Fallout New Vegas "Atomski tango": Nasveti pri prehodu

Priljubljeni strelec Fallout New Vegas je všeč igralcem za lepo rekreirano ozračje post-apokalipse in globine. Slednje je nastalo zaradi velikega števila stranskih obiskov. Njihova predstava vam ne omogoča le, da zaslužite denar in točke, temveč tudi globlje v igro. Ena od takšnih nalog v igri Fallout New Vegas je "Atomic Tango". Zato lahko o tem bolj govorite.

Kaj je to iskanje?

To iskanje lahko opravite v Frissideu, po pogovoru z domačinom Jamesom Garrettom. On in njegova sestra Francine sta lastnika Atomic Cowboy Casino. Toda v zadnjih letih stvari niso preveč dobre. Zato se James odloči povečati obseg igralniških storitev. Za to potrebuje nove zaposlene. Pravzaprav želi dobiti: kavbojski golaž, seksualni plen in rdečelaska.


Ponuja kurirja, ki prevzame to zadevo - ne preveč nevarno, obljublja nekaj dobička, dodatne točke in spoštovanje Frisaya. Strinjam se z iskanjem Atomic Tango Fallout New Vegas ali pa se mora igralec sam odločiti.

Kako ga prenesti

To iskanje bo precej težavno, vendar bo igralcu prineslo veliko užitka. Za vlogo kavbojsko-golaž Beatrix Russell je zelo primeren. Poiščite ga v pristanišču Apokalipse, ki se nahaja v starem pristanišču Mormon. Beatrix varuje tiste, ki jo plačajo, vendar z dela ni navdušena - nihče ne more dobiti pijače, ko hoče. Zato ga je mogoče prepričati, da spremeni delodajalce. Za to lahko Courierdajte ji steklenico absinta ali pa se pogovorite le, če se barter ali starejša veščina razvije do 35 točk.


Red Bull lahko postane tudi Stari Ben ali Santiago. Slednji se nahaja v Frisay, nedaleč od trgovine "Mick and Ralph". Dovolj je, da mu poveste o priložnostih, da se je strinjal. Stari Ben stoji na Vrvi Strip. Moral bo malo govoriti, prositi, da pove o preteklosti. Potem se izkaže, da to delo za njega ni novost. Ampak morate imeti znanje zgovornosti na stopnji 50, da bi ga prepričali, da začne z delom. Najtežje je najti seks. Da bi to naredili, boste morali obiskati Sirulien Robbiks. Poleg tega bo potrebno plačati programerju Ralphu, da napiše ustrezen program, razen če kurir ne razume znanosti. Pisarna Sirulin Robotsyx se nahaja v Frisayde, blizu trgovine Searle Fever. Merilo lahko služi kot goreči sod - vhod v sobo je tik ob njem, tako da bo težko hoditi mimo. Ko je poraz podgan, bo junak našel zaščitnika, ki se bo popolnoma spopadel s funkcijo seks čolna.

Ustrezno nadomestilo

Delavce je mogoče pripeljati v "Atomski kavboj" sam ali vse naenkrat, kakor tudi zahtevati plačilo od delodajalca. Za kavbojski golaž in rdečelasnega Jamesa bodo plačali pokrove Courier 50. No, če prideš na pogajanja za 100 pokrovov. Ampak sexbot je še posebej prijeten za njega - takoj bo določil ceno 100 naslovnic. Toda, če ima junak visoko spretnost zgovornosti (40 in več), lahko računamo na nagradov 150 platnicah. Hkrati bo Courier prejel 100 izkušenj za vsakega izmed najetih delavcev in 2 točki spoštovanja v Frisayde.
Ko je iskanje končano (potrebno je pripeljati vsaj enega zaposlenega), junak osvetli še 50 ovitkov, 5 uglednih točk in skupaj 650 izkušenih točk. Zato, da ga prenese vseeno je potrebno tvegati življenje in pokvariti odnose z nekom, zagotovo ne bo treba.

Zaključek informacij

Ne moremo reči, da je največja težava prehod "Atomic Tango" Fallout New Vegas. Mnenja o tem so drugačna - nekdo je všeč iskanje zaradi nenavadnih, in nekdo drug - zaradi kompleksnosti in nizke plače. Zanimivo pa je, da se nihče ne bo prepiral. Upajmo, da vam je naš prehod pomagal, in v igri Fallout New Vegas "Atomic Tango" boste šli enostavno in hitro.

Sorodne publikacije