 • Priključek procesorja PGA.
 • RAM v velikosti 2 GB (2 modula po 1 GB) v formatu DDR3.
 • Grafični pospeševalnik HD Graphics.
 • Kaj lahko nadgradim?

  Običajno je procesor Lenowo B560 CPU.

  Kaj lahko nadgradim?

  Ponavadi je procesor Lenowo B560 CPU. Celeron in Pentium serija, ti čipi imata dve računalniški enoti in delujeta na nizkih frekvencah, in imata zmanjšano velikost predpomnilnika, in namesto teh mikroprocesorjev lahko nastavljate visoko zmogljive i5 ali celo i7, v tem primeru se bodo frekvence znatno povečale in število logičnih jeder se bo povečalo na Štiri.


  Prav tako lahko v takem računalniku povečate količino OPERATING pomnilnika. tatno nakup dveh novih modulov DDR3 4GB Drug možni način za povečanje produktivnosti. - zamenjavotrdi disk na pogonu SSD. Pravzaprav, nadgradnja "Lenovo" B560 in je sestavljen iz dejstva, da v tem računalniku lahko namestite nove prej navedene komponente. Toda grafične kartice ni mogoče zamenjati zaradi dejstva, da je njegov čip razstavljen na matični plošči.

  Postopek posodobitve

  Za začetek morate kupiti tiste komponente, ki naj bi jih zamenjali v računalniku. Najenostavnejši način za to je RAM in trdi disk. Zato morate kupiti dva 4 GB RAM modula posebej za prenosne računalnike. Priporočena hitrost ura mora biti 800 MHz. Prav tako morate kupiti SSD pogon 256 GB SATA standarda 3. Nato, ko izklopite, odvijte sedem vijakov na dnu prenosnika in odstranite pokrov - vtič. V tem primeru mora preostali del ohišja ostati v računalniku. Nato lahko odstranite module RAM in namestite nove. Nato odvijte pritrdilne vijake trdega diska in ga nežno izvlecite. Nato morate sliko tega pogona kopirati v nov SSD v drugem računalniku. Naslednji korak je vgradnja polprevodniškega pogona, pritrditev z vijaki in namestitev pokrova. Potem morate priviti druge vijake. Toda nadgradnja Lenovo B560 pri zamenjavi procesorja je bolj zapletena. V tem primeru, brez posebne opreme ne more storiti. Čip je prepognjen v matično ploščo in ga zamenja le s spajkalno postajo. Zato se v tem primeru priporoča, da se obrnete na servisni center, ki je specializiran za zagotavljanje takih storitev.

  Zaključek

  Ta članek je bil podansplošna priporočila za nadgradnjo "Lenovo B560". Ne bi smelo biti težav s trdim diskom in pomnilniškimi moduli OPERATIVE. Toda zamenjavo procesorja je treba zaupati strokovnjakom, ki bodo s pomočjo posebne opreme to naredili enostavno in preprosto.

  Sorodne publikacije