Svet hitrosti: sistemske zahteve in druge informacije

Sistemske zahteve so pomemben del informacij o vsaki igri. Še posebej, ko gre za spletni projekt, ki ga pričakujejo milijoni igralcev na planetu.

Opis spletne igre World of Speed ​​

V letu 2016 lahko računate na prste ene roke, online igre, in še več jih bo ostalo nemoteno. Razvijalci studia Rahlo Mad Studios tudi verjamejo, da je njihovo zelo malo, in tako začel delati na projektu imenovan World of Speed. To je igra za več igralcev v žanru simulatorja motornih dirk. Znano je, da se bo distribuiral v načinu brezplačnega predvajanja. Vse podrobnosti so neznane, in celo za World of Speed ​​sistemske zahteve niso v celoti objavljene. Lahko jih sodiš le z nekaj namigi. Oblikovanje bo zagotovo vse supermarkete v XXI stoletju.
V številnih valjih so avtorji prikazali možnosti grafike, prilagajanja in notranjih nadgradenj strojev. Za njih je mogoče presoditi, da bodo sistemske zahteve sistema World of Speed ​​za PC precej visoke.


Upoštevanje sistemskih zahtev

Če pogledamo grafiko in mnoge druge elemente, lahko presodimo, da lahko samo dobro opremljen računalnik odvije maksimalne nastavitve.
Teksture kažejo visoko stopnjo filtriranja in 16x-glajenje, ki zahteva veliko virov procesorja in grafične kartice. Morda bodo sistemske zahteve World of Speed ​​zagotovile novo vrstico v spletnih igrah. Žanr sam pravi, da bi moralo biti veliko podrobnosti. Drsne tipe koles, senc, cest,pokrajine ob straneh, leteči prah na nemotavnosti in še veliko več. Uresničevanje tega bo zelo težko, toda razvijalci so na pravi poti. Nemogoče je razmišljati le o predstavljenih videoposnetkih, saj se večina novih igralnih računalnikov pogosto uporablja za demonstracijo, da bi zadovoljila vse barvitosti. Enaka situacija je bila tudi pri predstavitvi Need for Speed ​​World. Sistemske zahteve, kot so vsi verjeli, računalnik ne bo vlekel, toda na koncu so bili nekoliko višji od povprečja.Ocenjeni parametri igre

Najprej je treba opozoriti, da s prihodom DirectX 11 vsi projekti uresničujejo le njegovo podporo. V sistemu World of Speed ​​bodo sistemske zahteve sledile popolnoma enakemu standardu. Najverjetneje ne bodo naredili prehoda na novega odjemalca 12. različice, saj ga številni računalniki še ne podpirajo. Operacijski sistem se bo začel s sedmimi zaradi svoje priljubljenosti. Zvočna kartica je prosto mesto za vse, ki jih zanima, saj vedno izpolnjujejo zahteve. Vsa vprašanja so v treh glavnih parametrih. RAM bo zahteval povprečno 6 gigabajtov, najmanj 4 in 8 priporočenih. Težko je presoditi o modelih, vendar pa mora biti vrhunski Intel Core Quad nepogrešljiv. Če si želite ogledati World of Speed, bodo sistemske zahteve za video kartico bližje začetku prvih testov. Verjetno bo to nVidia GeForce GTX 700+ ali višja. Kar zadeva AMD, situacija ni enaka. Grafični procesor z enako zmogljivostjo kot njihovi kolegi. Trenutno so to vse informacije o projektnih zahtevah. Razvijalci se nenehno ukvarjajo z igro. Zmanjšujejo senekateri parametri povečujejo druge. To je glavni razlog za pomanjkanje natančnih sistemskih zahtev. Avtorji lahko sami objavijo svoje mnenje in posredujejo podrobne informacije ne prej kot mesec dni pred objavo.

Sorodne publikacije