Vrhunski televizorji: razvrstitev, modeli, proizvajalci, specifikacije in pregledi

Tehnike ni lahko izbrati. Danes vam bomo predstavili oceno televizorjev. Vendar pa je zelo težko izbrati veliko število novih tehnologij, ki niso jasne in znane vsem, najboljše. Pred kupcem obstaja veliko nejasnih možnosti, funkcij in dovoljenj. Z enim pogledom na mat površino zaslonov se začnejo vrteti glave njihove ukrivljene oblike ali velike velikosti. Ko prideš v trgovino, se oseba dolgo ne more odločiti. In to je samo oblikovanje! Glavna stvar - tehnična komponenta, ki se skriva znotraj.


Televizorje, katerih bonitetno oceno je treba poskusiti zložiti, je treba razlikovati med drugimi modeli z nečim posebnim. Zato jih je treba vnaprej uvrstiti v določene kategorije.

Kategorija

Torej, razmislite o novih postavkah, ki jih bomo primerjali z lanskim letom, saj leta 2017 niste imeli časa, da bi zadovoljili kupce z zanimivimi modeli. Toda v letu 2016 je bilo dovolj modelov, ki bi lahko presenetili in postali boljši. Takoj je treba opozoriti, da je spodnja ocena precej subjektivna, saj je vedno težko določiti najboljšo, saj je poleg nje še nekaj naprav, za katere velja, da niso slabše.

Razvrstitev

Posledično lahko namestite naslednje skupine televizorjev:
 • prisotnost HDR;
 • dovoljenje 4K;
 • novost z OLED;
 • naprava Full HD;
 • izbira kupcev.
 • Zaradi teh kategorij je lažje preučiti televizijo. Najboljšo uvrstitev v vsaki skupini v letu 2016 vodi drugačnaproizvajalci, ki si prizadevajo za zanimanje za prvenstvo.

  HDR

  Pred razkritjem vseh kartic je vredno vedeti, kaj je HDR. Ta kratica pomeni posebno tehnologijo, ki se uporablja pri delu s sliko in videom, če njihov obseg svetilnosti presega standardne vrednosti, in konvencionalne tehnologije z njim ne morejo obvladati. V letu 2015 so se s to tehnologijo prvič pojavili televizorji. Model modela HDR je takoj prevzel Samsung. Poleg tega je proizvajalec prvi uporabil to možnost v svojih modelih, tako da je do leta 2016 lahko predstavil serijo z največjim svetlobnim indikatorjem za danes.


  KS9500 ima tri modele, razlika med katerimi je le velikost zaslona. Torej, najmlajši ima pomembno diagonalo 65 palcev, starejši pa kar 88 palcev. Podjetje je delalo na slavi tega projekta. Tukaj je 10-bitni zaslon - bezkadmiyevym, pa tudi edini te vrste. Vse to vpliva na realizem podobe, njeno podrobnost in svetlost. Posebna tehnologija deluje na zmanjševanje bleščanja.
  Zaslon izgleda zelo privlačno. Ima ukrivljen zaslon, brez okvirjev in nepotrebnih podrobnosti. Tako se doseže maksimalno potopitev gledalca v dogajanje na zaslonu. Seveda je celotna serija sestavljena iz »pametnih« televizorjev, ki delujejo na OS Tizen. S tem sistemom lahko preprosto uporabljate vse storitve in vsebine, televizijo, filme, igre itd. Drugi "čip", razen HDR, je razpoložljivost najbolj priljubljenega 4K dovoljenja. Vse to skupajdaje sliko najvišje kakovosti, prenaša odličen zvok in nasičenost slike. Vendar je glavna pomanjkljivost takšnih modelov njihova vrednost. V povprečju se giblje od 200 do 400 tisoč rubljev.

  4K

  Ta kategorija se prav tako razlikuje od vseh. Nekateri uporabniki sanjajo o nakupu takšnih televizijskih dovoljenj. Oceno takih modelov je vodil tudi Samsung s serijo KS7000. To so razmeroma cenovno sprejemljivi modeli, ki so prejeli visoko tehnologijo, vendar so zaradi ekonomije deloma dosegli nekatere kazalnike. Stilistika oblikovalskega podjetja. Nič ni odveč, kot tudi okviri, ki se zdaj in nato poskušajo odstraniti v vsaki napravi. TV je zelo tanek, stoji na štirih nogah, izgleda drago in prefinjeno. Če je ta model obešen na steno, se zdi, da je slika na steklu.


  Velikost zaslona je 60 palcev, kar je tudi zelo udobno. Te dimenzije postajajo vedno bolj priljubljene. Ljudje se začnejo navaditi na majhne 20-palčne kuhinjske modele, vendar niso preveč raztegnjeni do velikanov 80-90 palcev. Vsi glavni priključki so nameščeni na dodatni enoti, ki se ločeno povezuje, tako da ne moti prefinjenosti ohišja. Če boste še naprej ocenjevali najboljše televizorje, ki združujejo cenovno dostopnost in tehnologijo, potem je ta model na prvem mestu po vseh kazalnikih. Ta naprava, ki ima zaslon LCD, trenutno zbira vse priljubljene funkcije, ima 4K ločljivost, ima osvetlitev ozadja, HDR tehnologijo in "pameten" sistem.

  OLED

  Toda ocena televizorjev s to tehnologijo je usmerjenaDrugo podjetje je LG in njegova E6 serija. Vredno je reči, da je OLED organska LED. Zahvaljujoč njemu postane slika na zaslonu svetla, kontrastna in nasičena, seveda na različne načine, zahvaljujoč že znani HDR. Specifikacija navaja, da je TV opremljen s 3D načinom, ki deluje pravilno, in celo na voljo so tudi posebna očala. Uvedba te tehnologije je postala presenečenje, saj so številni proizvajalci v letu 2016 prikrajšali svoje modele obsežnih slik.
  Seveda model deluje tudi z "pametnim" sistemom. Vse funkcije OS so jasne in intuitivno preproste za uporabo. Pametni telefon morate povezati s televizorjem in predvajati materiale iz telefona na velikem zaslonu. Tako lahko svojim gostom preprosto prikažete fotografije in videoposnetke počitka. Internet je mogoče povezati prek brezžične povezave in uživati ​​v svetovnem spletu na televizorju. To je enostavno igrati igre, gledati video posnetke in filme. Mimogrede, za upravljanje naprave lahko uporabite glasovne ukaze in jih razglasite v daljinskem upravljalniku. Ta TV ima diagonalo 65 in 55 palcev, odvisno od spremembe. Obstaja veliko posebnih specifikacij, ki jih mnogi ne poznajo, v resnici pa so zelo uporabne. Ločljivost zaslona je 3840 x 2160 slikovnih pik.

  Full HD

  Ni vsakdo in vsakdo potrebuje legendarno 4K ločljivost. Zato se lahko ocena pametnih televizorjev doseže z modeli iz polne visoke ločljivosti. Lani jo je vodila Sony s svojo serijo W805 /809C. Vsebuje modele z zaslonom 43do 55 palcev Videz teh naprav je kot vedno privlačen. Vse je narejeno v stilu minimalizma. Komaj opazen okvir naredi zaslon lahek, majhno stojalo od spodaj pa pomaga pri vizualnem dvigovanju zaslona nad površino. Številne tehnologije in diskretno oblikovanje so prejele veliko pozitivnih povratnih informacij.
  Ta TV je bil prvotno zasnovan kot reševanje za tiste, ki ne želijo iti za modo in si prizadevati za dovoljenje za megado. Vsi so že pozabili, da bo Full HD dovolj za vsakodnevno uporabo. Če se odločite za to dovoljenje, lahko kupec prejme tehnološko napravo, ki bo trajala več kot eno leto. V tem lepem je vse, kar potrebujete za zahtevne uporabnike. Operacijski sistem ustreza Android TV, ki je po mnenju kupcev malo prenatrpan. Poleg tega je na voljo pametni televizor in podpora za 3D in Edge LED.

  32 palcev

  Kljub dejstvu, da se ljudje vse bolj začenjajo osredotočati na modele z diagonalo 50-60 palcev, so najmanjše različice še vedno najbolj optimalne. Da, ocena televizorjev 32 palcev je lahko neskončna. To je posledica povpraševanja po podobnih dimenzijah. Vendar pa je bil eden od prvakov lanskega leta v tem segmentu Philips 32PFS6401. Navzven, nadaljuje slog sodobnih naprav, skoraj izgubil okvir, stoji na majhnih nogah, ki naredijo celoten dizajn "zraka". Model deluje na Android različici 51. Televizijski sprejemnik je opremljen s številnimi kul tehnologijami, ki so ga poslale, da bo vodil oceno televizorjev 32 palcev. Najprej je ambiciozna dvosmerna, kar omogoča gledanje v temiudobno in boljšo kakovost. Drugič, deluje na procesorju Dual Core. Tretjič, ima odlično storitev v oblaku.

  40 palcev

  40-palčni televizorji so prav tako priljubljeni. Njihovo oceno je težko doseči, saj je v preteklem letu na trgu veliko takšnih modelov. To vključuje Samsung UE40J5100AU za 27 tisoč rubljev. Njegova ločljivost je 1080 g, obstaja osvetlitev ozadja, skeniranje 100 Hz, podpora za tunerje. Sony KDL-40RD353 ima nekoliko drugačno zasnovo v istem cenovnem segmentu, čeprav je tu spet opazen sled brez sledov. Obstaja HDR tehnologija, večplastnost in številne druge možnosti, zaradi katerih je slika sočna, svetla in bogata.
  Seveda to niso vsi 40-palčni televizorji. Njihova ocena je lahko sestavljena iz 100 ali več mest. Toda na tretjem mestu je vredno pripisati Philips 40PFT4101. Ta proračunski model je prejel vse potrebne in pomembne tehnologije, ki so zdaj največje povpraševanje. Televizor je zelo enostaven za uporabo, zato je idealen za tiste, ki ne potrebujejo dodatnih možnosti.

  Ocene

  Najbolj pozitivne ocene so kompaktni modeli. To je posledica dejstva, da vsi veliki zasloni nimajo dovolj denarja. Ocena 32-palčnih televizorjev je najbolj iskana. Večina modelov nima nepotrebnih možnosti in tehnologij, ki kljub boljši sliki povečajo stroške večkrat. Obstajajo kupci, ki so visoki 40-50 cm. Ti modeli so že dobili pametni TV, različne načine in brezžično internetno povezavo. Torej uporabnik ni na voljo le za ogled običajnihlahko tudi gledate videoposnetke v YouTubu, brskate po internetu in delite fotografije z gosti iz pametnih telefonov.

  Sorodne publikacije